標題: [游人間‧頑童俱樂部] 至尊大皇牛一!萬歲萬歲萬萬歲! [打印本頁]

作者: 自由神    時間: 2007-12-9 12:00 AM     標題: 至尊大皇牛一!萬歲萬歲萬萬歲!

祝大皇萬壽無彊!
祝大皇早添龍種!
祝皇朝千秋不滅!

(boydwan: 多謝你啦~ 賢仔~ 不過...........大佬呀,咪玩到朝聖咁款吖........ 仲要我生仔,配種咩??? )

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-12-12 at 09:01 PM ]
作者: trista_cheong    時間: 2007-12-9 12:01 AM     標題: BOYDWAN壽星公生日快樂!

Dearest BOYDWAN 壽星大皇豬:

壽星豬豬﹐依家係香港時間12/9 號凌晨12:00………

HAPPY BIRTHDAY

雖然我講嗰個bra 蛋糕唔係呢個bra 蛋糕…… 還望大皇勿介意~~
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

您對EF﹑頑童區同一班頑童長期嘅珍愛同重視﹐我絕對相信EF上下全體都感受到﹑體會到。BOYD BOYD﹐您總係冷靜理性﹑輕鬆應對突發事件﹐領導大家衝破難關﹑幫助大家解決難題﹐除咗對您誠懇嘅赤子之心同超群﹑卓越嘅管理能力表示感謝同讚賞之外﹐我相信大家一定會一路支持您嘅理念同目標﹐上下一心繼續共同經營﹑堅持一齊努力做好26fun.com佢!

我為您感到非常﹑非常﹑非常驕傲。一路以黎﹐真係辛苦您啦!您嘅努力一直都冇白費到﹐您嘅責任心大家有目共睹!

MR.BOYDWAN您嘅存在﹐令一切都變得不凡…… 您嘅出現﹐點亮咗EF每個會員嘅生命。  

因此﹐除咗祝您生日快樂之外﹐我都祝頌EF上至管理階層下至各個會員都喺呢日開開心心﹑快快樂樂﹑健健康康﹑平平安安。

以上.小妹講完廢話﹐就此退下~~~~

本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-12-12 at 09:02 PM ]
作者: kakeidevil    時間: 2007-12-9 12:04 AM

大皇Boy生日快樂!

[wmv]http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1193367&checkid=2e88d&download=1&file=%5B%E7%90%83%5B%E8%B2%A1%5D%E7%90%83%E6%88%B2%5D%E7%9B%A3%E6%B8%AC%E4%B8%AD%E5%BF%83.Happy Brithday.mp3[/wmv]

送個生日蛋糕比你!生日快樂!
http://i47.photobucket.com/album ... /funny_cakes_02.jpg

你係一個好有智慧既人,有情有義!對我地5條褲簡直唔話得!你對任何人既說話都做得好好!

只要你喺果個地方,果個地方就充滿歡樂!我相信跟你交過朋友既都知道,做人又沒有架子 ,而且心地亦非常善良!

好高興認識你!祝你生日快樂!

It is the true feelings that will never change to be valuable!

Happy birthday to you, friend whom I cared about most! Birthday blessing.

(boydwan: 紅魔仔,多謝你呀~ 我邊有智慧可言? 反而我係你地身上學到好多野呀~ 識到你地我真係覺得無憾........兄弟多謝你一直咁支持鼓勵我~ )

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-12-12 at 09:11 PM ]
作者: admin    時間: 2007-12-9 12:05 AM

生日快樂

今年有大皇嫂trista_cheong及由Triangel設計的banner同全頑童一同祝壽

p.s.早添龍種<-呢句好店
作者: kinz    時間: 2007-12-9 12:05 AM

熱烈祝賀大皇生日快樂!

