標題: 【球財通告】各位「EF賭徒」 [打印本頁]

作者: toro    時間: 2006-12-4 02:24 AM     標題: 【球財通告】各位「EF賭徒」

首先多謝大家一直支持估估下遊戲系列,admin同b仔涼粉亦因為大家反應良好而劃出球「財」球戲呢個區。其實呢個區除左比大家玩估估下試下自己眼光之外,亦非常歡迎大家發題講下波盤、賭波心得咁,甚至你唔想講波,講下馬仔、麻雀排九亦無問題,有趣獨到嘅題目仲有可能有分加ga!
中意發個貼玩下牙較戰,支持下自己中意嘅球隊或者落左飛想發下up風亦絕無問題!
方向亦會以港男為依歸,爆粗發泄(輸錢?)亦無不可,不過就唔可以爆粗鬧其他會員,球「財」唔係求氣嘛!

好!大家玩得開心d!

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-12-4 at 02:28 AM ]
作者: feuosma    時間: 2006-12-4 02:27 AM

Originally posted by toro at 2006-12-4 02:24:
首先多謝大家一直支持估估下遊戲系列...
嘩!!!中於都開啦....我諗我呢個賭徒實日日係度都得.....
作者: toro    時間: 2006-12-4 02:31 AM

Originally posted by feuosma at 2006-12-4 02:27 AM:

嘩!!!中於都開啦....我諗我呢個賭徒實日日係度都得.....
記得多d同d兄弟交流下喇咁
作者: feuosma    時間: 2006-12-4 02:43 AM

蛙兄......可唔可以比詳細d既守則???例如......

(1)可唔可以post其他網站(包括馬會及外國網站)所提供既既賠率晌度???(我個人prefer可以...如果唔係就好難討論...)
(2)發表個人意見時......需唔需要一定表態自己既選擇???
(3)我覺得需要一d守則去防止一d冇意義回覆如:曼聯今晚win硬...之類...
(4)以咩形式出post???以時間為單位???(我個人prefer....因較易follow)...以比賽地區為單位???

最後我post一個外國既賭波forum係度比蛙兄你參考參考....希望幫到你...你睇完可移走佢.....http://forum.bettingadvice.com/

真開心.......估唔到真係出現呢個區....我實日日黎...
作者: toro    時間: 2006-12-4 02:52 AM

(1)可唔可以post其他網站(包括馬會及外國網站)所提供既既賠率晌度???(我個人prefer可以...如果唔係就好難討論...)以唔係有意宣傳其他網站或討論區為原則
(2)發表個人意見時......需唔需要一定表態自己既選擇???唔…有意見傾下計就得,唔一定要表明買咩揀咩嘅…
(3)我覺得需要一d守則去防止一d冇意義回覆如:曼聯今晚win硬...之類...無意見回覆會先警告後嚴懲,歡迎各會員舉報,同時希望大家自重,如果令ef失去平衡盞大家少個地方玩,現時唔想定太多規則住,盡可能令大家玩得free d
(4)以咩形式出post???以時間為單位???(我個人prefer....因較易follow)...以比賽地區為單位???呢個我無乜所謂…會有乜分別ga?

多謝你嘅意見先~~~~
作者: locklock    時間: 2006-12-4 03:30 AM

我想問係咪一定要係你預設的綠色標題下發表,不可以自己開個題來發表的,謝謝!

作者: Edgar_Davids    時間: 2006-12-4 07:02 AM

加一句「灌水即殺」...
作者: BOYDWAN    時間: 2006-12-4 11:27 AM

Originally posted by locklock at 2006-12-4 03:30:
我想問係咪一定要係你預設的綠色標題下發表,不可以自己開個題來發表的,謝謝!

當然可以自己開個題目來發表,歡迎之至~
作者: toro    時間: 2006-12-4 03:22 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2006-12-4 11:27 AM:

當然可以自己開個題目來發表,歡迎之至~
(訓醒)無錯無錯歡迎另行發貼
作者: cumtohk    時間: 2006-12-6 01:15 PM     標題: 歡迎另行發貼

歡迎另行發貼歡迎另行發貼
作者: Edgar_Davids    時間: 2006-12-6 04:07 PM

Originally posted by cumtohk at 6-12-2006 13:15:
連版規帖都灌水!!!
你冇野呀?!!

[ Last edited by Edgar Davids on 2006-12-6 at 04:23 PM ]
作者: coolala2005    時間: 2006-12-6 07:43 PM

Originally posted by cumtohk at 6/12/2006 13:15:
在版規主題內作無意義回覆~

扣5分~ 再犯禁止發言5日~

作者: BOYDWAN    時間: 2006-12-6 08:55 PM

Originally posted by coolala2005 at 2006-12-6 19:43:

在版規主題內作無意義回覆~

扣5分~ 再犯禁止發言5日~
新區初落成搞破壞?!
再 -5 !
再犯直情禁止訪問!
作者: locklock    時間: 2006-12-8 11:13 AM

看來板大這個改變效果不佳。這裏仍是沒有人肯分享。我個人而然已分享了三條發貼,
中二輸一。這裏的人個個都愛玩估估吓。但試問估估吓一次估咁多,如果你真係對
住佢來投注,九死一生。如果真的要由虛疑變成實用,一定要多作鼓勵,甚至是在估
估下中做手腳,要有導向性,這是我個人的無知建議。

[ Last edited by locklock on 2006-12-8 at 11:48 AM ]
作者: locklock    時間: 2006-12-9 01:46 PM

網主其實係咪倡導不賭波的,咁何必要做咁既決定。莫非想睇吓邊個係賭波,就排濟佢?
跟本就好多人都有買波,但無人敢寫出來分享分享。其實買佐都唔敢寫,咁點解要買?
真係搏吓彩數,自己時運高不高?唔通這裏個個都18以下?真奇怪。
香港人真是十分奇怪,國內人家分享得十分即極,真有點心灰!
攪到好似我係個板倒灌水咁。唉!

作者: BOYDWAN    時間: 2006-12-11 06:46 PM

Originally posted by locklock at 2006-12-9 13:46:
網主其實係咪倡導不賭波的,咁何必要做咁既決定。莫非想睇吓邊個係賭波,就排濟佢?
跟本就好多人都有買波,但無人敢寫出來分享分享。其實買佐都唔敢寫,咁點解要買?
真係搏吓彩數,自己時運高不高?唔通這裏個個都18以下?真奇怪。
香港人真是十分奇怪,國內人家分享得十分即極,真有點心灰!
攪到好似我係個板倒灌水咁。唉!
locklock,您諗得太多喇~
絕對無d 咁嘅事,呢區設立係真係想比大家可以交流、分享賭波心得!
多謝你支持,希望你繼續努力!
作者: ^^優之良品    時間: 2007-12-24 09:27 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2006-12-11 18:46:

locklock,您諗得太多喇~
絕對無d 咁嘅事,呢區設立係真係想比大家可以交流、分享賭波心得!
多謝你支持,希望你繼續努力!
分享完心得,若然中左,果種滿足感比嬴錢更大,(當然嬴埋錢就更正吖)
所以唔一定要賭錢既!但係我都有賭既

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0