標題: 碧咸將加盟美國大聯盟---洛杉磯銀河隊 [打印本頁]

作者: feuosma    時間: 2007-1-11 11:48 PM     標題: 碧咸將加盟美國大聯盟---洛杉磯銀河隊

大魚兄...入黎睇下啦.....

頭先睇soccernet話.....碧咸會係今個球季完後同洛杉磯銀河隊簽5年約.......(5年????)
段新聞話係碧咸自己同路透社講既......

http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=399471&cc=4716

睇完覺得勁搞笑......同個31才既球員簽5年約.........一個字...
佢仲講到好似好開心可以去美國踢波咁.....梗係啦....第時入荷里活發展都方便d馬....
美國大聯盟自己都好啦.....搞左咁耐...中於有球星加盟響下名氣.....

呢d真係姣婆遇著脂粉客.....一拍即合.......
作者: oo123    時間: 2007-1-11 11:50 PM

碧咸 old la
作者: iknow    時間: 2007-1-11 11:55 PM

去美國=口=...
之前唔係話要返英超ge咩...
我好期待佢去保頓~
作者: locklock    時間: 2007-1-11 11:57 PM

[center]
他已覺悟!?永遠告別英格蘭國家隊!?[/center]

作者: feuosma    時間: 2007-1-12 12:06 AM

Originally posted by locklock at 2007-1-11 23:57:
[center][img]http://hk.yimg.com/hk/...
荷里活既星光大道正等緊佢呢.......
England????Go to hell la.......
作者: joe159357    時間: 2007-1-12 12:08 AM

去美國等於放棄做足球員
作者: boyboy_17    時間: 2007-1-12 12:08 AM

睇黎佢足球員既職業生涯即將玩完...
可能真係想去荷里活發展...
作者: locklock    時間: 2007-1-12 12:09 AM

Originally posted by feuosma at 2007-1-12 12:06 AM:
England????Go to hell la.......
龍哥咁老都可以拳王回歸!咸哥一定可以觸底反彈!

年屆40的碧咸,為英格蘭國家隊射入致勝一球,英格蘭再一次棒起大力神盃...

[ Last edited by locklock on 2007-1-12 at 12:11 AM ]
作者: specificness    時間: 2007-1-12 12:11 AM

是真唔係?不過碧咸真係老了,好多時力不從心,也是時候搵多啲錢養老,也找地方過埋剩餘的球員生涯。皇馬競爭太大,佢唔夠人爭的,算罷啦。根本佢去皇馬本身(除了賺錢之外)都唔係一個明智的決擇,去陌生的環境,並暴露自己的缺點。去美國的話可能體能都唔及人地,不過佢勝在有名氣囉。可能最好是去日本,嗰度佢好多粉絲。
作者: Lyon    時間: 2007-1-12 12:13 AM

Originally posted by feuosma at 2007-1-12 12:06 AM:

~~幾好呀, 日頭踢波, 夜晚上堂 ( 藝員訓練班 ).
五年後咪可以入荷里活囉. 聰明~~
作者: jordi    時間: 2007-1-12 12:21 AM

咁我寧願佢跟 " 大力臣 " 去馬賽 ,
都好過去美國 .....
好快 adidas 見佢唔到 !
作者: locklock    時間: 2007-1-12 12:27 AM

Originally posted by jordi at 2007-1-12 12:21 AM:
咁我寧願佢跟 " 大力臣 " 去馬賽 ,
都好過去美國 .....
好快 adidas 見佢唔到 !
你錯啦,adidas張約跟賣佢去美國!你一樣會見到佢,碧咸D約唔係跟球會,係跟身走的!
皇馬今次唔要佢,即係代表卡比路在這次皇馬內鬥中全面獲勝!據聞連肥度都要下崗!
高層終於要成積唔要錢,因為唔要碧咸就等同唔要錢,碧咸現在是商機大過球技好多!
球迷有無福,暫時都要靜觀,但肯定皇馬新血會大上位,羅賓奴會有出頭天了!
其實碧咸老婆一直都想佢去美國,湯告魯斯婚禮都係專程去參加!
美國大聯盟可能大家認為水平不高,但這次碧咸到臨,在英國一定會有一番美國熱也不定!
到時可能連香港電視台都會有轉播美國大聯盟也未定,因為低水平,就代表我地可以免費有得睇是也!