(boydwan:  堅士~ 多謝晒呀~ 你咪又叫我大皇啦,我係雜工黎咖咋~ )

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-12-12 at 09:16 PM ]
作者: d228216    時間: 2007-12-9 12:08 AM

[center]頑童巨浪一浪接一浪!! 大皇壽辰致興![/center]

[center]大家請豉掌[/center]

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 9e92&download=1

(boydwan: d佬,同你咁耐兄弟,笑又笑過,嘈又嘈過,都真係唔駛多講門面野喇~ 收到晒兄弟,多謝~ )

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-12-12 at 09:18 PM ]

圖片附件: BC.jpg (2007-12-9 12:08 AM, 177.5 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1193436&k=57239058bfe6b5d8f0da3aa5f627478f&t=1715338106&sid=c3pp24

作者: 艾力克    時間: 2007-12-9 12:08 AM

嘩...咁大個banner想睇唔倒都唔得啦

我冇乜誠意架咋, 係咁意講聲 "生日快樂啦!!!"

although i am not familar with you, i know you are a good guy, enjoy your life~

(boydwan: 艾仔,都真係好小同你傾過玩過,可能各有各忙啦~ 不過我真係好開心識到你,因為我都知你係一個好善良嘅人,而且為大家付出過唔少;多謝你~ )

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-12-12 at 09:21 PM ]
作者: belibala    時間: 2007-12-9 12:11 AM

祝賀大皇
生日快樂
身體健康
心想事成
百子千孫

(boydwan:  thank you, buddy~ 但係唔好要我配種得唔得呀? 你都唔係唔知我最怕小魔怪咖啦~)

[ Last edited by BOYDWAN on 2007-12-12 at 09:24 PM ]
作者: clkgtr    時間: 2007-12-9 12:14 AM

祝大皇生日快樂

大皇對每一個人都非常之好, 由其係我地呢一班頑童
識咗你一兩年, 嚮呢一度嚮你身上都學到好多對人處事既手法

大皇萬歲萬歲萬萬歲
作者: AWU    時間: 2007-12-9 12:17 AM

大皇配大馬,
送你一盒岡本OK,
祝你今後樣樣OK.

HAPPY BIRTHDAY~!!

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... b78b&download=1

[ Last edited by AWU on 2007-12-9 at 12:20 AM ]

圖片附件: Okamoto%208.jpg (2007-12-9 12:17 AM, 54.7 KB) / 下載次數 2
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1193438&k=5a130ba6df9ea937210ed5aa889a19b8&t=1715338106&sid=c3pp24

作者: kalos    時間: 2007-12-9 12:19 AM

Oh my God~
大皇B'day o添~

Sorry呀~ 遲o左o添~

祝大皇
生日快樂
身體健康~

其他o野都俾人講o左~

真心祝你
心想事成,
事事稱心如意~

Wish you all the very Best with all the joy n happiness~

[ Last edited by kalos on 2007-12-9 at 02:24 AM ]
作者: vv1668vv    時間: 2007-12-9 12:26 AM

小弟 衷心及以最大的誠意

祝   大王  你 生日快樂

祝你   事事順境,心想事成

認真一D…
唔好俾王呀媽見到呀。。

祝你 年年有銀”, 歲歲就有女

恭喜 恭喜

:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
作者: wcchan886    時間: 2007-12-9 12:27 AM

勁呀!
大皇生日連banner都轉埋
地位果然高人一等
祝大皇生日快樂
身體健康
精力旺盛

作者: BarristerSpring    時間: 2007-12-9 12:35 AM

大皇boy, 你睇下我叫左邊個同你祝壽

http://www.youtube.com/watch?v=BZxNiyOPtdc&feature=related

祝大皇生日快樂

作者: 謙    時間: 2007-12-9 12:45 AM

送多個Paris Hilton比哥哥你a_a

http://hk.youtube.com/watch?v=Ur8s6UJFY-0
作者: Maxson85    時間: 2007-12-9 12:46 AM

多谢 BOYDWAN 兄一路以来既提携~
小弟系度都祝你生日快乐~~~
作者: eric911    時間: 2007-12-9 12:52 AM

小弟資歷尚淺,但見到Fun版頭大大隻字寫住大皇Boydwan生日快樂,就一定知道唔野少﹗以本人一向愛奉承的性格,點可以唔同大皇講聲生日快樂﹗重要有咁快樂得咁快樂,更要心想事成,甚至啲錢多到使唔晒﹗並祝26fun永遠長存,Fun版友的世世代代也是fun友﹗恭喜恭喜﹗
作者: chong2002    時間: 2007-12-9 12:59 AM

