標題: 保頓 vs 利物浦 [打印本頁]

作者: Jr.Terry    時間: 2006-10-1 12:17 AM     標題: 保頓 vs 利物浦

2 : 0 .................

哇, 有無搞錯呀
作者: JerryLee    時間: 2006-10-1 12:22 AM

唔出奇啦 利物浦 你都唔好對它高期望啦
作者: 自由神    時間: 2006-10-1 12:22 AM

樓主!算吧啦!
作者: BarristerSpring    時間: 2006-10-1 12:24 AM

seafood ball

作者: Edgar_Davids    時間: 2006-10-1 12:49 AM

球證加旁證亂判咋 !!!!!

明明 Reina 掟左波先出禁區....
硬係要屈佢手球 !!!
判得益咪得囉 !!!!
仲要成場吹錯 G8 同 Kuyt 幾個越位 ~~
真係激死我 !!!

保頓嗰度明明又有一球 hand ball 同犯規 ~
可以有兩個 Penalty 比利記 !!
偏偏個旁證就唔吹 !!!

你唔信睇返重播半場完時情況....
個旁證係走得特別快同閃縮架 !
好明顯身有屎啦 ~~
作者: Edgar_Davids    時間: 2006-10-1 12:50 AM

Originally posted by Jr.Terry at 1-10-2006 00:17:
2 : 0 .................

哇, 有無搞錯呀
個球證有心幫主隊.......
點都實輸啦 ~
作者: Edgar_Davids    時間: 2006-10-1 12:55 AM

Originally posted by JerryLee at 1-10-2006 00:22:
唔出奇啦 利物浦 你都唔好對它高期望啦
利物浦今場係打得好架.....
G8 , Kuyt , Alonso , Bellamy , Riise 有幾腳射得好靚架 ~~~
Kuyt 仲要比 Faye 轗到爆晒缸都照踢.....(球證無比紅 Faye 囉 ! )
Alonso 仲中柱..........
而且後備入替既 Crouch 都打得好.....
只係已經 2-0 .... Bolton 轉打 9-0-1 先無符.....
作者: abc123aa    時間: 2006-10-1 03:48 AM

Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-1 12:49 AM:
球證加旁證亂判咋 !!!!! :angr...
我同意旁証係有問題......不過利記班人都唔算打得特別好, 算係水準之內既, 但保頓玩901真係無符...........
作者: locklock    時間: 2006-10-1 05:47 AM

今場波保頓的前鋒除了後備入替的華斯迪射過兩次門外,其他前鋒都沒有起腳射過門,而保頓入球亦是來自兩個中場球員。

保頓真係一隊十分獨特的球隊,要佢輸佢就會贏比你睇,但大家訓身支持佢贏,佢就送過驚喜比大家,等你永世難忘!

還有當保頓拿滿一定的分數,便會自然收彊,總言之一定唔會希望下一季打歐聯或歐協,最大願望就是留在英超攪攪振!可能因為球員年紀大,知天命,免降班!

作者: 龍九州    時間: 2006-10-1 08:28 AM

上場對加拉已經有板睇啦
作者: Liverpool6    時間: 2006-10-1 10:02 AM

Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-1 12:55 AM:

利物浦今場係打得好架.....
G8 ,...
何輝直情話Faye應該比人趕左2次出場......
今場真係好有黑哨feel,2個旁証+球証完全偏幫主隊
利物浦其實打得好過保頓,不過無運+球証等因素,最尾都係輸左
唔講唔知....原來利物浦已經連續7場波中柱,夾埋成10次.....
作者: cfccfcc    時間: 2006-10-1 10:12 AM

中柱中得多真係人都癲
人地保頓都係中柱
不過中柱入~
作者: teramishu    時間: 2006-10-1 10:22 AM

Originally posted by 自由神 at 2006-10-1 12:22 AM:
樓主!算吧啦!
经 Bolton 对 Liverpool 一战。。。
自由神你应该明白我之前同你讲过 d 野。。。
利记呢场波同之前果几场表现。。。好大分别。。。失望。。。
作者: zz1988    時間: 2006-10-1 10:41 AM

last time Vs post. Nolan that really a good goal...
.
time time already shows that their FW dunno how to goal...
作者: Jr.Terry    時間: 2006-10-3 12:56 AM

我想問下依家仲有咩網睇到英超 ?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0