標題: [發埋便] Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!! [打印本頁]

作者: feuosma    時間: 2007-4-21 01:02 AM     標題: Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

Hello大家好…我係Feuosma…

從今日開始Feuosma足球基金將正式登場…
基金將從$10,000開始運作…所有賠率及波盤均以香港賽馬會作參考…
如果冇太大意外…我會努力希望能每日都出推介……
除左晌度比大家睇我既推介外…亦希望呢度會成為大家交流既地方…..

(locklock….9哥….小強兄….同其他有買波既版友….好希望可以晌度同大家交流下…..我都有好多野請教大家)…….

廢話少講…去片….

(1)        屈福特[0] 對 曼城[0] (平手盤)
屈福特@1.97 $500

可以話係無關緊要既一場比賽….. 屈福特上下都知道佢地未來既結局會係點…..奇怪既係最近呢幾場佢地可以話打出超水準….每場波不惜代價向前進攻….對佢地黎講護級既重擔冇左後冇曬壓力……佢地依家每場比賽都係享受…..
曼城亦都一樣….前晚作客輸比阿記前竟然作客三連勝….. 佢地同屈福特一樣護級既重擔亦都冇左….
晌呢幾場比賽入面屈福特顯示出黎既進攻力量比曼城優勝…..當然呢個係佢地不惜代價進攻既結果…..而佢地晌近幾場對比佢地強大多倍既對方亦能取得入球….今場取得入球(甚至不只一球)並不奇怪…但以曼城並不強既攻擊能否入波???我有d懷疑…..

睇番賠率…..係平手盤….. 屈福特今季只係勝出4次…..咁既賠率對於曼城黎講實在偏高….(對住隊包尾既….佢唔輸我都唔使輸錢咁著數?????)….對住一隊全季勝出4次既球隊…..即使作客亦應至少讓平半(除非係同屈福特同級既如錫非聯之流…….)…
呢場波…. 屈福特….

(2)皇家蘇斯達 [+0.25] 對 馬德里體育會 [-0.25] (馬體會讓平半)皇家蘇斯達@1.80 $500

又係一場賠率非常奇怪既比賽……皇家蘇斯達既護級機會老實講並不樂觀…..依家差尾四既切爾達6分…但只餘下8輪比賽….不過佢地近期既狀態很好…主場勝馬略卡利雲特貝迪斯…….作客和維拉利爾同輸比愛斯賓奴…..隊中攻擊源頭沙維奧狀態亦佳……
馬體會晌對上一場作客勝維拉利爾之前(果場大家都應該知咩事啦…..)作客4連敗……當然佢地輸既係西維爾同華倫呢d強大既對手….. 今場文尼捷無法上場將對中場既組織有影響……而佢地今季作客只輸5場…..係表現相當穩定既球隊…..

…但正因如此….今場既賠率對於馬體會黎講實在太高太高(幾乎仲要平手盤咁滯…)兩隊波聯賽相差既分數超過一倍…..排名差14,15位…居然開個咁既盤出黎….證明莊家對馬體會既信心好低……
呢場波…. 皇家蘇斯達….

(3)        AC米蘭 [-1.5] 對卡利亞里 [+1.5] (AC米蘭讓球半)
AC米蘭@1.95 $500

AC米蘭晌呢場比賽之後有場超超超緊要既歐聯等住佢地…呢場波安察洛堤將會收起部份主力…但唔緊要…仲有肥哨…..佢明顯晌AC既狀態好過晌皇馬好多(可見卡比路真係有d問題….)….下半季AC既表現好過上半季好多….最大既原因係季初因世界杯關係令佢地備戰不足……而並唔係征戰頻繁……
今場佢地仍要努力保住來屇歐聯既席位…….
卡利亞里今年既作客成績已經有更改善…..但面對狀態極佳既AC唔易避免大敗………
呢場波…. AC米蘭….

(4)        名古屋八鯨 [-0.5] 對神戶勝利船 [+0.5] (名古屋八鯨讓半球)
神戶勝利船@2.0 $600

今年既升班馬神戶勝利船表現到目前為止唔錯…..由馬略卡回流既大久保嘉人幾乎場場都有波入……. 勝利船6場聯賽入左11球……相反八鯨呢邊有正選門將楢崎正剛缺陣…..此外亦有不少傷兵…..佢地上場竟然輸比大宮松鼠呢隊幾乎全聯賽最差既球隊…..睇番外國網站佢地果場波對大宮松鼠竟然全場都冇mud威脅…..

賠率方面亦有問題….依家晌聯賽前列既八鯨主場對隊升班馬都有1.70主勝…..真係你買埋我果份…….呢場波…. 神戶勝利船….
作者: toro    時間: 2007-4-21 01:11 AM

加分祝賀新張之喜
作者: feuosma    時間: 2007-4-21 01:23 AM

Originally posted by toro at 2007-4-21 01:11:
加分祝賀新張之喜
多謝曬你先膠蛙.........
晌度仲有少少野講......見到坊間好多所謂既分析.....都係好多時偏左晌球隊基本既因素如狀態、傷兵、比賽重要性......又或者係偏左晌純賠率既分析上.....在下則認為兩樣一定要夾埋一齊先可以作故準確既推測....所以我之後都會以呢個方向作預測......所以第時大家可能會成日見到我d有奇奇怪怪既推介架........
作者: toro    時間: 2007-4-21 01:37 AM

Originally posted by feuosma at 2007-4-21 01:23 AM:

多謝曬你先膠蛙......:clap...
其實一百個賭仔真係會有一百個睇法,所以至攪個地盤過大家分享心得,好!先祝你長買長中阿兄弟
作者: kiki6636    時間: 2007-4-21 03:11 AM

thank you
我不知應該說什麼了
支持吧
作者: cheapcheapcheap    時間: 2007-4-21 01:03 PM

以後跟你搵食
作者: vv1668vv    時間: 2007-4-21 03:06 PM

恭喜 恭喜
以後就 又有多一個參考既好地方!!
作者: playbr2    時間: 2007-4-21 03:13 PM

Hello大家好…我係36-24-36

廢話少講…去片….

