標題: 愛發脾氣的女朋友.. [打印本頁]

作者: mcsimon0574    時間: 2006-9-16 01:24 PM     標題: 愛發脾氣的女朋友..

如果係你地..你地會點.....

每日都發脾氣..無論見面/傾電話..佢都可以搵到籍口去發脾氣..
原本好好地講電話.又可以發脾氣..
佢cut你電話/唔聽你電話就好好地...
你唔聽佢電話呢..佢就同你講分手...

佢同男仔出街就得 , 你同女仔出街就唔得!!
佢同男仔傾電話就得 , 為左公事. 你同女仔傾電話呢就係私事..就唔得!!

如果一年內.佢都係咁對你..你會點做?
作者: bigchode    時間: 2006-9-16 01:41 PM

i would "fly" her......doesnt worth you wastin ur time. selfish beings. dun bother with her she will learn her lesson one day.
作者: kains    時間: 2006-9-16 01:52 PM

佢要分手你咪順下佢意
等佢求仁得仁la~
除非你對佢有留戀
作者: 12d3    時間: 2006-9-16 02:20 PM

佢同男仔出街wor, 呢個原因都可以導致分手.
作者: sas    時間: 2006-9-16 03:29 PM

呢個世界有人願打就有人願捱
除非你願捱,否則我係你
我即飛左佢
呢個世界又唔係無你
你有寶呀?
我點解要受你氣?
拿d男仔應有的野"勇氣"出黎飛佢
作者: 自由神    時間: 2006-9-16 03:34 PM

你一早都知佢係咁嫁啦!咁你又同佢拍拖?
作者: mcsimon0574    時間: 2006-9-16 03:49 PM

果時係我自己衰 . 拍左大約半年之後..
我同左第二個女仔一齊....原因如上...
點知..係依段時間..佢不過叫我同番佢一齊...
一個月後..我同佢復合...
諗住可以忘記之前..開始過...
點知....次次嘈親佢就會拎番依件事出來講,,,,.....
作者: 自由神    時間: 2006-9-16 03:50 PM

Originally posted by mcsimon0574 at 2006-9-16 03:49 PM:
果時係我自己衰 . 拍左大約半年之後.....
一次不忠百次不用!
作者: jiese    時間: 2006-11-16 01:43 PM

dude, you want a girlfriend not a prison
作者: sakura310    時間: 2006-11-16 06:43 PM

有野大家要lor出黎講ma
雖然有時女仔可能會"野蠻"少少
但點都要同佢講清楚,使事夜長夢多ma
if你真係想同佢一齊,唔通你想第時結左婚佢都仲lor呢野黎同你講咩=.=
作者: trista_cheong    時間: 2006-11-17 02:22 AM

Originally posted by mcsimon0574 at 2006-9-16 03:49 PM:
果時係我自己衰 . 拍左大約半年之後.....
你呀﹐做咩食回頭草……… 通常復合都冇好結果GA

而且佢依家發脾氣可能會變本加厲﹐因為佢有咩脾氣要發就會搵返呢件事黎講! 而呢件事又的確係你唔岩~~

你o地有必要攤出黎講ga ﹐如果你忍受唔到佢d 脾氣﹐咪飛佢囉﹐如果你仲係o係度訴苦﹐咪即係有少少代表你唔捨得囉
作者: spy01    時間: 2006-11-20 06:45 PM

打者愛也=P

老實說,其實外人幫不了你!

感情事,靠自己!!

別讓自己後悔!!!!
作者: 螢    時間: 2006-11-29 12:57 AM

咁就抵你死啦!!
好 學 唔 學~
搞 出 隻 鑊~
一係你就好愛佢,點都唔放手,黎個忍字~
一係你就好憎佢,點都嗌分手,黎個飛字~
作者: bigfish    時間: 2006-11-29 11:05 PM

睇下咩女囉, 正就有本錢咁做, 普通o既就梗係飛啦
作者: vikiya    時間: 2006-11-30 09:22 AM

這麼愛發脾氣,很難再繼續交往下去吧。
作者: yyk    時間: 2006-12-2 03:17 PM

算吧啦...分手算啦...港女又一鐵証...梗係飛q咗佢啦
作者: lokchi2004    時間: 2006-12-3 12:52 AM

算吧啦......港女

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0