標題: 阿積士個前鋒亨迪拿勁唔勁? [打印本頁]

作者: smartchungisme    時間: 2006-4-21 10:36 PM     標題: 阿積士個前鋒亨迪拿勁唔勁?

can he go to world cup2006
作者: adamjacky123    時間: 2006-4-21 11:03 PM

yes.....but I think he's still not that class........I think he can go to World Cup....but no chance to play......
作者: chesta    時間: 2006-4-21 11:51 PM

我覺得佢好勁呀!
今年入3十幾粒,
之前又有往績。
難怪咁高身價(9m,o係荷蘭僅次於基士文o既11m)
22歲仔,大把前途。
尹佬鐘意用新人,
咁o岩佢用開o既巴布o係阿積士坐晒冷板(唔係ajax都唔會季中買享仔)
希望尹佬pick佢入rotation啦,
不過入都一定做雲萊同古捷後備就真o既。
講開荷蘭,
大家覺唔覺psv o既farfan真係超勁,
睇o黎都好快賣得。
作者: alantai    時間: 2006-4-22 12:00 AM

阿叔話斎
仲係牛奶咀黎

作者: 犯桶    時間: 2006-4-22 03:22 AM

Originally posted by alantai at 2006-4-22 12:00 AM:
阿叔話斎
仲係牛奶咀黎

此子非同凡響
由小球會海倫芬轉會亞積士..就算亞積士唔勁都叫做G14其中一員丫...第一季就入左30幾球....22歲仔你仲想佢點....東尼勁的話,此子一定升上神檯 (今季來說)

支持愛將爭奪歐洲金靴獎
作者: 迷途小羔羊    時間: 2006-4-22 02:19 PM

很難說他是不是真的很勁,始終荷甲既水準同四大聯賽有一段距離,尤其是荷甲下游球隊
講真正實力,單以起荷甲既表現去評核絕對係不足夠,太片面
有實力但融入球隊能力同適應聯賽能力低既話,都無乜用
強如在曾在荷甲隻手遮天既射手伊巴謙莫域同基士文等,
離開左荷甲之後,就發揮唔到起荷甲既長期穩定高水準
前者狀態起伏不定,患得患失;後者無論起英超定西甲都不復勇態
但當然,雲佬呢d例子係無需多講,無論起荷甲定起英超都長期處於高水準
所以,法芬、亨特拉爾起荷甲發揮得幾出色都好,真正既實力都係未知之數
我地就抱平常心去看待佢地吧

[ Last edited by 迷途小羔羊 on 2006-4-22 at 02:21 PM ]
作者: Kian76    時間: 2006-4-22 07:03 PM

Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-4-22 02:19 PM:
很難說他是不是真的很勁,始終荷甲既...
伊巴謙莫域真的能在荷甲隻手遮天??他最多試過一季攻入13球。表現最好是上季在祖記中。
作者: slwong3    時間: 2006-4-25 05:55 AM

is his name Huntelnaar?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0