☆∵。*∵~★.°☆∵。
     ╭══╮ ╭╧╮╭╧╮╭╧╮
    ╭╯哈喽║═║拿║║分║║来║啦!   回帖是一种美德 , 拿一分走人
    ╰⊙═⊙╯ ╘∞╛╘∞╛╘∞╛

[ Last edited by playbr2 on 2007-4-21 at 05:45 PM ]
作者: CK888    時間: 2007-4-21 06:30 PM

祝你旗開得勝

作者: 艾力克    時間: 2007-4-21 07:30 PM

有好開始喎, 話咁快就冇左 $600
作者: feuosma    時間: 2007-4-22 05:01 AM

揾錢真艱難.........首日小結餘....

(1)    屈福特[0] 對 曼城[0]     $500屈福特@1.97   $0
(2)   皇家蘇斯達 [+0.25] 對 馬德里體育會 [-0.25]    $500皇家蘇斯達@1.80   $+400
(3)   AC米蘭 [-1.5] 對卡利亞里 [+1.5]     $500AC米蘭@1.95    $+475
(4)   名古屋八鯨 [-0.5] 對神戶勝利船 [+0.5]    $600神戶勝利船@2.0   $-600

[ Last edited by feuosma on 2007-4-22 at 05:03 AM ]
作者: feuosma    時間: 2007-4-22 05:05 AM

今日既比賽暫時出住兩場先...稍後再加.....

(5)        紐卡素 對 車路士[-0.5] (車路士讓半球)
車路士@1.5$1000

真係估唔到曼聯咁快又失分…..呢場波車仔上下肯定會付出200%既努力 (即使週中對利記…)因為呢個真係可遇不可求既機會……而晌呢個世上我睇唔到有邊一隊球隊可以阻止抱住必勝決心既車仔勝利……更莫講話攻不銳…守不穩…..近期狀態相當差既紐記…..呢隊野近呢兩個幾月既聯賽只係勝錫非聯…..呢場波真係講多都嘥口水……呢場波…. 車路士….

(6)        漢堡 [-0.5] 對 緬恩斯 (漢堡讓半球)
漢堡@1.65$500

今年既德甲真係……依家差唔多有10隊有機會降班……咁樣唔係競爭劇烈…而係代表成個聯賽水平都差…..今晚比勒費爾德多蒙特波琴三隊竟然一齊勝出(真係六合彩都冇咁難中….)….. 漢堡依家話就話排第9…但竟然只係高過護級線2分….今場對住後防極差既緬恩斯係最佳既搶分機會……緬恩斯近4場失左11球….而漢堡自從新教練史提文斯上任後大改進….近9場6勝2和1負…..只係輸比狀態顛峰既史特加….
睇番賠率方面漢堡勝只係1.65…..而同時另一場漢諾威對慕遜加柏既比賽漢諾威勝係1.75…..漢堡同緬恩斯既績分只係差5分…..而漢諾威同慕遜加柏就差10分…. 漢諾威勝出竟然仲冷d……唔駛問…. 呢場波…. 漢堡….

[ Last edited by feuosma on 2007-4-22 at 05:14 AM ]
作者: playbr2    時間: 2007-4-22 05:13 AM

Originally posted by feuosma at 2007-4-22 05:01 AM:
揾錢真艱難.........首日小結餘...

1)    屈福特[0] 對 曼城[0]     $500屈福特@1.97   $0
(2)   皇家蘇斯達 [+0.25] 對 馬德里體育會 [-0.25]    $500皇家蘇斯達@1.80   $+400
(3)   AC米蘭 [-1.5] 對卡利亞里 [+1.5]     $500AC米蘭@1.95    $+475
(4)   名古屋八鯨 [-0.5] 對神戶勝利船 [+0.5]    $600神戶勝利船@2.0   $-600
1. 黑色点解???

2. 你毎次d錢都係慮積架可 ?!? 吾會話下次d錢又由頭黎過 , 永遠吾洗破產
作者: feuosma    時間: 2007-4-22 05:17 AM

Originally posted by playbr2 at 2007-4-22 05:13:

1. 黑色点解???

2. 你毎次d錢都係慮積架可 ?!? 吾會話下次d錢又由頭黎過 , 永遠吾洗破產
1. 無輸無勝...
2. 梗係累積!!!!!...如果係咁玩有mud意思????

你仲未訓???...我依家訓啦....
作者: playbr2    時間: 2007-4-22 05:25 AM

Originally posted by feuosma at 2007-4-22 05:17 AM:

1. 無輸無勝...
2. 梗係累積!!!!!...如果係咁玩有mud意思????

