標題: 利物浦.......... [打印本頁]

作者: Liverpool4    時間: 2006-8-5 04:45 AM     標題: 利物浦..........

熱身賽連輸3場之餘,今場仲要輸到0比5   
真係好擔心下星期既歐聯外圍賽同慈善盾,希望佢地到時打好d啦
作者: harvey22    時間: 2006-8-5 06:25 AM

that 2nd goal was soooo bad!
but dun worry, is the green kit thats unlucky lol~
once they wear red will be fine!
作者: 瑞比    時間: 2006-8-5 11:05 AM

又輸回傳
=.=""
作者: RX-79    時間: 2006-8-5 03:43 PM

屌~真係好屎重要輸5-0
唉~摩連奴講得岩今季英超利物浦對車仔威脅唔會太大!!

No Bad words in here
Next time you will be off

[ Last edited by brightlee on 2006-8-5 at 07:05 PM ]
作者: Kian76    時間: 2006-8-5 03:47 PM

Originally posted by 瑞比 at 2006-8-5 11:05 AM:
又輸回傳
=.=""
點會輸足五球呀??

隊波擺明有問題啦,唔好賴晒後防。
作者: 自由神    時間: 2006-8-5 05:16 PM

Originally posted by Kian76 at 2006-8-5 03:47 PM:

點會輸足五球呀??

同意!後衛要回傳證明中場做唔到接應囉!其實係成隊波都要改善!
作者: 瑞比    時間: 2006-8-5 05:24 PM

Originally posted by Kian76 at 2006-8-5 03:47 PM:

點會輸足五球呀??

唔係咁既意思-.-
我係話上場paletta回傳賴野..
今日到riise....-.-

p.s不過條後防真係流流地..
    有無陣容??
作者: Gerrard    時間: 2006-8-5 05:47 PM

Originally posted by 瑞比 at 2006-8-5 05:24 PM:

唔係咁既意思-.-
我係話上場paletta回傳賴野..
今日到riise....-.-

p.s不過條後防真係流流地..
    有無陣容??
正選   卡臣 查奧爾 加歷查 希比亞 高朗金
          辛頓 艾朗素 謝拉特 賓納 比拿美 高治
後備   安達臣 戴奧 杜迪克 加西亞 賀比斯
         柏列達 佩爾特 懷斯 施素高
作者: iknow    時間: 2006-8-5 10:15 PM

都係強陣黎gala...都攪成咁...攪乜鬼野ar??
作者: 改造人08    時間: 2006-8-5 10:29 PM

利物浦係咪想人地以為佢地唔掂,跟住係歐聯外圍賽同慈善盾比球迷一個驚喜呢?
作者: ThomasKoon    時間: 2006-8-7 01:16 PM

Originally posted by 改造人08 at 2006-8-5 10:29 PM:
利物浦係咪想人地以為佢地唔掂,跟住係歐聯外圍賽同慈善盾比球迷一個驚喜呢?
想令人覺得佢哋唔掂﹐都唔使輸5球呀化﹐擺到明隊波有問題﹐唔怪得摩連奴話車仔衛冕最大對手﹐係曼聯同阿仙奴

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0