<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-6 11:29 AM:

我唔係好需要.............你睇...
Mourning was a good choice to pick up ~

你講得一D都無錯,如果吾系autodraft幫我柬了GINOBILI + HUGHES (當人地系用來柬DUNCUN既時候) 我都吾會甘頭痛. =.=
也正因我個陣屎所以先吾可以粒亂換左D主力. 雖然距地吾算系D一級球星但系我隊波系得距地支撐.
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-6 11:48 AM:

I don't want to have two BULLS players in my team, so do u want to

R.Bell <=> Gordon / Duhon?

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-6 at 11:56 AM ]
都係覺得deng換gordon合理d

雖然gordon係上年o既最佳第6人頭幾名,不過始終都算係後備換正選,要諗諗..

bell係射手,雖然唔算勁,不過我信得過 nash d 助攻

我都唔想我隊波有2個公牛後備
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-6 12:12 PM:

都係覺得deng換gordon合理d

雖然...
If Deng was from another team I would accept your offer .
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-6 11:55 AM:

Mourning was a good choice to p...
我都明你o既苦況
我到第3round都仲有d星級球員揀
只好怪當時冇去 live draft 啦,anyway過左去就算啦

講真o個句,larry hughes幾好用,你唔駛咁愁
ginobili 就唔夠穩定,而且今年會俾 finley 分擔埋佢o既工作

其實你都可以留意下有d咩好用o既 free agents 架
eg. 遲d會復出o既 g. hill 同 史杜達米亞,你就要早過人地簽,就算放o係 bench 一兩個禮拜都會有著數,coz 始終好少機會日日都用得晒成隊波o既球員,實有人可以替住先~
Originally posted by fantesticming05 at 2005-11-6 11:29 AM:

Z. Pachulia I had my eyes on him ...
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-6 12:18 PM:

If Deng was from another team I would accept your offer .
咁其實...
你唔換o既話,有2個bulls
你換o既話,都係有2個bulls
所以對你影響不大呀~

even你唔換,你都係keep住兩個公牛架
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-6 12:19 PM:

我都明你o既苦況
我到第3round都仲...
thanks... Duhon or Gordon, which one you think I should release?
Duhon = starter more time to play, but less productive as Gordon
Gordon = bench player , can put up good figures but very volatile.

I 60% think Duhon is better.
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-6 12:25 PM:

thanks... Duhon or Gordon, whic...
你都已經分析得好好啦
要release邊個,當然係睇你可以add邊個返黎replace啦
再睇下你隊波需要邊方面o既value

講真o個句,依個league比賽係鬥拎得多win
你得分少o既,都可以o係shooting % + turnover嬴倒分,都有成3個win喇

你都係我o既對手之一,所以你o既球員問題都係自己決定番好d~
我都只係俾下意見~~

I would like to trade B. Wells with B. Gordon or C.Duhon.
what do you think ?
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-6 02:13 PM:

I would like to trade B. Wells with B. Gordon or C.Duhon.
what do you think ?
佢drop左喇喎
咁你快d俾gordon我,唔駛等我waive佢返黎啦

睇下個draft result,原來我最尾draft o個5個都俾我drop左喇,睇黎眼光真係麻麻
人地仲add倒d勁人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。