你仲未訓???...我依家訓啦....
和波可以攞番d錢架???
作者: 小小康    時間: 2007-4-22 11:03 AM

Originally posted by feuosma at 2007-4-22 05:01:
揾錢真艱難.........首日小結餘...
有$275贏算唔錯啦 !!!!
我尋晚輸$800
神戶勝利船呢隊波作客差到痺,以後要小心!!!
作者: 小小康    時間: 2007-4-22 11:13 AM

Originally posted by playbr2 at 2007-4-22 05:25:
和波可以攞番d錢架???
如果買讓球盤,例如A隊 [0] 對 B隊 [0],即等於開平手盤,
最終賽果(法定時間90分鐘)和球的話可退款,賭博術語稱之為【走盤】

所以讓球盤係非常受歡迎的一個彩池,因為較主客和保險多啲
作者: ronja    時間: 2007-4-22 11:27 AM

旗開得勝

日日斬馬會,返工唔會攰

今晚我都瞓身車仔,大好機會追上嚟,攞咗呢三分先,到時再主場殺破曼聯,捧盃
(而家買車仔英超冠軍仲有2.2倍)
作者: Edgar_Davids    時間: 2007-4-22 11:36 AM

Originally posted by feuosma at 22-4-2007 05:05:
真係估唔到曼聯咁快又失分…..呢場波車仔上下肯定會付出200%既努力 (即使週中對利記…)因為呢個真係可遇不可求既機會……而晌呢個世上我睇唔到有邊一隊球隊可以阻止抱住必勝決心既車仔勝利……更莫講話攻不銳…守不穩…..近期狀態相當差既紐記…..呢隊野近呢兩個幾月既聯賽只係勝錫非聯…..呢場波真係講多都嘥口水……呢場波…. 車路士….
過分主觀地批評球賽...........

我就唔信奧雲有得踢既話車仔會贏梗~~
作者: eqhigh    時間: 2007-4-22 12:15 PM

Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-22 11:36 AM:

冇錯冇錯...紐記一定掂!!!
作者: eqhigh    時間: 2007-4-22 12:32 PM

支持feuosma 新地頭....
今晚漢堡我都撐你..讓半球確實係少得滯

漢堡而家排o係咁既位置..都係因為上半季嚴重失準
加上雲達華治,馬達維基亞,尼祖迪莊等等主力打唔出應有既水準
所以先搞成咁
而家主力番晒黎..打番上季既表現
你話如果以上年既漢堡...對手只係緬恩斯
仲要有主場之利
半球???
一定冇可能!!!

另一場心水係樸茅
阿士東維拉 [0 / -0.5] 對 樸茨茅夫 [0 / +0.5]  維拉讓半球
依場波還睇掂睇..都覺得係和波格..
樸茅經過季初既佳境..雖然一度陷入低潮
但而家已經上番黎
再次打得番上去既主因..
係因為射手馬華路禾尼fit到漏
配合上老來嬌簡奴..
依對黑雙殺如入無人之境
仲有馬菲泰萊依位助攻力極強既左閘
進攻火力猛番晒
加上格連莊臣,羅倫等等已經復出
面對住維拉...
坐和望贏格
樸茅!

[ Last edited by eqhigh on 2007-4-22 at 12:35 PM ]
作者: Edgar_Davids    時間: 2007-4-22 12:45 PM

Originally posted by eqhigh at 22-4-2007 12:15:

冇錯冇錯...紐記一定唔掂!!!
對唔住..............
雖然我係紐記躉............

可惜我更加係「反紅魔奪任何冠軍」既朋友~
加上杜夫收左咧.......我對紐卡素了無牽掛......

所以今場我恨不得紐卡素0:20車路士...........
等車兵連得失球差都贏埋紅魔.........
作者: 小小康    時間: 2007-4-22 12:48 PM

Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-22 11:36:

奧雲咁有影響力 ???
作者: 小小康    時間: 2007-4-22 12:50 PM

Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-22 12:45:
對唔住..............
雖然我係紐記躉............

可惜我更加係「反紅魔奪任何冠軍」既朋友
加上杜夫收左咧.......我對紐卡素了無牽掛......

所以今場我恨不得紐卡素0:20車路士...........
等車兵連得失球差都贏埋紅魔.........
咁你咪一樣咁主觀!!!
作者: Edgar_Davids    時間: 2007-4-22 12:55 PM

Originally posted by 小小康 at 22-4-2007 12:48:

奧雲咁有影響力 ???
奧雲搭馬田斯.......兩個集速度同射門觸覺於一身既前鋒.......
車仔可以話唔驚咩?
作者: Edgar_Davids    時間: 2007-4-22 12:56 PM

Originally posted by 小小康 at 22-4-2007 12:50:

咁你咪一樣咁主觀!!!
我都冇話我唔係~XD
作者: 小小康    時間: 2007-4-22 01:07 PM

Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-22 12:56:
我都冇話我唔係~XD

俾個叻你,做得出唔怕認
作者: feuosma    時間: 2007-4-22 04:40 PM

(7)        華域克 [-0.5] 對 威廉二世 (華域克讓半球)
華域克@2.0$400

今個禮拜荷甲相當多榜首及榜尾大戰…..呢場係其中一場….以下係荷甲榜尾形勢…
14 威廉二世 32戰30分 得失球 -31
15 荷華高斯 32戰 29分 得失球 -26
16 精英隊 32戰 27分 得失球 -22
17 華域克 32戰 26分 得失球-26
18 海牙 32戰17分 得失球-29

