標題: 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~ [打印本頁]

作者: BOYDWAN    時間: 2005-11-27 07:27 PM     標題: 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~

各位版友諗到啲乜隨便提出,有問必答,絕對互動~

[ Last edited by BOYDWAN on 2005-11-30 at 11:16 AM ]

作者: so1874    時間: 2005-11-27 09:34 PM

可唔可以整個AV討論專區...講下D女優呀,新碟呀,買碟情報咁(你知而家買碟買白粉差唔多)
作者: ckyckk    時間: 2005-11-27 09:40 PM

Boy兄,有一問題想請教,小弟對電腦知識膚淺.
  唔識點將圖直接貼在帖上,須然知道用[img],但唔知中間(圖像的URL)應打些什麼?
  例如想把儲存在電腦內的圖片貼上,該打什麼?可否舉個example?
  Thanks!有勞Boy兄賜教.
作者: ckyckk    時間: 2005-11-27 09:41 PM

Originally posted by so1874 at 2005-11-27 09:34 PM:
可唔可以整個...
Agree
作者: BOYDWAN    時間: 2005-11-27 09:41 PM

Originally posted by so1874 at 2005-11-27 21:34:
可唔可以整個...
可以喎~~~

你都可以開個topic咖~其他爸打又可以加入,得噃~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-11-27 09:44 PM

Originally posted by ckyckk at 2005-11-27 21:40:
Boy兄,有一問題想請教,小弟對電腦知...
ckyckk兄,小弟自問"電腦白痴"一名.............^^""
不過好彩有d兄同AWU兄呢兩位高手喺度,等我揾佢地幫吓手先~
作者: so1874    時間: 2005-11-27 09:57 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-27 09:41 PM:

可以喎~~~

你都可以開個topic咖~其他爸打又可以加入,得噃~
開左~~入來交流下~~BOY兄

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=91760
作者: BOYDWAN    時間: 2005-11-27 10:07 PM

Originally posted by so1874 at 2005-11-27 21:57:

開左~~入來交流下~~BOY兄

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=91760
放心啦,"AV王" (d兄,又係佢 ) 已通知,你洗定眼啦~~~
作者: winfield    時間: 2005-11-28 02:55 AM

d兄個頁網上寶庫
set左[瀏覽附件所需 積分 167 點],我想怗文都怗唔到。
我都想d post集中d,所以唔想開新文章。
作者: AWU    時間: 2005-11-28 03:06 AM

Originally posted by ckyckk at 2005-11-27 21:40:
Boy兄,有一問題想請教,小弟對電腦知...
如果要將電腦內的圖貼上來,
首先要把圖上傳去一些網上空間,如
http://tinypic.com/
http://www.imagehosting.us/
http://www.imagehost.org/
http://www.mypic.us/
http://www.freeimageupload.net/
http://turboupload.com/
http://www.megaupload.com/
http://rapidshare.de/
要注意網站有上傳限制,有些更會有DL限額,超過了就會自動刪檔.

上傳後就會提供Hyper links給你,直接打[i m g]http:xxxxxxxxxxx.jpg[/img}就可以了,
img之間是沒有space的.
作者: BOYDWAN    時間: 2005-11-28 10:12 AM

Originally posted by winfield at 2005-11-28 02:55:
d兄個頁[url=http://www.26fun.com/b...
係喎.............有D技術問題未搞添...............
得得得........好快搞掂, 稍等呀吓...............
作者: BOYDWAN    時間: 2005-11-28 10:15 AM

Originally posted by AWU at 2005-11-28 03:06:

首先...
感激AWU兄仗義相助..............THX A LOT~
作者: ckyckk    時間: 2005-11-28 06:16 PM

Originally posted by AWU at 2005-11-28 03:06 AM:

首先...
多謝AWU兄指教,我識整啦!
尋晚經硬漢哥指導下做到啦!
特此再向/Boy兄/AWU兄/硬漢哥/say多次Thanks a Lot.
作者: BOYDWAN    時間: 2005-11-29 12:56 AM