[ Last edited by locklock on 2007-1-12 at 12:33 AM ]
作者: yyy00000    時間: 2007-1-12 12:28 AM

佢去掘金?
畢竟佢30幾
作者: terryjog06    時間: 2007-1-12 12:29 AM

如果係真
bigfish講到費高咁衰
beckham咪一樣 人地都係搵兩餐姐

beckham去到d低組別球隊 bigfish仲有咩好講
依家真係歐聯都冇得打
bigfish你都踩得其他球員多 依家輛到你偶像受哂
作者: Lyon    時間: 2007-1-12 12:36 AM

Originally posted by terryjog06 at 2007-1-12 12:29 AM:
如果係真
beck...
有人肯要佢咪好囉
~~碧咸呢d 人, 為左金錢放棄o係歐洲踢波, 點解大家都仲咁支持佢?
其實佢地仲有能力o係次級聯賽生存, 係佢地唔珍惜~~~

如果數貪錢球員, 英格蘭實有人上榜~~

[ Last edited by Lyon on 2007-1-12 at 12:39 AM ]
作者: 王晶    時間: 2007-1-12 12:38 AM

Originally posted by terryjog06 at 2007-1-12 12:29 AM:
如果係真
beckham咪一樣 人地都係搵兩餐姐

beckham去到d低組別球隊 bigfish仲有咩好講
依家真係歐聯都冇得打
bigfish你都踩得其他球員多 依家輛到你偶像受哂

阿魚 早知道你把口 仲勁過比利 捧乜衰乜架喇
依家連評人都有比利咀 好心你為阿咸哥著想就收下口喇
作者: capicapi    時間: 2007-1-12 12:55 AM

我諗..佢入荷里活之前..
都係練下聲先吧@@"
作者: locklock    時間: 2007-1-12 12:56 AM

Originally posted by capicapi at 2007-1-12 12:55 AM:
我諗..佢入荷里活之前..
都係練下聲先吧@@"
佢拍D戲唔洗出聲架! 有女萬事足!

作者: feuosma    時間: 2007-1-12 01:01 AM

Originally posted by locklock at 2007-1-12 00:56:

佢拍D戲唔洗出聲架! 有女萬事...
話時話...如果佢真係在大聯盟踢到曉非咁.....分分鐘有得重返國家隊呢!!!!!!

真係日日有希望...天天有奇蹟....
作者: locklock    時間: 2007-1-12 01:05 AM

Originally posted by feuosma at 2007-1-12 01:01 AM:
話時話...如果佢真係在大聯盟踢到曉非咁.....分分鐘有得重返國家隊呢!!!!!!
碧咸:球王再臨

作者: donald15    時間: 2007-1-12 01:06 AM

搞乜鬼洛杉磯銀河咁鬼富貴
聽聞話份約總值2億5千萬美金平均一個禮拜96萬
對美國球隊黎講真係幾重磅
另外想問下其實美國大聯盟有冇d乜野有小小名氣既球員架
我淨係識得好耐之前既靴蘭迪斯踢過下
作者: locklock    時間: 2007-1-12 01:11 AM

Originally posted by donald15 at 2007-1-12 01:06 AM:
搞乜鬼洛杉磯銀河咁鬼富貴
聽聞話份...
唔洗佢地比曬架,到時自自然然會有好多轉播費和贊助商上門,咁咪可以分擔好多洗費。
你看看曼聯過個美國佬,都係東借西籌咪買下曼聯囉,依家都係爭緊人錢架。
美國佬財技手段好高明,唔會做虧本既事架!還有碧咸個悄像權佢地都可以共用,賺到笑!
皇馬現在係為了成積而賣走他,但同送走財神無分別,因為碧咸仍然是現今球壇上,不以足球
能賺最多錢的球員,他星味十足!

只係講佢轉會段新聞一出街,網上世界已成熱話!單是這一點誰與爭峰!

美國大聯盟好久以前試過叫曬全球最勁既球星去踢波架,比利,碧根包華,馬勒當拿...等
都去過美國掘金!

