<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 本人主意已決!
返回列表 回復 發帖
你作丫笨!!!!!!!!!!!!!!

yes

Originally posted by 小火山 at 2005-11-9 06:38 PM:
討論區就係俾人自由發言o既地方ma~
唱咪唱囉~
鍾意聽咪繼續聽~
鍾意笑佢咪得閒聽下、笑下佢囉~
唔鍾意聽咪唔好聽囉~
我都覺得你講得好arm,好成熟
可能因為佢悶,所以成日作依d歌引人注意
鍾意聽咪繼續聽~
鍾意笑佢咪得閒聽下、笑下佢囉~
唔鍾意聽咪唔好聽囉

只要大家唔好理佢,佢自然覺得無引同唔好玩就唔再post ka la
但如果有人欣賞佢,回佢post,咁就係佢同大家既自由
講得好!!!thx!!!!!!!!!!!!!!#^#

HELLO

Originally posted by s-CL at 2005-11-9 08:53 PM:
講得好!!!thx!!!!!!!!!!!!!!#^#
s-CL 你好!!
其實作歌既天份唔係人人有ka,我細個都好似你咁成日將d流行曲歌詞改成粗口同三級內容好好玩,我都有睇過你"改"果d歌,內容同音準真係差左小小
我覺得你係度post歌真係無問題,但係如果你既內容好d,音捉得準d既話,一定會有人讚你,唔會個個都話你,笑你無聊

你可以試下改歌既內容減少用咁多粗口,將一d日常生活上得意,攪笑,諷刺既事物作主題,出黎既效果一定好好多!
Originally posted by s-CL at 2005/11/9 20:34:
you just copy another , not 作
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by s-CL at 2005-11-9 08:34 PM:
IDIOT!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by s-CL at 2005-11-9 08:34 PM:
簡單啦.
你想我改邊隻歌?
upload上黎, 我聽日俾你
只限"歌曲時間"六分鐘之內嘅歌. 你整隻長到水蛇春咁嘅歌俾我嘅話, 我冇咁好氣改.
我改得出, 你係咪收山先?

[ Last edited by 吳建仁 on 2005-11-9 at 11:31 PM ]
Originally posted by 吳建仁 at 2005-11-9 11:19 PM:

簡單啦.
你想我改邊隻歌?
upload...
WOHO!!!GD!!!
狀態: 離線
潛咗水???
loklok117:
多謝您!我十分感動!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 本人主意已決!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。