海牙已經肯定降班…..16同17位就要打附加賽…..同日仲有另一場荷華高斯對精英隊…而選呢場既原因係華域克近態較佳…近4場主場3勝1和入11球 (打和阿積士2:2)…對住同級既荷華高斯海牙鹿特丹斯巴達都勝出…..而威廉二世既作客成績實在太差…16場作客1勝4和11負失36球……對住同級既海牙精英隊鹿特丹斯巴達都輸….近態都差過華域克(呢個月兩連敗….合共失6球…)

不過荷甲從來都係相當難估….呢場波華域克賠率方面外國暫時平均為1.98…..與馬會開出相若….(另一場荷華高斯對精英隊馬會開盤亦與外國平均相若…)…可見其實連莊家本身對結果亦不太有方向….不過我始終唔放心荷華高斯同精英隊各取一分既可能性…..而華域克需分既情況係最迫切…而最主要係佢地近期晌主場打得好…..所以兩場護級大戰我選呢場….. 呢場波…. 華域克….
(呢場我雖然都有把握…但荷甲簡直係我既惡夢…….呢場波小注好d…..)
作者: Edgar_Davids    時間: 2007-4-22 10:34 PM

都話左紐卡素唔易對付架啦~
只係估唔到既係冇奧雲都仲咁勁........
想守和既氣勢、密集既防守令車仔無從入手.....
加上車仔今場疲態畢露......想再做「補時殺手」失敗咯.........

所以話主觀唔係一定得既.........

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-4-22 at 10:39 PM ]
作者: 艾力克    時間: 2007-4-22 11:09 PM

師兄你有冇買架, 你輸左$1,400喇喎
作者: Edgar_Davids    時間: 2007-4-22 11:15 PM

Originally posted by 艾力克 at 22-4-2007 23:09:
師兄你有冇買架, 你輸左$1,400喇喎
邊度 $400 ????
作者: 艾力克    時間: 2007-4-23 11:26 AM

Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-22 11:15 PM:

邊度 $400 ????
feu 3場都和左, 總共輸左 $1,900
作者: feuosma    時間: 2007-4-23 10:54 PM

哈...你班友仔...成日入黎搞搞震冇幫親.......今晚就勝比你地睇....

(8)        比拉馬 [-0.25] 對 科英布拉大學 [+0.25] (比拉馬讓平半)
比拉馬 @2.05$1000

又一場護級大戰…狀態方面…比拉馬近期只曾於作客時兩負士砵亭…..而近期雖只勝一場….但其餘對手均為賓菲加士砵亭波圖布拉加等勁旅….上場面對同級既塞圖巴爾即取勝…….主要原因為季中比拉馬引入幾名新球員加強攻擊力……成績亦同時好轉…..科英布拉大學近態就差…7場不勝……賠率方面…比拉馬全季只勝3場……科英布拉大學最近5場作客僅一敗….比拉馬聯賽積分及排名均低於科英布拉大學…但盤口仍為主隊讓平半…..
呢場波我都有信心……比拉馬……

(9)        曼聯 對 AC米蘭 (入球中位數2.5球)
細 @1.60$1000

意大利球隊最出名既就係佢地既防守……即使冇之前羅馬果場波…佢地晌歐戰作客時亦不主動進攻…入波亦甚少…(上輪作客拜仁焗攻當然例外…)今場波米蘭吸取左羅馬既教訓…..肯定不會和曼聯搶攻…..而今場波A米前線掛帥既基拿甸奴既表現亦…..近期A米晌意甲既入球力因冇肥哨晌度而好難出現…….曼聯方面…近期既入球可謂多羅羅….但大家要明白A米並唔係屈福特錫非聯同不自量力既羅馬…..曼聯球員依家當然比2年前成熟好多…..但佢地面對既尼士達同幫利拿都係國家隊成員……而曼聯近兩場既表現大家都見到…….

(我都考慮過A米下盤….不過我始終唔敢睇小曼聯….畢竟佢地比2年前強得多…..)
作者: feuosma    時間: 2007-4-23 10:58 PM

晌度同大家講唔好意思…..一就係尋日既表現…..另外係今日既握介因時間關係較簡略……

見到大家好似對馬會既讓球盤 (俗稱亞洲盤...filter-074 Handicap…)好像不太熟悉…..而且kakei開既考眼光亦經常有讓球盤…….所以晌度作一簡單解釋…..可見下表…(讓球盤只有2個選擇….選中既當然得到該場既賠率…..下表主要為新手而設…..不過如果大家係赌開既下面所講既只係小兒科)…

我相信大家睇完可能都未必完全明……(因為要完全解釋清楚要打好多字…歡近大家發問….)

圖片附件: bet.JPG (2007-4-23 10:58 PM, 323.9 KB) / 下載次數 11
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1097292&k=a63a1f036429807913ebf69057f76522&t=1714335361&sid=dbD0AF

作者: 小强    時間: 2007-4-24 12:06 AM

賀一賀 NEW OPENING!!!!

Keep it up!!

I will sometimes post tip in your thread
作者: ronja    時間: 2007-4-24 01:36 AM

Originally posted by feuosma at 2007-4-23 22:54:
哈...你班友仔...成日入黎搞搞震冇幫...
讓平半係咪 [0/-0.5] ??

今晚「球彩大聯民」積皇呢塲推介下盤,不過我支持你feuosma,因為平半要上,半份博一份,
今晚先殺馬會,然後ManU嗰場再斬
作者: Edgar_Davids    時間: 2007-4-24 12:05 PM

feuosma 兄我撐AC米蘭........
佢地人齊好多~
作者: eqhigh    時間: 2007-4-24 05:10 PM

Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-24 12:05 PM:
feuosma 兄我撐AC米蘭........
佢地人齊好多~
上次你撐車仔咁幫我,,
今次又幫我
作者: Edgar_Davids    時間: 2007-4-24 05:12 PM

Originally posted by eqhigh at 24-4-2007 17:10:

上次你撐車仔咁幫我,,
今次又幫我
哦....好呀....我幫你撐米蘭.......
作者: feuosma    時間: 2007-4-25 12:07 AM

今晚既推介尋晚出左......維持不變.....