[ Last edited by locklock on 2007-1-12 at 01:15 AM ]
作者: 扭耳仔    時間: 2007-1-12 01:18 AM

碧咸好波!大魚好波!
費高去卡塔爾果時你好多偉論,唔知今次你又有咩想講?
作者: JE    時間: 2007-1-12 01:58 AM

準備定去Hollywood咁~!
作者: liam246810    時間: 2007-1-12 02:04 AM

成50萬鎊一個禮拜....前無古人,後無來者

[ Last edited by liam246810 on 2007-1-12 at 02:05 AM ]
作者: hklady    時間: 2007-1-12 04:13 AM

好似係 100多萬 HK$ 一日 !
作者: brightlee    時間: 2007-1-12 04:49 AM

i amnot surprised about his moment
作者: 嗚門    時間: 2007-1-12 06:39 AM

其實佢拍戲都唔係會好差既事姐,做007好似幾正呀
作者: babo    時間: 2007-1-12 09:24 AM

Originally posted by liam246810 at 2007-1-12 02:04 AM:
成50萬鎊一個禮拜....前無古人,後無來者

[ Last edited by liam246810 on 2007-1-12 at 02:05 AM ]
唔係聽到新聞都唔信--
唔怪得知簽五年=.=
要數貪錢球員,英格蘭人榜上有名--

佢去美國踢..基本上佢都放棄埋國家隊--
winning 11的話..會唔見左碧咸=.=

[ Last edited by babo on 2007-1-12 at 09:36 AM ]
作者: achan87    時間: 2007-1-12 10:23 AM

無所謂啦,搵咁多
作者: x169169    時間: 2007-1-12 11:04 AM

睇黎對beckham黎講.....$好緊要.....
襯未退休賺多d奶粉$.......
作者: bigfish    時間: 2007-1-12 11:05 AM

如果係真
beck...
有冇睇訪問呢?
碧咸明寸費高
"當一個 34 歲球員走去領取高薪加盟次級聯賽, 該球員一定為錢, 但我想趁還未太老時去接受新挑戰, 事實上我加盟了一支有潛質的球隊"
呢返話擺明講俾費高聽, beckham 人工又高過費高, 又唔駛去沙漠踢波, 仲可以維持o係先進國家生活, 費高恨唔到 la, haha
作者: 王晶    時間: 2007-1-12 11:28 AM

有冇睇訪問呢?
碧咸 明寸費高
"當一個 34 歲球員走去領取高薪加盟次級聯賽, 該球員一定為錢, 但我想趁還未太老時去接受新挑戰, 事實上我加盟了一支有潛質的球隊"
呢返話擺明講俾費高聽, beckham 人工又高過費高, 又唔駛去沙漠踢波, 仲可以維持o係先進國家生活, 費高恨唔到 la, haha
哈哈 我諗呢個世界 得你認為係寸緊費高
人地阿拉伯賣石油賣到成個國家d錢都用唔完
你估仲係周圍沙漠咩 好心留意下時事喇 大鄉里

[ Last edited by 王晶 on 2007-1-12 at 11:33 AM ]
作者: brightlee    時間: 2007-1-12 11:31 AM

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 13:05:

有冇睇訪問呢?
碧咸明寸費高
&quo...
what a good excuse and good creation, dreaming in your head!
作者: bigfish    時間: 2007-1-12 11:45 AM

當年球王比利無法完成令美國聯賽發揚光大的心願, 睇黎今日要有佢o既接班人碧咸完成
球王比利, 凱撒大帝, 告魯夫有加盟美國球隊前科, 但冇加盟阿拉伯球隊前科, 唔知費高又係咪想創先河呢?
作者: bigfish    時間: 2007-1-12 11:46 AM

Originally posted by 王晶 at 2007-1-12 11:28 AM:

哈哈 我諗呢個世界 得你認為係...
34 歲, 仲唔係講緊 figo?
我唔知呢個國家仲係咪沙漠啦, 但一定熱死人, 種唔到植物, 要向外國買水先生存到啦
作者: sl1001    時間: 2007-1-12 12:14 PM

after a few years,
he'll making movies as well.
作者: kengaroo    時間: 2007-1-12 12:38 PM

