標題: [待領]比熊犬正等待溫暖的家(轉貼) [打印本頁]

作者: OntevHui    時間: 2007-9-23 01:45 PM     標題: [待領]比熊犬正等待溫暖的家(轉貼)

1.      *待領養動物的品種 : 比熊犬
2.      待領養動物的年齡 : 四歲
3.      *待領養動物的性別 : 男
4.      *待領養動物的外觀 :長捲毛中型犬
5.      待領養動物的性格 : 活潑好動鐘意食野同去街, 有時比較滕雞
6.      待領養動物的健康狀況 : 已絕育, 健康良好
7.      *待領養動物的來源 : 被遺棄
8.      *認養費用 : 不收取費用, 只求有愛心人領養及可以比我探望
9.      *是否清楚明白不能收取任何認養或利是費用 : 是
10.   *待領養動物之提供者 (即開post者) 的稱呼 : May
11.   *待領養動物之提供者 (即開post者) 的聯絡方法 : PM我 or e-mail 比我--  [email protected]
12.      佢主人一家移民, 本來好想帶埋佢走, 但只係住員工宿舍, 而宿舍唔比養狗,
          所以交由我暫養並替佢搵好主人, 領養者必須有地方及時間照顧佢, 因為佢
          本身係白色再加上係長捲毛, 所以要經常梳理, 而佢係中型犬, 所以屋企要
           有足夠空間比佢走動

[ Last edited by d228216 on 2007-10-2 at 12:25 AM ]

圖片附件: picture01146.jpg (2007-9-23 01:45 PM, 67.2 KB) / 下載次數 5
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1164635&k=bb530e4c82352bbfa4dd0af062086d85&t=1714674635&sid=gKKZ0g

作者: 勇勇    時間: 2007-9-24 09:44 PM

吓.............你唔要隻狗狗牙
作者: OntevHui    時間: 2007-9-25 10:41 PM

唔係我架~~~幫人轉貼的
作者: jetsung    時間: 2008-5-20 09:15 PM

比熊犬好可愛架
作者: 266    時間: 2011-10-27 12:31 PM

thank you
作者: S011838    時間: 2015-4-30 09:12 PM

唔知佢依家塭到新家未呢?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0