嘩...大佬BOYDWAN 係唔同D
出埋BANNER..盡示其地位同霸氣...
我個FD 都係今日生日
係依度祝大皇BOYDWAN 同我個FD
生日快樂~~~
心想事成
長用長有~~!! (錢係,果度都係啦~)
作者: eqhigh    時間: 2007-12-9 01:03 AM

大皇!生日快樂呀!
相信你睇到落黎依度既時候,應該睇左ta姐個post而非常感動咖喇
所以我都唔講太多喇

其實入左黎EF大大話話都有兩年喇,,
好好彩,兩年既生日都有好多位EF手足同我祝賀。所以我都過得好開心
今年,更加有Boyboy幫我出埋post
講真吖,真係好感動咖
識左Boyboy你咁耐,Boyboy你就一直都對我地咁好
而且仲多得你既提攜,令我而家成為EF既工作人員之一,幫手管理EF。
你放心啦!我一定唔會負你既期望,幫手搞好EF

作者: shehboy    時間: 2007-12-9 01:03 AM

群女拱照賀牛一

圖片附件: birthday3.jpg (2007-12-9 01:03 AM, 93 KB) / 下載次數 9
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1193439&k=51622395d5ee4686d7435c5de936942d&t=1715338106&sid=c3pp24

作者: 打狗棒    時間: 2007-12-9 01:05 AM

Boy兄, 福如東海, 壽比南山

作者: head    時間: 2007-12-9 01:09 AM

[center]祝大皇BOY生日快樂~~[/center]
[center] [/center]
作者: playbr2    時間: 2007-12-9 01:30 AM

又會咁巧 , 一上o黎就撞正有蛋糕食

留件大o既畀我丫

係喎吃蛋糕之前要同主人家講聲....心想事成~~~~

[ Last edited by playbr2 on 2007-12-9 at 01:32 AM ]

圖片附件: 000.jpg (2007-12-9 01:30 AM, 19 KB) / 下載次數 7
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1193443&k=e25eabc76423c0e49d1b1da77793ee22&t=1715338106&sid=c3pp24

作者: sky308    時間: 2007-12-9 02:15 AM

大皇生日快樂
送上壽包一籠~

圖片附件: DSC00388.JPG (2007-12-9 02:15 AM, 219.1 KB) / 下載次數 2
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1193458&k=9c575dafa272a2162b5ad37fe9a4ec06&t=1715338106&sid=c3pp24

作者: Jk    時間: 2007-12-9 02:28 AM

以德服人,也!

牛壹快樂!!!
作者: pakho    時間: 2007-12-9 02:30 AM

遲來的祝賀...希望唔好介意..boy兄happy birthday
作者: 反斗奇兵    時間: 2007-12-9 03:09 AM

[center]哇!!有人生日!!

Boy兄~生日快樂!

我簡單d,但都係真心架!

小女祝你每一日都開開心心,想做0既野一定做到!!

Happy Birthday~
[/center]

作者: tonykwl    時間: 2007-12-9 03:27 AM

祝賀大皇生日, 日日都咁龍精虎猛, 多福多壽~!
作者: 蕃薯    時間: 2007-12-9 03:43 AM

生日快樂

送兩個好有心意o既蛋糕比你
第一個係電腦蛋糕 唔知容量幾多  唔知行咩抵板

第二個 就正喇 sm蛋糕 食左之後功力大大提升 食一個行氣活血 老鼠都打死幾隻呀

作者: 小小康    時間: 2007-12-9 03:53 AM

祝大皇心想事成
作者: sk    時間: 2007-12-9 04:17 AM

借花敬佛-  Happy birthday to a classy one   

http://www.youtube.com/watch?v=5tIwOgmm6YI
作者: 我愛章小慧    時間: 2007-12-9 06:31 AM

EF有個大B哥 , 有事叫佢無甩拖 ;
分分秒秒都on call , 有佢唔駛再奔波~~
作者: supreme12    時間: 2007-12-9 06:58 AM