Originally posted by ckyckk at 2005-11-28 18:16:

多謝AWU兄指教,我識整啦!
尋晚經硬漢哥指導下做到啦!
特此再向/Boy兄/AWU兄/硬漢哥/say多次Thanks a Lot.
唔好客氣,小弟都幫唔到你乜忙..........
全賴d兄同AWU兄~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-11-29 12:57 AM

winfield,問題解決,你可以"出擊"喇~~~
作者: 機密    時間: 2005-11-29 08:28 PM

請問版主們點解我仲係得一粒星0既? 我知因為上次被ban後跌左價,但都之後發左貼成百幾二百,我見九兄百多貼都已上番Poster grade,點解我無變既?

我問呢個問題因為我知要30分先可以發表投票,但我已有30就仲未得,是否關粒星或grade的事?
機密
*新手上路
積分 30
發帖 1111
注冊 2005-10-22
來自 偉大的祖國
狀態 在線

作者: BOYDWAN    時間: 2005-11-29 08:47 PM

Originally posted by 機密 at 2005-11-29 20:28:
請問版主們點解我仲係得一粒星0既? ...
技術問題噃..................
技術問題小弟唔曉,要班救兵喇~~~
機密兄要等一等先答到你,ok?
作者: 機密    時間: 2005-11-29 08:49 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-29 20:47:

技術問題噃..................
技術問題小弟唔曉,要班救兵喇~~~
機密兄要等一等先答到你,ok?
好呀,唔該先
作者: garycheung    時間: 2005-12-1 12:04 PM

Originally posted by 機密 at 2005-11-29 08:49 PM:

好呀,唔該先
不如你試吓logout再login過
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-1 03:21 PM

Originally posted by garycheung at 2005-12-1 12:04:

不如你試吓logout再login過
機密兄, 試吓都好喎~
作者: 機密    時間: 2005-12-1 05:43 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-1 15:21:

機密兄, 試吓都好喎~
試完,見升級又失敗
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-1 06:03 PM

Originally posted by 機密 at 2005-12-1 17:43:

試完,見升級又失敗
好,再問吓其他人先............
作者: 1688dickson    時間: 2005-12-1 06:15 PM

可唔可以 貼dav 女星果d相???
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-1 06:30 PM

Originally posted by 1688dickson at 2005-12-1 18:15:
可唔可以 貼dav 女星果d相???
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=91762&fpage=1

ok?
作者: 機密    時間: 2005-12-2 11:03 AM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-1 18:03:

好,再問吓其他人先............
攪掂啦,boy兄,唔該先
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-2 11:57 AM

Originally posted by 機密 at 2005-12-2 11:03:

攪掂啦,boy兄,唔該先
機密兄唔駛唔該, 至緊要大家HAPPY嘛~
作者: newman2005    時間: 2005-12-3 06:11 AM

版主請問可以post video clips上來嗎?
作者: wer    時間: 2005-12-3 09:30 AM

我們應否增加討論加分題呢,boy兄
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-3 09:40 AM

Originally posted by newman2005 at 2005-12-3 06:11:
版主請問可以post video clips上來嗎?
技術問題噃..............
(等小弟同其他版主商量一下,請稍侯~ )
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-3 09:41 AM

Originally posted by wer at 2005-12-3 09:30:
我們應否增加討論加分題呢,boy兄
好吖~
大家交流吓都好...........
作者: wer    時間: 2005-12-3 09:47 AM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-3 09:41:

好吖~
大家交流吓都好...........
i know know
作者: 1688dickson    時間: 2005-12-3 01:30 PM

boy兄幫幫手~我好似比人減左3-4分~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-3 03:14 PM

Originally posted by 1688dickson at 2005-12-3 13:30:
boy兄幫幫手~我好似比人減左3-4分~
check緊喇......................
不過有時可能係EF軟件問題,得個知字先~
作者: wer    時間: 2005-12-11 11:51 AM

boy兄,有野問你
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-11 12:12 PM

Originally posted by wer at 2005-12-11 11:51:
boy兄,有野問你
請講~
作者: wer    時間: 2005-12-11 12:37 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-11 12:12:

請講~
有些沒有十八歲的人,如c仔,進入此區,你會如何做
作者: abcde1918    時間: 2005-12-11 12:40 PM

Originally posted by wer at 2005-12-11 12:37 PM:

有D人就算未夠十八歲,都話夠十八歲啦
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-11 12:49 PM

Originally posted by wer at 2005-12-11 12:37:

未滿18歲而EF入面個個人又知嘅,我會請佢離開~
(當然[頑童俱樂部]可以隻眼開隻眼閉比佢入~)
未滿18歲而EF入面又唔係個個人知嘅,梗係無辧法啦~
作者: mhkk    時間: 2005-12-13 05:23 AM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-13 03:24 AM:

算係問題呀~
不過係你自己問題之嘛~~~~ (睇吓港男區版規先啦貪心仔~ )

你咁留意我呢個"青頭仔"我真係好鬼開心, 我點止由頭青到尾呀, 仲由頭玩到尾添呀~
(仲有呀乜k, 你有乜關於[港男俱樂部]嘅問題可以喺[俱樂部申訴處]提出咖, 唔好左呢個申訴地方嘛~明白未??? )
乜港男區有版規講加分?(貪心,咸濕,懶都是我的優點,所以下次鬆手d la)

由頭玩到尾?你隻飛機都打得幾撤底,
(仲有呀乜頭, 你有[俱樂部申訴處]早講麻,我慣用搜索 睇貼(費時見到想下又下唔到的貼,加上近來比ckyckk殺晒d限額),好少正正經經咁入區睇,所以冇經常睇置頂,仲有呀,你有介紹就連link麻,乳人方便)
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-13 05:56 AM

乜港男區有版規講加分?(貪心,咸濕,懶都是我的優點,所以下次鬆手d la)

你連版規都未睇就呱呱嘈要加分呀? (豪爽, 貪玩, 順得人係我本色, 呢度係人都知......但係你咁就要我鬆手d......難d喎~)

係呀, 真係由頭玩到尾咖...........[頑童俱樂部]嗰句"想點玩就點玩"都係我講嘅, 你唔知咩?
(咪話飛機, 我玩乜都可以玩得好撤底~)

(仲有呀乜k, [俱樂部申訴處]有左好耐, 你慣用咩唔關我事, 你好少正正經經咁入區睇亦係你嘅問題, 一處鄉村一處例, 你入得棃玩就要守呢度嘅規矩, 仲有呀, 我要連link介紹? 我夠無連link介紹入[港男俱樂部]啦, 咁你又曉入??? )

*係你出言不遜在先, 你要出位係你嘅事, 不過我要話你知: 呢度我話事~
作者: mhkk    時間: 2005-12-13 06:44 AM

未睇版規點會問呀,我有睇本版特別限制~必讀 ,仲有冇其他

好耐,[俱樂部申訴處]一個月都未夠,我一向守規矩,曉入[港男俱樂部]因見有ckyckk的貼先知有

*見你玩得先講笑,竟然變成出言不遜,我多數貼都講笑,咁我咪變成多數出位者:比你點左入黎添,一入就咁兇(你變臉,你狠,好,我沉默......................................................................................................................:cool

[ Last edited by mhkk on 2005-12-13 at 06:51 AM ]
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-13 08:51 AM

未睇版規點會問呀,我有睇本版特別限制~必讀 ,仲有冇其他

re: [港男區樂部]都有板規咖~

好耐,[俱樂部申訴處]一個月都未夠,我一向守規矩,曉入[港男俱樂部]因見有ckyckk的貼先知有

re: 嘅然你一向咁守規矩,都應該知入到EF邊區都要睇吓嗰區嘅規則~

*見你玩得先講笑,竟然變成出言不遜,我多數貼都講笑,咁我咪變成多數出位者:比你點左入黎添,一入就咁兇(你變臉,你狠,好,我沉默......................................................................................................................)

re: 坦白講,我完全感覺唔到你係講笑因你句句似質問多d............我唔係亦唔需變臉因為好多版友都知我嘅個性;你如果真係講笑,恕我理解能力低,小弟先致歉~
mhkk兄你絕對唔駛沉默,有乜唔妥隨便噏,呢度同其他區唔同、互片都無問題,有火花先有進步,ok?