既然有時間...晌度比大家睇一d關於歐聯既有趣賠率......(轉自某外國赌網gamebxxxxx......)

(1) 今年既冠軍會係邊個國家既球隊????

英格蘭@1.16...
意大利@4.50...

(2) 今年既冠軍會唔會係第一次攞冠軍????

係@2.85...
唔係@1.37...

(3) 決賽對陣係???

曼聯對車仔@2.50...
A米對車仔@3.50...
利記對曼聯@3.60...
A米對利記@4.10...

(4) 邊隊英格蘭既球隊會晌四強後行得最遠 (邊隊成績會最好)???

車仔@2.50...
曼聯@2.75...
利記@3.0...

(5) 利記同車仔邊個晉級???

車仔@1.65...
利記@2.15...

(6) 曼聯同A米邊個晉級???

曼聯@1.70...
A米@2.10...

(7)今晚曼聯對A米...

曼聯有波入@1.20...
A米有波入@1.55...
曼聯唔失波@2.20...
A米唔失波@3.50...

(8)明晚車仔對利記...

車仔有波入@1.22...
利記有波入@1.53...
車仔唔失波@2.20...
利記唔失波@3.50...
作者: 艾力克    時間: 2007-4-25 01:35 AM

無聊得黎又幾難估
係咪得車仔未攞過歐聯冠軍?
作者: feuosma    時間: 2007-4-25 01:41 AM

Originally posted by 艾力克 at 2007-4-25 01:35:
無聊得黎又幾難估
係咪得車仔未攞過歐聯冠軍?
YES

你有所不知喇...呢d晌外國係一d都唔無聊同好正路既玩法黎架喇已經.....(因為外國既莊家推出既花樣多馬會好多好多好多...)
佢地有d真係笑死你.....好似今晚我晌外國既壇見到佢地討論得最多既以呢個....

全場兩隊合共換人次數係???
6次@2.1
少過6次@1.6

紅字係佢地班友仔既推介.....

[ Last edited by feuosma on 2007-4-25 at 01:48 AM ]
作者: Edgar_Davids    時間: 2007-4-25 09:24 AM

有冇得賭邊個開波架??

我估係豬油巴~
作者: 艾力克    時間: 2007-4-25 11:23 AM

Originally posted by feuosma at 2007-4-25 01:41 AM:

YES

你有所不知喇...呢d晌外國...
邊個話我唔知
作者: 小小康    時間: 2007-4-26 01:43 AM

Originally posted by feuosma at 2007-4-23 22:54:
哈...你班友仔...成日入黎搞搞震冇幫...
手氣差咗啲

我好似好啲,因為冇買所以貼中
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... page=435#pid2095917
作者: feuosma    時間: 2007-4-28 04:54 PM

(10)        拖連奴 對 AC米蘭
和@2.15  $2000

同上個禮拜一樣....AC米蘭晌呢場比賽之後有場超超超緊要既歐聯等住佢地…呢場波安察洛堤當然又係收起部份主力啦…不過今場波唔同....大家都應該知邊個係貝魯斯科尼啦......拖連奴既班主同佢感情好好...亦係生意上既伙伴.....今場拖連奴仍要努力搶分護級.....而AC米蘭差唔多肯定可以保住來屇歐聯既席位…….
而賠率方面亦話左比大家聽咩事....順便一提.....呢場波馬會定既和波賠率比歐洲平均既都仲要低得多.......

不過為左穩陣起見.....我都係買番注拖連奴勝@4.85以策安全......

呢期黑到震...今日既波亦好難.....聽日推介會多番.......

(11)        拖連奴 對 AC米蘭
拖連奴勝@4.85  $800

理由見(10)......
作者: a13670    時間: 2007-4-29 12:32 PM

唔好意思牙,我想問基金仲剩番幾多錢
作者: 艾力克    時間: 2007-4-29 10:48 PM

udinese仲乜事, 係咁紅牌 @@
作者: feuosma    時間: 2007-4-29 11:05 PM

Originally posted by a13670 at 2007-4-29 12:32:
唔好意思牙,我想問基金仲剩番幾多錢

作者: feuosma    時間: 2007-4-29 11:09 PM

Originally posted by 艾力克 at 2007-4-29 22:48:
udinese仲乜事, 係咁紅牌 @@
唔知.......
不過呢場又係有問題....主場對隊差唔多榜尾既...作客失波最多既都有2倍......
好彩我冇買......