祝你年年都有今日````
作者: gn00987333    時間: 2007-12-9 07:23 AM

大皇boy生日快樂
弟弟我唔識講野
只好以圖送親友

呢個特別整既

作者: 155220    時間: 2007-12-9 07:48 AM

咁大件事,我點可以唔同大皇講番聲生日快樂?
祝boyboy你事事如意!!!
作者: leonlei    時間: 2007-12-9 07:53 AM

頭版banner好搶眼~~~個個都實慶祝

版主生日快樂
作者: SWK    時間: 2007-12-9 07:58 AM

祝大皇boy生日快樂
做任何野都一帆風順 事事運籌帷幄

作者: jamara    時間: 2007-12-9 08:26 AM

happy birthday
作者: wer    時間: 2007-12-9 08:30 AM

祝大皇生日快樂,心想事成
作者: Triangel    時間: 2007-12-9 09:13 AM

.

[center]H    A    P    P    Y       B   I   R   T   H   D   A   Y[/center]

.

[ Last edited by Triangel on 2007-12-9 at 09:16 AM ]
作者: pkbrian    時間: 2007-12-9 09:15 AM

大皇生日快樂

識你唔係好耐
都無咩圖可以送俾你   哈哈哈~~~

祝你  年年有今日  歲歲有金執  
作者: sakura310    時間: 2007-12-9 09:17 AM

大皇生日
係咁以請哂班ef會員閒閒地食餐飯咁啦 XD
話時話,大皇幾歲?

圖片附件: tsuksa08px2.gif (2007-12-9 09:17 AM, 498.9 KB) / 下載次數 10
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1193547&k=33d2abfdf687d544df9cbecef3d1629f&t=1715338106&sid=c3pp24

作者: winwin^o^    時間: 2007-12-9 09:19 AM

[center]
[center]Happy Birthday

祝大皇精精日上

雖然加入咗唔係好耐,覺得你們好親切同友善。
好開心能夠加入EF

作者: 笨小孩    時間: 2007-12-9 09:28 AM

祝大皇Boy生日快樂!

作者: ~冪雲~    時間: 2007-12-9 10:07 AM

哇哇, 好架勢呀, 一入e-fun就見到大家好有你心呀~~

我都好替你感動

祝版大~~~生日快樂!!!

一世無憂, 開開心心呀!!!!!

圖片附件: 255348851_0b2067eb00.jpg (2007-12-9 10:07 AM, 97.8 KB) / 下載次數 1
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1193548&k=17fd0c888535797f69746c4734710008&t=1715338106&sid=c3pp24

作者: specificness    時間: 2007-12-9 10:13 AM

嘩,我真係未見過26fun有過咁大型既賀壽活動,有個咁大個既flyer!點可以唔黎恭喜下?!禮唔到人都要到!!

祝生日快樂!!!!
作者: rockinpunk4d    時間: 2007-12-9 10:18 AM

生日快樂
作者: kahang0210    時間: 2007-12-9 10:56 AM

雖然唔識你, 但係都生日快樂呀!

作者: 米多人不怪    時間: 2007-12-9 11:40 AM

吾皇萬歲萬歲萬萬歲

生日快樂生日快樂. BOY老大生日快樂

[ Last edited by 米多人不怪 on 2007-12-9 at 11:41 AM ]
作者: 月月鳥    時間: 2007-12-9 12:05 PM

Happy Birthday to my dearest brother...........

有咩生日願望呀
作者: 朗尼囡    時間: 2007-12-9 12:06 PM

BoyBoy~
生日快樂~
俾個熱情香吻你~~
送個靚靚蛋糕俾你先~

圖片附件: 10128497.jpg (2007-12-9 12:06 PM, 35.8 KB) / 下載次數 2
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1193594&k=58e5bc43a503a3ef6f2a3192a5498c10&t=1715338106&sid=c3pp24

作者: 月月鳥    時間: 2007-12-9 12:07 PM

Happy Birthday to my dearest brother

有冇生日願望呀
作者: kgkgkg212121    時間: 2007-12-9 02:30 PM

生日快樂ar~boyboy~~
祝你心想事成~~

今年同你吹少左水
我考埋個al就會成日上黎ga la~~~
作者: iamnot    時間: 2007-12-9 02:34 PM

"生日快樂啦!!!"

super birthday !!!!!!!!!!!!