作者: mhkk    時間: 2005-12-13 01:15 PM

有其他就連la,又要我搵,我咁守規矩區梗知每區有板規,見有新區都悌下先,咁都出事,寫住"本版"特別限制,諗住有更新都在,"點知整多個公告講板規咩,分兩個,耍我懶人咩

我幾個貼語氣都差唔多(寫出來梗冇講咁生動),你覺我質問你,仲話好鬼開心,又耍我咩(乜港男區有版規講加分?是咪lee句,以後問都講唔該前後la)

有火花耍我咩,咁都出言不遜,仲點添火(我重分,所以出貼都就住,費事有位扣)
*太認真睇我貼,會覺我係串人,唔該唔該唔該用d用d用d生鬼d的聲線讀我貼,仲覺出言不遜,咁我要用文言文la...慘
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-13 04:32 PM

有其他就連la,又要我搵,我咁守規矩區梗知每區有板規,見有新區都悌下先,咁都出事,寫住"本版"特別限制,諗住有更新都在,"點知整多個公告講板規咩,分兩個,耍我懶人咩

re:大佬呀~區區都有d咁嘅分區守則咖啦,你玩左咁耐都話唔知,你就真係耍我呢個新任版主喇.....^^"""

我幾個貼語氣都差唔多(寫出來梗冇講咁生動),你覺我質問你,仲話好鬼開心,又耍我咩(乜港男區有版規講加分?是咪lee句,以後問都講唔該前後la)

re:哎吖...........你d貼你自己睇吓先啦,挑引性都幾高咖,我之前又未同你玩過,點知你想玩乜?^^""

有火花耍我咩,咁都出言不遜,仲點添火(我重分,所以出貼都就住,費事有位扣)
*太認真睇我貼,會覺我係串人,唔該唔該唔該用d用d用d生鬼d的聲線讀我貼,仲覺出言不遜,咁我要用文言文la...慘

re:係喇係喇~
知你無惡意喇~~
有乜你就噏啦,我真係無所謂噃,至緊要你係'自己友' 而唔係搞破壞就乜都得~~~
想我再手鬆d嘛........無問題喎~你post多d高質post、我私人再+比你,ok?
(你放心啦,若然我係咁"陰"就晨早ban左你啦,係咪先???)
交個朋友啦~mhkk兄~^^

作者: mhkk    時間: 2005-12-13 05:11 PM

都話睇左本版"特別限制,唔知你分兩個貼者

好彩個名冇Q字,唔係以為你鬧我
有呀,你加得我咁少,算唔算問題?
由頭純(青)到落尾
由頭玩到尾?你隻飛機都打得幾撤底,
都唔好笑?咁曬我心機
就係見你個癮先挑逗你,點知你覺挑引......咁你又唔早講
你叫我噏就噏啦,公告兩個字唔夠勢,學admin加必讀 或唔睇扣分勿怨之類麻
唔想交個朋友就唔出咁多字黎逗你,我用手寫,一個post都要寫成個鐘以上
如果你唔係版主,我仲多野噏,都唔敢同其他版主亂噏,怕你地條底........ 線唔夠底
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-13 05:33 PM

唉~你喺版務區咁寫好易令人誤會你想搞事咖...........有d嘢唔方便講但你以後喺度就點噏都得,你都要明我苦衷;我專攬曳人串人,如果唔係何來[頑童俱樂部]???:cool:

你個提議啱喎..........又update吓先~

嗱~一句到尾,你係自己人就絕對無嘢要顧忌,我唔同其他版主、你亦唔駛當我係版主...........我就算未做版主都係咁,大家都係EF一份子,right?