不過講假就一定假唔過荷甲果d架喇......冇買阿爾克馬爾......呵呵......
作者: 自由神    時間: 2007-4-30 07:34 PM

Originally posted by feuosma at 2007-4-29 11:09 PM:

唔知....:co...
全世界既波都係假嫁。
不過睇你捉唔捉到佢條路姐。
上兩季捉羅馬4:0同5:0都贏到笑
作者: wai2002    時間: 2007-5-1 12:02 AM

我想問基金仲剩番幾多錢,好似輸咗好多,唔知輸晒未呢?同埋歐聯四強買乜好,請指點謎津!
作者: 自由神    時間: 2007-5-1 12:49 AM

Originally posted by wai2002 at 2007-5-1 12:02 AM:
我想問基金仲剩番幾多錢,好似輸咗好多,唔知輸晒未呢?同埋歐聯四強買乜好,請指點謎津!
去到四強次回合,我地唔可以用正路既角度去估計球賽結果。(當然唔好又諗7:1)

想有肉食可以買波膽。如:車0:0利、AC 3:1 曼
咁樣就反而有得搵下$$。

P.S.不過都係問番Feuosma兄啦!
作者: feuosma    時間: 2007-5-1 01:35 PM

Originally posted by wai2002 at 2007-5-1 00:02:
唉.........

(1)    屈福特[0] 對 曼城[0]     $500屈福特@1.97   $0

(5)   紐卡素[+0.5] 對 車路士[-0.5]    $1000車路士@1.5    $-1000
(6)   漢堡 [-0.5] 對 緬恩斯[+0.5]    $500漢堡@1.65    $-500
(7)   華域克 [-0.5] 對 威廉二世[+0.5]     $400華域克@2.00    $-400
(8)   比拉馬 [-0.25] 對 科英布拉大學 [+0.25]      $1000比拉馬@2.05    $-1000
(9)   曼聯 對 AC米蘭 (入球中位數2.5球)   細@1.60   $-1000
(10)  拖連奴 對 AC米蘭      和@2.15    $-2000
(11)  拖連奴 對 AC米蘭      拖連奴勝@4.85    $-800

現有結餘:$3575

[ Last edited by feuosma on 2007-5-1 at 03:30 PM ]
作者: feuosma    時間: 2007-5-1 01:37 PM

Originally posted by 自由神 at 2007-5-1 00:49:

去到四強次回合,我地唔可以用正路...
嘩好耐冇見你喇喎........
問我????問完我跟手買對家係馬????
好...入正題.....

(12)        利物浦 對車路士
上半場和 @1.85 $500

今場同晌之前聯賽勝出果場唔同…..今場利記晌落後情況必須要進攻….而大家如果見過利記如需要對強隊強政既情況相信都知通常都成效唔大…..而且車仔可以話係超聯最佳防守球隊…..車仔一定駐重兵晌中後場防守跟住等待反擊機會….因此我相信上半場可以入一粒既機會唔大…...(反而我最驚既係仲比車仔反攻得手輸一粒…)…而當下半場利記要空群而出既時候…賽果到時就很難講了……..
作者: lywv5    時間: 2007-5-1 03:28 PM

what is your balabce?
作者: feuosma    時間: 2007-5-1 03:29 PM

Originally posted by lywv5 at 2007-5-1 15:28:
what is your balabce?
#54.....
作者: 艾力克    時間: 2007-5-1 05:34 PM

不如整番個聯賽呀
記得以前體育版都有玩過, 就好似而家d報紙咁有幾個人係度估, 睇下一個月後戰績如何
作者: kakeidevil    時間: 2007-5-1 05:49 PM

Originally posted by 艾力克 at 2007-5-1 17:34:
不如整番個聯賽呀
記得以前體育版都有玩過, 就好似而家d報紙咁有幾個人係度估, 睇下一個月後戰績如何

作者: 小小康    時間: 2007-5-1 06:03 PM

Originally posted by kakeidevil at 2007-5-1 17:49:
都係一個好提意
作者: feuosma    時間: 2007-5-1 09:42 PM

拿擇日不如撞日.....相請不如偶遇.....
咁就不如康哥.....KAKEI....AL你地三個啦......
等我唔駛自己一個晌度出洋相............

同埋KAKEI不如你試試請唔請得到lock大同九哥???.....我就冇咁大非士啦........得就好囉.....呢5個簡直係金鑽組合......

名都諗好......叫明燈5人組!!!!!!!!!!!
作者: Queen21    時間: 2007-5-1 09:48 PM

嘰嘰!!!!!
作者: feuosma    時間: 2007-5-1 09:50 PM

Originally posted by Queen21 at 2007-5-1 21:48:
嘰嘰!!!!!
你係清???定係........
作者: 艾力克    時間: 2007-5-1 09:51 PM

艾夫斯堡 $2,000
作者: Queen21    時間: 2007-5-1 09:52 PM

Originally posted by feuosma at 2007-5-1 21:50:

你係清???定係........
只有一個人才能用Queen21
作者: feuosma    時間: 2007-5-1 09:57 PM

Originally posted by 艾力克 at 2007-5-1 21:51:
艾夫斯堡 $2,000
你個死野我依家先知你都有留意呢味野........
今晚希爾星堡晌外地同馬會賠率都回得好緊要...
最主要係因為希爾星堡傷兵滿營.....拿神都唔出得.....
馬會直頭連盤都轉埋......(原本希爾星堡讓-0.25依家變平手盤)
不過我從來對呢d第9流聯賽出現D咁大幅度既賠率變化好小心.....
見過好多次咁既例...最後都係比睇低果隊勝.....

我睇外國既壇D人都話希爾星堡好難勝利......不過我唔會買呢場.....(呢度同真實....)