作者: gigg11    時間: 2007-12-9 03:27 PM

祝大王生日快樂!!!=)
身體健康!!!心想事成!!!

作者: 左輪仔    時間: 2007-12-9 03:38 PM

爸打~生日快樂

祝咩野唔多講喇,一切盡在不言中
作者: 極樂    時間: 2007-12-9 03:43 PM

~~呢到好warm丫~~
祝你年年有今日, 歲歲有今朝....
恭喜!!恭喜!!!
作者: 傻妹豬    時間: 2007-12-9 05:24 PM

BOYDWAN壽星公生日快樂!wow
作者: coolala2005    時間: 2007-12-9 06:50 PM

[center][/center]

作者: ckyckk    時間: 2007-12-9 08:22 PM

BOYDWAN 大皇 ~ 生日大大大快樂

祝 : 年年歡愉 , 事事稱心
       早日迎娶頑童皇后再添囍事

作者: QuiGonJinn    時間: 2007-12-9 09:41 PM

路過...

原來boyboy今日生日,
我有個知己又係今日牛日,一齊慶祝啦.

happy birthday
作者: SCM    時間: 2007-12-9 09:42 PM

祝大皇日理萬機
其他論壇既大皇都要臣服於你同admin
作者: 98765    時間: 2007-12-9 10:20 PM

祝你生日快樂  事事如意!!!
作者: acacmo    時間: 2007-12-9 10:22 PM

生日快樂   心想事成
作者: @娛樂滿紛    時間: 2007-12-9 11:39 PM

咁大件事. 小娛我又要留番個小名.

大皇 萬歲 大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲大皇 萬歲
作者: BOYDWAN    時間: 2007-12-9 11:48 PM

感動到喊緊~~~
多謝大家..........睇完晒喊完先逐個回~

作者: d228216    時間: 2007-12-10 12:00 AM

Originally posted by BOYDWAN at 2007-12-9 11:48 PM:
...

狂宴完嗱
作者: BOYDWAN    時間: 2007-12-10 12:01 AM

Originally posted by d228216 at 2007-12-10 00:00:

狂宴完嗱

作者: poon_ks    時間: 2007-12-10 02:25 AM

HAPPPPPPY BIRTHDAYYYYY!!!
WISH U HV A SEX BIRTHDAY !
作者: echola    時間: 2007-12-10 03:02 AM

生日快樂. 人生最緊要就係快樂
作者: hamsubboy    時間: 2007-12-10 03:14 AM

生日快樂呀! BOYDWAN 兄!

我記得BOYDWAN 兄今年應該係XX歲!

大個仔, 祝你事業更上一層樓, 同我偶像Stanley Ho 一樣, money 多多, 老婆幾個!

是是非非遠離你, 健康快樂跟實你!

作者: markk    時間: 2007-12-10 02:12 PM

BOYDWAN 兄!生日快樂呀!
作者: Edgar_Davids    時間: 2007-12-10 05:53 PM

我遲了...對不起大皇爸爸.... 幹掉我這不肖子吧.....

有好多話想跟你說.....但又不知怎樣開口.....
每年你的生日... 我都总是這樣的.......

很對不起耶... 我這陣子真的忙得不可開交了......
容許我先留下一句 "生日快樂 與媽常歡" 吧.......

干言万語要留待數日後有空才能留下了.......
真的....真的...很對不起.....
心中真的很悔疚.....對不起 Boy Boy 爸爸........
作者: Asurada129    時間: 2007-12-10 09:51 PM

祝boyd兄   生日快樂 ~~~

happy birthday to u~~
happy birthday to u~~

happy birthday to BOYD.......BOYD~~

happy birthday to u~~UUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
作者: BOYDWAN    時間: 2007-12-10 10:42 PM

喔!歲月催人老呵..............