我條底...............線超低,想噏想玩想插都得~
歡迎加入頑童mhkk~

(我寫字都好慢..........我都用手寫板咋~^^"" )
作者: mhkk    時間: 2005-12-13 08:15 PM

其實我有回過你帖,不過唔知你有冇睇到者
啱麻,咁重要,唔大下人唔重視嫁,個個板規大同小異,立下就以為睇清楚,出左事先仔細睇,先知舔野麻
我唔曳唔串,多d鬆章得la
你又係用手寫,真的嗎?(ckyckk 又係咁答我,你唔會Copy佢段野麻)
作者: ckyckk    時間: 2005-12-13 08:37 PM

Originally posted by mhkk at 2005-12-13 08:15 PM:
其實我有回過你帖,不過唔知你有冇睇...
BoyBoy,有冇得收版權Pts?
作者: ckyckk    時間: 2005-12-13 08:44 PM

BoyBoy兄,請恕小弟多言,mhkk君應該唔係玩野既,佢覆我D帖都係咁上下寫法.你check下就知.
作者: Jk    時間: 2005-12-13 09:15 PM

Originally posted by BOYDWAN at 13-12-2005 17:33:
...我專攬曳人串人...
呢句...令我諗起 英雄本色 , 曾江 , 堅記車房 ...... ( 搞完事即閃~ )
作者: mhkk    時間: 2005-12-13 09:29 PM

Originally posted by ckyckk at 2005-12-13 08:44 PM:
BoyBoy兄,請恕小弟多言,mhkk君應該唔係玩野既,佢覆我D帖都係咁上下寫法.你check下就知.
不枉我係你的風扇,上次第一個頂我.........帖,都未謝你

另外,你仲有冇迷你裙女警(我最愛"制誘",女警同護士都係至愛級別,日本真好,有d咁ga電視節目),我下晒d相看清楚,我喜歡石嵨香織 ,河野里子,可愛京子真係唔知投邊個好 (呢個係我近日諗最多又最深奧的題目)

[ Last edited by mhkk on 2005-12-13 at 09:43 PM ]
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-13 11:08 PM

Originally posted by mhkk at 2005-12-13 21:29:

不枉我係你的風扇,上次第一個頂我....
咁仲有無乜d問題?
無就繼續玩喇喂~
作者: mhkk    時間: 2005-12-14 04:01 AM

乜個版日日轉?(知唔關你事,只是講下,你知我亂講野,費事又開個片)
其實我覺唔慣,係上下拉長左
BOYDWAN
版主
狀態 在線    積分 16457
發帖 4583
注冊 2005-1-4
lee炸野同[獨家]火熱頭條 [原創]香港net模 最新發表 發貼排名10天內 放在上面令版面變長,唔方便版友,若有用就參考下,冇用就當吹水
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-14 04:22 AM

見到啦..........不過我哋d版主都唔知admin改完未咖,  據聞改完會比舊版好喎..........
anyway, 有好多版友都話頂唔順, 我哋都同admin反映左咖喇.........睇定d先啦~

(啱咖喇, 你見到有乜唔對路就開聲啦~ )
作者: 機密    時間: 2005-12-14 04:24 AM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-14 04:22:
見到啦..........不過我哋d版主都唔知...
哇,乜你又咁夜都唔呀?
作者: Jk    時間: 2005-12-14 04:29 AM

Originally posted by BOYDWAN at 14-12-2005 04:22:
見到啦..........不過我哋d版主都唔知...
咁有冇反映埋ip顯示問題呀???
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-14 04:35 AM

Originally posted by 機密 at 2005-12-14 04:24:

哇,乜你又咁夜都唔呀?
MC6關係, 全公司放成個禮拜假~
(實情係自己放自己先咁做........... )

太得閒喇~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-14 04:35 AM

Originally posted by Jk at 2005-12-14 04:29:

咁有冇反映埋ip顯示問題呀???
sure 啦~
作者: 機密    時間: 2005-12-14 04:36 AM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-14 04:35:

MC6關係, 全公司放成個禮拜假~
(實情係自己放自己先咁做........... )

太得閒喇~
你就好,我地就無假放。

另外可以同adm講,依家新版面最大問題其實係d虛線嗎?好惡睇呀!
作者: Jk    時間: 2005-12-14 04:42 AM

Originally posted by BOYDWAN at 14-12-2005 04:35:
sure 啦~
thx~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-14 04:49 AM

Originally posted by 機密 at 2005-12-14 04:36:

你就好,我地就無假放。

另外可以同adm講,依家新版面最大問題其實係d虛線嗎?好惡睇呀!
無問題吖, 我又同admin反映吓啦~
作者: 機密    時間: 2005-12-14 04:52 AM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-14 04:49:

無問題吖, 我又同admin反映吓啦~
thx
作者: lung712    時間: 2005-12-18 03:26 PM     標題: 可唔可以post?

我有精裝12種鮑魚形狀特點圖文解說
可唔可以post?

版規好似話唔比..............

[ Last edited by lung712 on 2005-12-18 at 03:28 PM ]
作者: mhkk    時間: 2005-12-19 01:13 AM

青仔,點先可下保存版d野?
作者: ckyckk    時間: 2005-12-19 01:32 AM

Originally posted by mhkk at 2005-12-19 01:13 AM:
青仔,點先可下保存版d野?
600pts up.........努力,努力.
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-19 04:48 AM

Originally posted by ckyckk at 2005-12-19 01:32:

600pts up.........努力,努力.
靚女話係乜我就話係乜咖喇~~~~~~
作者: wer    時間: 2005-12-19 07:59 PM

boy兄,是否應post in here
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=91743&fpage=1
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-20 07:21 AM

Originally posted by lung712 at 2005-12-18 15:26:
我有精裝12種鮑魚形狀特點圖文解說
可唔可以post?

版規好似話唔比..............

[ Last edited by lung712 on 2005-12-18 at 03:28 PM ]
如果齋影鮑魚形狀就唔係咁好喇...................海味鋪咩................^^""
始終[港男俱樂部]唔係"人體奧妙展",文章描述可以,淨係影塊鮑魚嘅無美感又唔性感,唔好咯~
作者: kakeidevil    時間: 2005-12-20 10:39 AM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-20 07:21 AM:

如果齋影鮑魚形狀就唔...
我睇過有d網分析囡囡d鮑魚之後教你點樣對付佢地,好過癮^^
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-21 07:38 PM

Originally posted by kakeidevil at 2005-12-20 10:39:

我睇過有d網分析囡囡d鮑魚之後教你點樣對付佢地,好過癮^^
如果無d"鮑魚插圖"而純文字描述分析嘅話,我相信都會幾得意幾過癮~
作者: AWU    時間: 2005-12-21 08:01 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-20 07:21:
如果齋影鮑魚形狀就唔...
有埋鮑汁就唔同...哈哈哈
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-21 08:13 PM

Originally posted by AWU at 2005-12-21 20:01:

有埋鮑汁就唔同...哈哈哈
吓.................................^^""

(死仔吖............. )
作者: CHECSS    時間: 2005-12-26 01:05 AM

can we make some game like sport 考眼光遊戲 ??????????????????
作者: 甘國武    時間: 2005-12-26 02:09 PM     標題: 問Boy兄

1,不能貼性器官....乳房算不算性器官?
2,不貼相,只這樣貼
可以嗎?
3,如果事先標明,可以貼有關人妖的東西嗎?
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-26 04:34 PM

Originally posted by CHECSS at 2005-12-26 01:05:
can we make some game like sport 考眼光遊戲 ??????????????????
C仔,you can only stay inside [頑童俱樂部] as you should know you are not allow to enter [港男俱樂部],so if there are some games like sport 考眼光遊戲 in here,you still hadn't got any right to play because the topic is about adult~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-26 04:41 PM     標題: 回甘兄