碧咸如果要加盟其他大球會都唔係冇可能, 不過好多球會級別既獎項佢已經拎過
今次去美國可以搵大錢之餘, 如果能夠推動美國足球運動都係一件好事黎既
作者: Lyon    時間: 2007-1-12 02:09 PM

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 11:45 AM:
當年球王比利無法完成令美國聯賽發揚...
呢d英格蘭貪錢球員, 其實佢仲有能力o係一d次級聯賽生存.
為錢都唔番去英甲踼波提攜後輩~~~
仲話要令美國聯賽發揚光大, 簡直係英國人之恥~~~
或者將來美國聯賽取代英超都好喎~~

去美國踢波都好嘅, 離開歐洲.
香港又唔播呢d垃圾次級聯賽,
希望以後係電視都睇唔到碧咸係呢d下等球賽表演果d退步球技啦~~~
88啦, 碧咸~~

如果重想睇呢d過氣球星比賽呀.
叫佢打美式足球囉,有線重有播架~~~
都係足球呀~~~

[ Last edited by Lyon on 2007-1-12 at 02:14 PM ]
作者: Lyon    時間: 2007-1-12 02:34 PM

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 11:05 AM:

有冇睇訪問呢?
碧咸明寸費高
呢返話擺明講俾費高聽, beckham 人工又高過費高, 又唔駛去沙漠踢波, 仲可以維持o係先進國家生活, 費高恨唔到 la, haha&quo...
~~嘩, 你訓醒未呀. 定係你理解力有問題呀?
碧咸係非常妒忌費高呀~~~~
費高可以係歐洲頂級聯賽踢波到 34 歲先離開, 重踢過 4 間頂級球會~~~

而呢個廢柴碧咸 31 歲, 就要離開歐洲.
去下等球賽表演果d退步球技, 呃果d剩係識睇美式足球嘅人~~~

你話佢幾咁傷心 & 冇隱~~
點會唔妒忌費高呀~~
作者: Rated-R    時間: 2007-1-12 02:36 PM

Originally posted by feuosma at 2007-1-12 01:01:

大把人系美職聯識飛la,出到黎咪又系一個乞兒
作者: Rated-R    時間: 2007-1-12 02:40 PM

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 11:05:

有冇睇訪問呢?
碧咸明寸費高
&quo...
費高擺明為$$$,但好過碧咸為$$$唔認還要扮清高la,Now冇美職聯睇架喎,死la,有人冇得睇佢個爛鬼偶像添
作者: Lyon    時間: 2007-1-12 02:43 PM

Originally posted by Rated-R at 2007-1-12 02:40 PM:

費高擺明為$$$,但好過碧咸為$$$唔認還要扮清高la,Now冇美職聯睇架喎,死la,有人冇得睇佢個爛鬼偶像添
所以咪叫佢轉打美式足球囉,有線重有播架~~~
作者: Rated-R    時間: 2007-1-12 02:46 PM

Originally posted by Lyon at 2007-1-12 14:34:

~~嘩, 你訓醒未呀. 定...
有幾多個人好似奇連士文咁愛家又愛踢波ㄚ,人地兩三年前改名換姓系美職聯踢波,人工又非天價,又可以為家放棄德國主教練,呢D咪叫清高low
作者: Rated-R    時間: 2007-1-12 02:49 PM

Originally posted by Lyon at 2007-1-12 14:43:

所以咪叫佢轉打美式足球囉,有線重有播架~~~
打乜鬼ㄚ,條友根本系零創意,D思想態度技術十年如一日毫無進步,叠埋心水叫湯告魯斯帶佢拍爛片好過la
作者: FRANCISE    時間: 2007-1-12 02:52 PM

條友想去荷理活搵食,
好可能又係咸嫂主意
作者: bigfish    時間: 2007-1-12 02:56 PM

Originally posted by kengaroo at 2007-1-12 12:38 PM:
碧咸如果要加盟其他大球會都唔係冇可...
其實我都知如果曼聯唔搵返佢, 佢都唔會再打算效力曼聯以外o既大球會架喇
學佢話齋, 呢個世上真係好少球員可以效力兩大超級球會, 佢係第一個, 雲佬第二, 咁佢o係歐洲足壇仲有咩遺憾? 或者佢轉戰其他洲份, 以表現說服其他地區球迷成為佢 fans 都好ah
作者: Lyon    時間: 2007-1-12 03:00 PM