年年生日,年年都話自己十八廿二..... 雖然心智都仲係大唔透,但係又無可奈何要接受自己又大一歲喇~
開始到
老頑童階段喇,不過無論點都好,我都會肯定一件事,就係:我加入EF,係一件值得引以為傲嘅事。

因為EF 有您地咁多位,無論我身處邊度,都可以感受到一份溫情,一份純真又齊心嘅溫情。

無分年齡、無分階層、無分性別,大家都好珍惜呢個空間------ 一個開心之餘又充滿關懷嘅空間。
所以我好珍惜呢度。

今年生日,同往年一樣收到好多禮物,亦有好多朋友祝賀,電話更響過不停;
但令我最開心最動容嘅,就係呢度大家為小弟所付出嘅心思同心意,真係千金難買。
毋須花巧,一切源出真心。
已經係最瑰麗堂煌嘅寶物。
原來做人快樂就係咁簡單~

真係婆媽都要講多句,好多謝您地咁多位咁有小弟心,尤其admin 兄;您呢位好朋友對小弟真係耗盡心思有情有義,無辦法唔同掌舵人您多講一次:EF有您admin、就有我boydwan,一切在心喇~

好喇,唔再多講 lu,其他兄弟老友嘅祝福,小弟會逐一回覆;比多少耐性呀,小弟打字慢呀~

thank you very much, bros & siss~
作者: keip5    時間: 2007-12-10 11:09 PM

Happy birthday to BOY KING!
Happy birthday to you
作者: 小狗狗    時間: 2007-12-10 11:17 PM

生日快樂....又大一歲!!
年年有今日...歲歲有今朝......
作者: hello1997    時間: 2007-12-10 11:19 PM

Happy Birthday, boydwan!!
年年有今日, 歲歲有EFUN!!

作者: trunks    時間: 2007-12-10 11:20 PM

至尊大皇牛一咁大件事竟然咁遲至知, 呢句"生日快樂"好似遲左d, 但係遲到好過無到....
祝大皇日日都開開心心, 年年都有咁多朋友同你祝賀
作者: ASPP    時間: 2007-12-10 11:20 PM

祝大皇,生日快樂
年年有今日,日日有女拮!!!
作者: 2210777    時間: 2007-12-10 11:21 PM

咁高興, 我刀泥診吓熱鬧, HAPPY BIRTHDAY

作者: wukingtung    時間: 2007-12-10 11:22 PM

祝大王生日快樂
作者: 大大    時間: 2007-12-10 11:47 PM

唔好意思~~
咁遲先到...
恭賀大皇生辰之喜!
祝大皇鴻福齊天!
英名永世不滅!!
照住d細~
作者: xxlam01    時間: 2007-12-11 12:11 AM

路人甲~
不過都講聲
生日快樂
祝你年年都有今日~~
作者: hold_find    時間: 2007-12-11 01:02 AM

呢期好多人生日喎!
我又來趁熱鬧
生日快樂!Happy Birthday!
祝你日日都咁快樂
作者: mhkk    時間: 2007-12-11 01:03 AM

生日快樂
遲到
作者: bigfish    時間: 2007-12-11 01:09 AM

恭賀至尊大皇生日快樂!!

情場股場兩得意!!
作者: StrtBoy    時間: 2007-12-11 07:47 AM

HAPPY BIRTHDAY AH~even though its late=]
作者: Harrison    時間: 2007-12-11 09:15 AM

生日大快樂!!!!!
hope you心想事成!!!!!
作者: terryng2    時間: 2007-12-11 10:40 AM

Happy Birthday KING

viva                 viva
作者: belate    時間: 2007-12-11 11:36 AM

祝大皇"不勞而獲"!!
同26fun一樣步步高升!!
作者: mycomic2003    時間: 2007-12-11 03:31 PM

Happy birthday

[ Last edited by mycomic2003 on 2007-12-11 at 03:48 PM ]
作者: soccerking    時間: 2007-12-11 09:07 PM

祝大王生日快樂

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0