[ Last edited by feuosma on 2007-5-1 at 10:00 PM ]
作者: feuosma    時間: 2007-5-1 10:00 PM

Originally posted by Queen21 at 2007-5-1 21:52:

只有一個人才能用Queen21
咁耐去左邊????
作者: 艾力克    時間: 2007-5-1 10:02 PM

o係依度...吹之嘛
上屆冠軍對傷兵滿盈o既希爾星堡(larsson仲好似收左league or 抖一排), 樓下師奶都識揀啦
作者: Queen21    時間: 2007-5-1 10:04 PM

Originally posted by feuosma at 2007-5-1 22:00:

咁耐去左邊????
我晚晚都好夜番架喎
作者: feuosma    時間: 2007-5-1 10:12 PM

Originally posted by 艾力克 at 2007-5-1 22:02:
o係依度...吹之嘛
上屆冠軍對傷兵滿盈o既希爾星堡(larsson仲好似收左league or 抖一排), 樓下師奶都識揀
最大問題係艾夫斯堡自己今年開頭呢幾場都唔係打得好.....
而希爾星堡兩場作客雖然都輸.....但主場勝加費萊3-1果場佢地打得好好.....(佢地唔好彩先入得3球...冇點你....)所以晌未清楚傷兵對佢地既影響時我唔會貿然去選......
不過你如果真係選艾夫斯堡平手盤我都唔反對....如果你拿枝鎗指住我個頭要我買我都會咁買........

我有句金石良言同你講.....如果你真係賭波就千奇千奇千奇千奇唔好選果D樓下師奶都識揀果D比賽.....唔信你睇番我晌度輸果D.....不過我晌度出稿都成日避免唔到選呢類比賽(我已經努力避免....)....

我賭左3年.....如果你問我有咩心得....就係紅字果D.....記住呀.....
作者: 艾力克    時間: 2007-5-1 10:14 PM

一開波就嬴緊
有冇分加 (2,000分)
作者: Queen21    時間: 2007-5-1 10:16 PM

Originally posted by feuosma at 2007-5-1 22:12:

最大問題係艾夫斯堡自己今年開頭...
馬會成日出糧比XXX
作者: feuosma    時間: 2007-5-1 10:18 PM

Originally posted by 艾力克 at 2007-5-1 22:14:
一開波就嬴緊
有冇分加 (2,000分)
咁細個就學人買波......
作者: Queen21    時間: 2007-5-1 10:20 PM

Originally posted by feuosma at 2007-5-1 22:18:

咁細個就學人買波......
你好大咩
作者: feuosma    時間: 2007-5-1 10:20 PM

Originally posted by Queen21 at 2007-5-1 22:16:

馬會成日出糧比XXX
邊個係xxx????...
作者: Queen21    時間: 2007-5-1 10:25 PM

Originally posted by feuosma at 2007-5-1 22:20:

邊個係xxx????...
金童不便出名
作者: feuosma    時間: 2007-5-1 11:21 PM

明日開始馬會就開始對南美自由杯接受投注....晌呢度轉貼某外國賭網既冠軍賠率比大家參考.....

小保加 (阿根廷)   4倍
山度士 (巴西)   4倍
聖保羅 (巴西)   9倍
法林明高 (巴西)   10倍
托盧卡 (墨西哥)   13倍
高路高路 (智利)    17倍
利伯泰迪 (巴拉圭)   17倍
帕拉拿 (巴西)    17倍
CF 阿美利加 (墨西哥)  21倍
古古達 (哥倫比亞)   21倍
尼卡沙 (墨西哥)   21倍
甘美奧 (巴西)   26倍
蒙特維多國民隊 (烏拉圭)   34倍
沙士菲  (阿根廷)  41倍  
卡拉卡斯 (委內瑞拉)    81倍
迪芬沙士砵亭 (烏拉圭)   81倍
作者: 艾力克    時間: 2007-5-2 12:01 AM

Originally posted by 艾力克 at 2007-5-1 09:51 PM:
艾夫斯堡 $2,000
中~~
作者: 自由神    時間: 2007-5-2 02:00 PM

Originally posted by feuosma at 2007-5-1 11:21 PM:
明日開始馬會就開始對南美自由杯接受...
不過要過到沙士菲先!
我都要玩!不如加埋我做反面教材,你地就做明燈啦!
作者: ronja    時間: 2007-5-2 03:20 PM

歐聯今晚第四塲semi-final,之前三塲馬會全部開平/半全部開上盤,今晚 AC vs ManUtd
又係AC讓平/半,大家會唔會照跟買上盤?

我就會買上盤再加細注半塲和 !
作者: kakeidevil    時間: 2007-5-2 06:49 PM

Originally posted by feuosma at 2007-5-1 21:42:
拿擇日不如撞日.....相請不如偶遇.......
good idea

小小康,我,你,艾力克,自由神.....................................................

我試下叫locklock睇下得唔得,九哥神出鬼未...我未必搵到佢喎

不如叫埋"球[財]球戲"另一主打版主toro師兄,睇下佢有冇興趣????

之後再出個post召集多幾個人試下反應點??

各位手足有冇好提議???
作者: 艾力克    時間: 2007-5-2 07:37 PM

Originally posted by 自由神 at 2007-5-2 02:00 PM:

不過要過到沙士菲先!
我都要玩!不如加埋我做反面教材,你地就做明燈啦!
放心都得
今日我估boca大炒沙士菲
作者: eqhigh    時間: 2007-5-2 07:56 PM

我又玩!
我夠十八歲架

琴日比我估中左利記...贏一粒
今朝聽到車仔出局high到我丫..

[ Last edited by eqhigh on 2007-5-2 at 07:58 PM ]
作者: 自由神    時間: 2007-5-2 09:16 PM

Originally posted by eqhigh at 2007-5-2 07:56 PM:
我又玩!:agree...
我頂!車仔死得好慘呀!