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 02:56 PM:

其實我都知如果曼聯唔搵返佢, 佢都...
~~又一大笑話~~
作者: babo    時間: 2007-1-12 03:05 PM

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 02:56 PM:

學拿臣話齋,而家可以再為大球會效力係一件美妙的事
可惜碧咸選擇的是去美國掘金-.-
睇下佢5年後會加入荷李活做老臨..還是仲有冇能力回歐洲為大球會效力
作者: Rated-R    時間: 2007-1-12 03:11 PM

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 14:56:

大把人打過兩間大會la,巴治奥你識唔識ar,打過米蘭雙紅ar,兩間球會都令佢名成利就,而佢亦另兩間球會奪標無數,光榮離去,生涯未段還可替布雷西亞在意甲立足,計番條數,碧咸系皇馬只是個乞兒,含淚離去

[ Last edited by Rated-R on 2007-1-12 at 03:17 PM ]
作者: babo    時間: 2007-1-12 03:14 PM

Originally posted by Rated-R at 2007-1-12 03:11 PM:

大把人打過兩間大會la,巴治奥你識唔...
哈哈~送多個例子俾佢~
施丹 祖記+皇馬<<<<
作者: Rated-R    時間: 2007-1-12 03:15 PM

Originally posted by babo at 2007-1-12 15:05:

學拿臣話齋,而家可以再為大球會效...
些路迪,巴塞,曼聯全是一二班大會,希爾星堡也是國內大會,令碧咸咁像乞兒
作者: locklock    時間: 2007-1-12 03:42 PM

萬人迷赴美三大因由  12/01/2007

1為演藝事業鋪路

原因1碧咸去美國一早有可尋,近年星途發展麻麻維多利亞,一早已經恨去美國,尤其
佢之前推出牛仔褲系列美國大賣,令佢更加想去美國。佢一位好友就向英國《太陽
報》爆料:「維多利亞想去洛杉磯或者紐約,佢覺得碧咸同佢可以有新發展機會,而且
洛杉磯生活方式亦好適合佢!」

美國演藝界對碧咸夫婦亦有無窮吸引力,湯告魯斯、畢彼特等等荷里活巨星同碧咸分屬
老友,之前又傳出佢會拍《鐵金剛》進軍演藝界,咁洛杉磯銀河幕後老細正係Anschutz
娛樂集團,開戲捧佢做演員唔係問題,憑住靚樣進軍荷里活,似乎係碧咸為自己掛靴後事
業最好安排。  

2坐擁兩幢豪宅

原因2碧咸夫婦想去美國發展可能已部署多時。英國《太陽報》早前就報道過維多利亞去美
國買屋做準備,所買兩幢豪宅正位於洛杉磯富豪雲集比華利山莊,總值高達一千二百
萬英鎊,呢個行動就為佢進軍美國埋下伏線。

3有足球學校LA

原因3碧咸其實一年前已經同洛杉磯有合作。佢上季開設兩間足球學校,分別就係位於
倫敦同洛杉磯,而且洛杉磯間學校所用球場,正正就係洛杉磯銀河主場Depot Center,
原來大家咁鬼熟,繼續合作都冇問題啦!

作者: joe159357    時間: 2007-1-12 03:55 PM

Originally posted by Rated-R at 2007-1-12 03:11 PM:

巴打!!!用巴治奧e d球王級同乞兒做對比.等於侮辱佢
作者: Lyon    時間: 2007-1-12 04:03 PM

Originally posted by joe159357 at 2007-1-12 03:55 PM:

o個個乞兒係咪叫 碧咸呀????
作者: Rated-R    時間: 2007-1-12 04:09 PM

Originally posted by joe159357 at 2007-1-12 15:55:

冇,強烈的對比,
一個去邊就勁到邊,能力獲大部份人認同,只要健康便是正選,遺憾只有一個,94年世盃Final12碼飛機
一個只威於紅魔,能力經常受世人質疑,遺憾大把,冇國際賽Tittle,比費sir賣豬仔,冇能力於皇馬立足
作者: Rated-R    時間: 2007-1-12 04:10 PM

Originally posted by Lyon at 2007-1-12 16:03:

叫大衛.碧咸呀
作者: joe159357    時間: 2007-1-12 04:14 PM

Originally posted by Rated-R at 2007-1-12 04:09 PM:

冇,強烈的對比,
一個去邊就勁到邊,...
你誤會左啦!!我茄意思係佢同球王比佢根本無得比
令到巴治奧身份降低
作者: 王晶    時間: 2007-1-12 04:21 PM

Originally posted by Lyon at 2007-1-12 04:03 PM:

咁又唔好話人係乞衣
作者: joe159357    時間: 2007-1-12 04:28 PM

Originally posted by 王晶 at 2007-1-12 04:21 PM:

咁又唔好話人係乞衣
佢唔扮清高咪無人話佢嫁!!正一岳不群
作者: Lyon    時間: 2007-1-12 04:31 PM

Originally posted by 王晶 at 2007-1-12 04:21 PM:

咁又唔好話人係乞衣
佢 d fans 點對其他球星, 其他人就點對佢偶像囉. 好公平~~~
作者: yukason    時間: 2007-1-12 05:31 PM

for money solely, yet it promotes football in USA
作者: bigfish    時間: 2007-1-12 05:36 PM

曼聯同皇馬係世上兩大超級球會, 你搵d 意甲級球會同世界級球會比, 邊有得比?
作者: 中華卡樂b    時間: 2007-1-12 05:58 PM

佢真係老啦,e家好似攻守都唔得咁
作者: MaxFigo    時間: 2007-1-12 06:00 PM

真可惜....佢選擇左e條路

以後可以欣賞佢【七旋斬】同佢無限拼勁嘅機會將會少之有少....
作者: bigfish    時間: 2007-1-12 06:19 PM

雖然碧咸冇興趣做領隊, 但都希望佢踢埋呢五年可以返紅魔做高層, 或者效力多一季
作者: 王晶    時間: 2007-1-12 06:39 PM

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 06:19 PM:
雖然碧咸冇興趣做領隊, 但都希望佢踢埋呢五年可以返紅魔做高層, 或者效力多一季
咁你慢慢等喇~呢5年你發下夢先
作者: 王晶    時間: 2007-1-12 06:40 PM

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 05:36 PM:

曼聯同皇馬係世上兩大超級球會, 你搵d 意甲級球會同世界級球會比, 邊有得比?
ac 國際 自古以黎都係世界級大球會架喇
你自己唔睇意甲 大鄉里少少唔出奇
作者: bigfish    時間: 2007-1-12 07:07 PM

Originally posted by 王晶 at 2007-1-12 06:40 PM:

ac 國際 自古以黎都係世界級大球會架喇
你自己唔睇意甲 大鄉里少少唔出奇
印象中世界足球歷史協會已經確認左曼聯同皇馬係 fans 數目最多同賺錢能力最強o既兩大超級球會, ac 同國際都唔知排第幾
作者: 王晶    時間: 2007-1-12 07:20 PM

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 07:07 PM:

印象中世界足球歷史協會已經確認左曼聯同皇馬係 fans 數目最多同賺錢能力最強o既兩大超級球會, ac 同國際都唔知排第幾
原來球會規模 係計球迷數目既
咁大連實德 上海申花 山東魯能 呢D 一定都係世界前列既大球會
中國咁多球迷
作者: bigfish    時間: 2007-1-12 07:26 PM

Originally posted by 王晶 at 2007-1-12 07:20 PM:

原來球會規模 係計球迷數目既
咁大連實德 上海申花 山東魯能 呢D 一定都係世界前列既大球會
中國咁多球迷
聽講中國d 球迷都係英超球迷, 當中尤以曼聯, 車路士為最多球迷支持球會, 不過當中有唔少中國球迷邊看車仔比賽邊罵車仔以錢買成績
作者: 王晶    時間: 2007-1-12 07:32 PM

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 07:26 PM:

