標題: 工作唔開心有咩發洩方法? [打印本頁]

作者: super123123    時間: 2007-11-30 01:59 AM     標題: 工作唔開心有咩發洩方法?

4 g/ w) ?/ `! A9 C! s/ s( R3 A- L, U- m) ?! l' z8 s% K4 n
我一放工就去買野食
6 T8 w, W- p+ e4 f食到有飯食,之後跟住食飯
8 d( ?8 m$ N+ {食完飯就冇再食野
作者: vv1668vv    時間: 2007-11-30 03:57 AM

1.上 26FUN 睇靚相! 睇下D 大佬點樣吹水。。' ~+ p, m3 {% |- D& T" h; Z
2.揾個靚女 打番場友誼波 !
* Y% _: E. b& q* y+ L! |" v3 }3.沖番個靚涼。
: E! p1 I' ^% Y3 C6 e/ n& g4.訓教# g/ b' r" i5 x% l# t
5.買 六合彩
+ L1 f6 D, U, h8 L+ _
* q" C- M, S  E. a4 m0 s  f, LHappy  1day ,唔Happy 又1day。。。睇你自己點鬼樣揀嫁姐。。
作者: keip5    時間: 2007-11-30 12:59 PM

揾條女"汁"番幾劑
作者: dcdcsfxc    時間: 2007-11-30 04:01 PM

放左工之後你可以去打下波,到8點幾就去d有mood d 既餐廳食野,去到十點就可以去沖個涼,十二點去bar 玩下咁就會冇野++ la ^^,我自己都係咁既,唔知可唔可以幫到你呢?
作者: 逃犯2    時間: 2007-11-30 04:09 PM     標題: 做老闆

番工唔開心,發奮做老闆,賣花生都是老闆,希望你成功,到時搵女沖涼都起雙飛,好玩D(有力的話)
作者: 蕃薯    時間: 2007-11-30 04:10 PM

Originally posted by super123123 at 2007-11-30 01:59 AM:6 M* _1 [3 W& }
1 @! F4 C) P' a# ^" }3 N6 K

2 C6 [1 y0 R( ~$ B1 H9 Q4 N我一放工就去買野食
" o& c, P" e% C5 \食到有飯食,之後跟住食飯
- S( c3 W* k2 a2 P7 F  I食完飯就冇再食野
) g/ w. r/ J" q' Z- w; p; ]: m8 G* c- \
我覺得最有效係做運動,你可以試試 幾好架
作者: kuru    時間: 2007-12-1 01:18 AM

做乜都冇用, 既然唔開心就唯有轉工 !

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0