標題: 讓阿仙奴降班吧﹗ [打印本頁]

作者: eric911    時間: 2007-8-12 10:18 PM     標題: 讓阿仙奴降班吧﹗

愈睇阿仙奴愈激氣﹗不是富咸門將華拿出色,其實只是阿仙奴的不濟,成班球員攞波甩甩漏漏,永欠臨門一腳,敢說富咸領先的第一球換轉是阿仙奴機會的話,離門三碼也肯定入不到﹗阿仙奴反勝一球,希比竟然「第六時間」至去射,比著一位稍有卡士的後衛,老早就踢走個波啦﹗阿仙奴班球員有質素已是老生常談,但看上季至現在的第一場賽事來看,應該要到2011年才有望收成。阿雲格,你係唔係會教到2011年呢?起球場起到咁窮,不如唔好起了,對富咸都打成咁,每場俾多10萬球迷入場睇你都無用啦﹗倒不如降一降班,令我這位捧了你們25年的球迷重新認識你們好過了﹗
作者: 七星天使    時間: 2007-8-12 10:35 PM

我就唔係咁睇!話哂成班後生仔,經驗未夠~能夠有鬥心由輸變贏,我覺得叫唔錯!
而且佢地都射左好多球,中龍門次數都好多!由其toure果球,唔入真係唔抵!
等班後生仔累積夠經驗,會有一番新作為
作者: 自由神    時間: 2007-8-12 10:39 PM     標題: 讓車路士破產吧!

愈睇車路士愈激氣﹗如果唔係Cech表現出色,車路士後防既不濟一早輸波,成班球員Mark人甩甩漏漏,永欠臨門一腳,敢說老伯領先的第一球換轉是車路士機會的話,比沙路連波皮都掂唔到﹗車路士致勝一球,Essien射門竟然俾對方門將撲到先入,比著一位稍有卡士的籠門,老早就撲走個波啦﹗車路士班球員價錢貴已是老生常談,但由上季至現在的第一場賽事來看,應該要到今季季中先有望改善。摩師呀!你係唔係唔怕俾人炒呢?之前兩季買人買左咁錢,都不如今季唔使錢果幾個好,對老伯都打成咁,每場俾多兩個Cech你都無用啦﹗倒不如破一破產,令我這位捧了你們5年的球迷可以重新認識你們好過了﹗
作者: nikinikiniki    時間: 2007-8-12 10:41 PM

arm arm先踢第一場,你就講到咁遠,真誇張!
我話阿仙奴一定頭3名完球季
作者: alantai    時間: 2007-8-12 10:42 PM

比較上季我覺得已經進步左
今場波起碼造到幾多射門
臨門一腳係差架啦,
Keep住咁踢,前4冇問題既
不過列文就應該退位讓賢喇
作者: kinkin66    時間: 2007-8-12 11:46 PM

eric911兄: 其實第唔第6時間唔緊要, 入到波, 嬴到波就係好波啦!
作者: a13670    時間: 2007-8-12 11:53 PM

你地好攪野- -

唔知一陣係唔係會有曼聯版本
作者: ch4    時間: 2007-8-13 12:02 AM

eric911,你都有啲離譜,阿仙奴win咗你叫佢降班,咁邊隊輸給阿仙奴都要降班啦,因為佢哋更差
作者: hongkongpeople    時間: 2007-8-13 12:03 AM

自由神真係語不驚人死不休喎,阿仙奴那些波雖然只係睇左少少,但係覺得阿仙奴唔錯喎,一直追唔到其實係無乜運,有幾球係龍門前隨便伸一腳都入.......這班球員真係活力十足.....
作者: locklock    時間: 2007-8-13 01:09 AM

打得幾好呀?有乜問題?2:1喎!
其實大家唔好忻望咁高啦!

學無綫講波佬鍾仔話齋,你想佢大數,人家無義務幫你數,
贏就得啦!無人叫你去馬會全力擊持佢主場開季大數,
咁你咪睇得開心D囉!

阿仙奴上季主場第一場打得都好險!
不過唯一分別,今次WIN了,而上次險和了!
阿聯酋球場不敗都算係咁啦!

人類出世也是一個離開也是一個
作者: amigofans    時間: 2007-8-13 01:19 AM

我都唔知阿仙奴有咩唔妥??
如果唔係列文送禮我都唔知富咸點可以偷到雞

樓主你失望?? 佢地上年都係咁架啦!!