聽講中國d 球迷都係英超球迷, 當中尤以曼聯, 車路士為最多球迷支持球會, 不過當中有唔少中國球迷邊看車仔比賽邊罵車仔以錢買成績
好出奇咩 就以你為例
你自己話自係英國人 都捧西班牙球隊喇~
作者: terryjog06    時間: 2007-1-12 07:46 PM

bigfish你唔好再講反話安慰自己喇
講咩都冇用 因為beckham依家去左低組別聯賽踢波
作者: 奇    時間: 2007-1-12 08:05 PM

Originally posted by Lyon at 2007-1-12 02:34 PM:

而呢個廢柴碧咸 31 歲, 就要離開歐洲.
去下等球賽表演果d退步球技, 呃果d剩係識睇美式足球嘅人
佢成日高q大腳,美國人鍾意睇美式足球岩晒胃口
作者: kubrick    時間: 2007-1-12 08:07 PM

BIGFISH話阿拉伯係沙漠-,-
無錯佢果邊窮既地方係好窮..不過有錢既真係好豪!!!
相反..美國至係真既足球沙漠
而且碧咸係比利接班人?
首先吾同年代吾同風格吾同位置..
而且就算要比既話碧咸都差N皮
作者: mchu14    時間: 2007-1-12 08:19 PM

Originally posted by feuosma at 2007-1-11 11:48 PM:
大魚兄...入黎睇...
姣婆遇著脂粉客,哈哈,呢句中point
作者: jjyy    時間: 2007-1-12 09:14 PM

干脆去好莱坞发展得了^_^
作者: bigfish    時間: 2007-1-12 10:36 PM

Originally posted by kubrick at 2007-1-12 08:07 PM:
BIGFISH話阿拉伯係沙漠-,-
無錯佢果...
我同你都未去過沙地, 點知佢地會幾豪?
不過就我所知阿拉伯國家係冇電影, 冇音樂, 冇豬肉食, 又冇美食, 又冇娛樂場所, 相信費高去到日日要聽可蘭經, 飲羊奶, 騎駱駝, 夜晚又冇地方去, 實悶死佢囉
反而碧咸去美國, 又可以用返英語溝通, 又有得 shopping, 落 pubs, 去 party, 仔仔又有正統學校讀, 夜晚仲可以晚晚去高級 hotel 食飯, 又唔駛守埋d 回教教條, 一定 happy 過 figo
作者: 王晶    時間: 2007-1-12 10:50 PM

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 10:36 PM:

我同你都未去過沙地, 點知佢地會幾豪?
不過就我所知阿拉伯國家係冇電影, 冇音樂, 冇豬肉食, 又冇美食, 又冇娛樂場所, 相信費高去到日日要聽可蘭經, 飲羊奶, 騎駱駝, 夜晚又冇地方去, 實悶死佢囉
反而碧咸去美國, 又可以用返英語溝通, 又有得 shopping, 落 pubs, 去 party, 仔仔又有正統學校讀, 夜晚仲可以晚晚去高級 hotel 食飯, 又唔駛守埋d 回教教條, 一定 happy 過 figo

你無常識都唔洗大大聲
周圍講出黎等人笑你先得架~
得閒你都係睇多d書罷喇~
作者: donald15    時間: 2007-1-12 11:18 PM

其實都唔明點解要話碧咸貪錢既
講真佢副身家都夠用一世啦
如果佢老婆唔係咁大洗既話
作者: terryjog06    時間: 2007-1-12 11:23 PM

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 10:36 PM:

我同你都未去過沙地, 點知佢地會幾...
果度大把高級 hotel 啦
你驚果度冇得shopping咩.....
費高同beckham兩個o既性質基本上一樣....
你再自我安慰都冇用
作者: Rated-R    時間: 2007-1-12 11:24 PM

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 22:36:

我同你都未去過沙地, 點知佢地會幾...
我搵夠都想過阿拉伯渡餘生ar
作者: Rated-R    時間: 2007-1-12 11:26 PM

Originally posted by donald15 at 2007-1-12 23:18:
其實都唔明點解要話碧咸貪錢既
講真佢副身家都夠用一世啦
如果佢老婆唔係咁大洗既話
可惜佢老婆正一姣婆守不到寡
作者: hugh090702    時間: 2007-1-12 11:40 PM