民兄一齊估下波仔呀!
作者: 自由神    時間: 2007-5-2 09:23 PM

Originally posted by kakeidevil at 2007-5-2 06:49 PM:

good idea

小小...
我建議參與人數唔好太多<8
淨間個個都玩就計起數上黎好麻煩。
如果你想可以多D人參與,又唔使麻煩。
我地可以分隊玩,如:版主一隊、另外自己兩個人一隊。總數十六人點都夠。
作者: 艾力克    時間: 2007-5-2 09:59 PM

Originally posted by 自由神 at 2007-5-2 09:23 PM:

淨間...
如果好似報紙咁o既話應該係人都可以幫手計倒o既
不過個format係點可能要d時間傾

估唔到同feu, eqhigh鬥完nba, 而家再鬥football
作者: 自由神    時間: 2007-5-2 10:05 PM

Originally posted by 艾力克 at 2007-5-2 09:59 PM:

估唔到同feu, eqhigh鬥完nba, 而家再鬥football
咁咪好氣氛囉!好事黎既!
作者: eqhigh    時間: 2007-5-2 10:37 PM

Originally posted by 自由神 at 2007-5-2 09:16 PM:

我頂!車仔死得好慘呀!

民兄一齊估下波仔呀!

好耐冇見喎!賢兄..考成點呀你?
作者: eqhigh    時間: 2007-5-2 10:39 PM

Originally posted by 艾力克 at 2007-5-2 09:59 PM:

nba係新手..今次唔同喇..
我唔會再比你兩個拋離既
作者: kakeidevil    時間: 2007-5-2 10:45 PM

想問下"Queen21"
is 清腸 ???
or清腸's bor??
or.................???
作者: 自由神    時間: 2007-5-2 10:47 PM

Originally posted by eqhigh at 2007-5-2 10:37 PM:

好耐冇見喎!賢兄..考成點呀你?
仆街啦!唔好提啦!
作者: kakeidevil    時間: 2007-5-2 10:48 PM

Originally posted by 自由神 at 2007-5-2 21:23:

淨間個個都玩就計起數上黎好麻煩。
如果你想可以多D人參與,又唔使麻煩。
我地可以分隊玩,如:版主一隊、另外自己兩個人一隊。總數十六人點都夠。
又唔會好麻煩既.....
分隊玩又冇咁好玩喎~
當然喇,人多同人少都有唔同既玩法

而我地而家暫時既人數有下面咁多:
小小康

feuosma
艾力克
自由神
eqhigh
toro(呢個我自把自為咋....希望師兄一齊玩下喇)
locklock/九哥(呢個比較有信心既係locklock)
作者: 自由神    時間: 2007-5-2 10:55 PM

Originally posted by kakeidevil at 2007-5-2 10:48 PM:

又唔會好麻煩既.....
分隊玩又冇...
最廢係我喎!
你話事啦版主!
作者: kakeidevil    時間: 2007-5-2 11:04 PM

Originally posted by 自由神 at 2007-5-2 22:55:

最廢係我喎!
你話事啦版主!
都話唔好叫我版主囉~叫我kakei 咪得囉~
梗係唔係我話哂事喇!!!

呢d咁復雜既野梗係靠你地唸咖喇~~
我企喺隔離睇同埋負責執行啫嘛~
作者: 自由神    時間: 2007-5-2 11:07 PM

Originally posted by kakeidevil at 2007-5-2 11:04 PM:

都話唔好叫我版主囉~叫我kake...
kakei?叫我阿賢得嫁啦!
作者: kakeidevil    時間: 2007-5-2 11:09 PM

Originally posted by 自由神 at 2007-5-2 23:07:

kakei?叫我阿賢得嫁啦!
ya~ 呀賢下話我實認得你咖
作者: eqhigh    時間: 2007-5-2 11:22 PM

Originally posted by kakeidevil at 2007-5-2 11:04 PM:

都話唔好叫我版主囉~叫我kake...
你負責加分咪得lo

但我地咁遲先玩得唔得架..
過埋5月收晒咧囉...
最多得番日職果d咋bo..
作者: kakeidevil    時間: 2007-5-2 11:26 PM

Originally posted by eqhigh at 2007-5-2 23:22:

你負責加分咪得lo

但我地咁遲先玩得唔得架..
過埋5月收晒咧囉...
最多得番日職果d咋bo..
呀民仔.....實不相暪~其實我搵你地做開荒牛咖咋~~~~~~~~~
試個零兩個月,再睇下效果點......
因為始終有d問題要試過先出到黎~

咁之後四大聯賽開咧咪唔使怕囉....................waka!!
作者: kakeidevil    時間: 2007-5-2 11:48 PM

Feuosma,here??
妖~同你咁熟,梗係唔知點叫你.....

我想講因為呢sport section係唔歡迎賭博既(sport section同"球[財]球戲"完全兩回事,你睇我喺體育版幾乖至得咖~)
所以如果有咩搵我黎番呢個post通緝我得咖喇~~
我一online就會上黎兜個圈睇下.....你明咖喇??
作者: eqhigh    時間: 2007-5-2 11:52 PM

Originally posted by kakeidevil at 2007-5-2 11:26 PM:

呀民仔.....實不相暪~其實我搵...
咁我都知既..放心喇,,有我地班友仔o係度..
仲有艾力克,feu成班大哥級
實搞到好好睇睇既

有排等bo...不過唔緊要,,到時我仲得閒..

訓lu..聽日再黎傾過~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0