阿仙奴就係強在質素高, 打得唔係太好都照贏可也...
其實利物浦, 車仔可嘗又打得好好? 一樣贏得好炆水,
皆因大家都未上力也, 但就係贏個質素, 有謝拉特同艾辛射金球,
第2d中游隊有無??

最後想講埋曼聯, 其實打得唔錯, 但就係入唔到波..
我思前想後都唔知佢地有咩做錯, 做球迷唔通又叫佢不如降班?

睇埋落去先講啦, 頭四始終會係曼聯, 車仔, 利物浦同阿仙奴,
因為同後面果堆真係差好遠....

作者: ~心水~    時間: 2007-8-13 10:35 AM

阿仙奴由上年開始已經係後勁王la
其實場波幾好睇嫁. 阿記真係好多攻勢 人地門將勁真係冇計.
之但係. 冇錯. 尼場波證明左雲佩斯唔係打451既最前果個 亦代替唔到亨利.
個人覺得. 今年阿記要成績好既話. 就要睇雲格識唔識用賓特拿同禾確特尼一高一矮
特別係賓特拿 佢既特點就係阿記已經冇既 身高同埋身位. 佢真係撞得衝得.
至於禾確特 硬係覺得佢可以做到以前龍格堡做既野 就係不斷走位 而唔係淨係o係右邊.

降班.... 唔好講笑la   利記都未必贏番到阿記la.
熱刺降都未到佢地
作者: kaka0310    時間: 2007-8-13 10:40 AM

希比真係閃電腳,出腳好快,又定,射之前重要拖多下,後衛好難MARK佢
其他年青球員都幾好呀,點會降班呀?

[ Last edited by kaka0310 on 2007-8-13 at 10:41 AM ]
作者: wizard000    時間: 2007-8-13 11:40 AM

支持阿仙奴降班x99999999999999999999999

p.s:我係熱刺忠實fans
作者: koyuhin5    時間: 2007-8-13 11:50 AM

阿仙奴會降班?
熱刺就會
甘都輸比新特蘭
作者: chicken    時間: 2007-8-13 11:57 AM

I understand your feeling because Arsenal  just played as last season,
lots of good passes & shoots, dominated the matches but very difficult to score...
But you no need to be so angry, just don't treat Arsenal as the title chaser and you will then enjoy the matches.
作者: T14H    時間: 2007-8-13 08:17 PM

Originally posted by eric911 at 2007-8-12 10:18 PM:
愈睇阿仙奴愈激氣﹗不是富咸門將華拿...
同希比單對單你標佢?你埋黎搶佢,佢唔識交比左同右兩位隊友=0=?
我覺得相比起上季死猜爛猜,今場好肯起腳了@@
作者: amigofans    時間: 2007-8-14 12:33 AM

Originally posted by wizard000 at 2007-8-13 11:40 AM:
支持阿仙奴降班x99999999999999999999999

p.s:我係熱刺忠實fans
哈, 你條友仔...

我支持你果隊多d...講降班....

我最憎祖爾!!
作者: Kon Lai    時間: 2007-8-14 08:33 PM

阿仙奴 D 地面組織既攻勢一向都相當悅目; 就算輸 都有組織既攻勢睇吓~~~
足球係講求整體既運動, 地面組織是球員有質素才可打出來...
咁都會 降班?! 除非其他隊場場波都人有好似 謝拉特 同 艾辛 咁射入金球....

Yes~ 頭4位始終會係曼聯, 車仔, 利物浦同阿仙奴
第5位 我話可能係 紐卡素
作者: 拳王洛奇    時間: 2007-8-15 11:38 AM

咁阿仙奴今晚都要打歐聯啦
能夠贏到已經係好好架啦
樓主, 既然你都識講起個新球場已經花咗好多錢咯
不如趁這個時間再培訓個一班新人出嚟會好好多
況且, 而家只係季初, 老定啲
本人對阿仙奴拿到前四都係有信心既
作者: amigofans    時間: 2007-8-16 01:59 PM

Originally posted by 拳王洛奇 at 2007-8-15 11:38 AM:
咁阿仙奴今晚都要打歐聯啦
能夠贏到...
你睇熱刺果d表現, 你就知道阿仙奴頭四好難會失拖啦...

可能大家覺得咩曼城呀, 愛華頓呀, 熱刺呀果d會追到阿仙奴...

但講真....真係仲差幾班...
作者: kuru    時間: 2007-8-17 01:23 PM

冇左亨利好似仲好左,起碼踢2場都仲未輸

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0