祝佢好運啦....始終都係睇住佢大
作者: cristiano3156    時間: 2007-1-12 11:53 PM

50萬英鎊一個星期!!!!!!!嘩,好貴呀
作者: hung414    時間: 2007-1-13 12:21 AM

以碧咸既技術...去美國踢簡直同皇馬操練既水準
佢想搵銀的話...去中東就得啦

佢又想多d人知...多d見報...
就佢個樣...呢家先係男人味出黎
可惜衰咗一把雞仔聲...
作者: okayman    時間: 2007-1-13 12:22 AM

He's getting old.
作者: ThomasKoon    時間: 2007-1-13 12:35 AM

希望david去到Galaxy﹐真係有好嘅發展啦.......God Bless to David
作者: runrun    時間: 2007-1-13 01:11 AM

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 07:26 PM:

真係唔開聲都唔得! 臭魚即係臭魚, 無知兼白癡! 中國球迷以意甲為主架~~~

呢d常識都唔知就咪放咁多屁啦!!!!!

作者: 長飛丸    時間: 2007-1-13 01:58 AM

Originally posted by locklock at 2007-1-12 12:27 AM:

你錯啦,adidas張約跟賣佢去美國!...
羅賓奴好似同大哨飲酒,練習都有陣酒除,卡比路想郁埋佢.......
作者: 王晶    時間: 2007-1-13 02:02 AM

Originally posted by 長飛丸 at 2007-1-13 01:58 AM:

羅賓奴好似同大哨飲酒,練習都有陣酒除,卡比路想郁埋佢.......
唉~肥度 就話搵夠姐
羅賓奴真係唔生性 陪埋佢地傻
無哂前途~
作者: donald15    時間: 2007-1-13 02:17 AM

其實碧咸又加盟皇馬選擇23號球衣開始
佢一直都想打入美國市場架啦
依家都應該係佢計劃之內姐
作者: liverster    時間: 2007-1-13 12:16 PM

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 11:45 AM:
當年球王比利無法完成令美國聯賽發揚...
碧咸係比利接班人?你指係接佢把烏鴉口呀
作者: hubingandtvb    時間: 2007-1-13 01:25 PM

一句 純粹爲了錢 無其他...
英格蘭國家隊肯定是永遠byebye
甚至包括國際賽場...

美國大聯盟,除了錢之外,有多少技術?美國國家隊的球員基本也都在歐洲效力啊
作者: atimsi    時間: 2007-1-13 05:25 PM

皇马终于有机会拿三料冠军:联赛冠军,冠军杯冠军,收入冠军!!
卖出扫把星"Big咸",最伟大的抉择!!!!!
作者: 月巴仔    時間: 2007-1-13 05:28 PM

應該好快見到荷里活有咸爺既新戲上畫了
作者: atimsi    時間: 2007-1-13 05:31 PM

Beckham去皇马甘耐,连一个冠军都无带来~~~吴系扫把星,系咩阿?
作者: MaxFigo    時間: 2007-1-13 06:56 PM

Originally posted by atimsi at 2007-1-13 05:25 PM:
皇马终于有机会拿三料冠军:联赛冠军,冠军杯冠军,收入冠军!!
卖出扫把星"Big咸",最伟大的抉择!!!!!
皇馬的衰落非一日之寒
唔係放走一、兩名球星就可以解決
皇馬要重返顛峰,起碼要兩、三季的時間
現在就要靠米積杜域去將整支皇馬的風氣改變

所以碧咸離隊唔代表皇馬可以立即重生
嚴格黎講皇馬衰落亦同碧咸無太大關係
請唔好因偏見而將問題表面化
作者: abcde1918    時間: 2007-1-13 08:14 PM

去咗美國後,佢係揾到好多錢,但放棄咗入國家隊
作者: 76    時間: 2007-1-13 11:20 PM

Originally posted by babo at 2007-1-12 03:14 PM:

哈哈~送多個例子俾佢~
施丹 祖記+皇馬<<<<
vieri-->祖記,拉記,inter,馬體會

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0