甘兄,有關貼圖方面可詳見
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=91544&fpage=1
part [III]
本區係以純文字為主 (即係齋吹~ )
如果要貼圖, 就最好貼link..........但若然真係想"圖文並茂"的話, Sexy性感相ok, 露毛露點就咪制la~
(注意: 本區嚴禁任何偷拍影像及變態圖片, 違即BAN~! )

1.如果係直接出圖嘅話,乳房都算性器官咖...........所以露毛露點係唔得咖~

2.如果係純粹出link,d靚女相露毛露點都ok嘅..........不過唔好剩貼"局部地區性器官"咯,我哋又唔係海味鋪(賣鮑魚?!)、更加唔係"人体奧妙展"嘛...........^^""

3.嘩~大佬,人妖好惡啃噃...........我諗未必人人受得起(包括小弟~>0<",咪啦,靚女物幾好........始終[港男俱樂部]係想EF嘅版友有個空間可以傾吓成人嘢、分享吓d"美女極性感相"咖咋~

(*甘兄,小弟煩就係煩d,不過為免3 X事件重現,所以不得不小心翼翼........希望甘兄諒解~ )

P.S.甘兄,此topic將會合併於
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=91743&fpage=1

[ Last edited by BOYDWAN on 2005-12-27 at 05:21 AM ]
作者: ckyckk    時間: 2005-12-26 04:42 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-26 04:34 PM:

C仔,you can only stay in...
有!!!考眼光估BoyBoy幾點返game,但大家都輸晒
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-26 04:43 PM

Originally posted by ckyckk at 2005-12-26 16:42:

有!!!考眼光估BoyBoy幾點返game,但大家都輸晒
莊家通殺~~~

有賭未為輸,下次再嚟過~

[ Last edited by BOYDWAN on 2005-12-26 at 04:44 PM ]
作者: 甘國武    時間: 2005-12-26 04:46 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-26 04:41 PM:
甘兄,有關貼圖方面可詳見
[url]http...
1,即係乳房也不可?如果係公仔呢?
2,出link都唔得?
3,都標明左la,佢要入,點會受唔起?
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-26 05:03 PM

1. 直接出圖嘅話都係唔得咖~邊種公仔先?

2. 如果純貼"局部地區性器官"link都唔係咁好咯,既無美感又唔性感.........

3.咪啦大佬甘............貼女物幾好咯~
作者: 甘國武    時間: 2005-12-26 05:12 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-26 05:03 PM:
1. 直接出圖嘅話都係唔得咖~邊種公仔先?
2. 如果純貼"局部地區性器官"link都唔係咁好咯,既無美感又唔性感.........
3.咪啦大佬甘............貼女物幾好咯~
1,咪有乳房果種羅...Boy兄唔好玩我la~
2,請問"局部地區性器官"是甚麼?
3,大佬Boy ar,又標明、又唔貼性器官,仲想點?

另外,小弟犯咩事都好,請先警告、刪topic
唔好即刻禁言,唔該~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-26 05:33 PM

[quote]Originally posted by 甘國武 at 2005-12-26 17:12:

1,咪有乳房果種羅...Boy兄唔好玩我la~
2,請問"局部地區性器官"是甚麼?
3,大佬Boy ar,又標明、又唔貼性器官,仲想點?

另外,小弟犯咩事都好,請先警告、刪topic
唔好即刻禁言,唔該~

1. 貼link就ok喇甘兄~

2. "局部地區性器官" 指d相剩貼塊田、剩貼兩座山咁解~

3. 甘兄你指淨貼個樣? 咁你唔講無人知添啦~ (咦?甘兄又想玩整蠱人topic? )

甘兄,因當日情勢所迫而甘兄又大動肝火.........為免情況失控而出此下策,雖然對甘兄來說有欠公允但d兄亦只是護版情切因小弟全無經驗,為大局、為朋友d兄唯忍下重手.........姑勿論如何小弟先行致歉,事過境遷望甘兄以後能以兄之才華助小弟一臂之力~
作者: 甘國武    時間: 2005-12-26 05:42 PM

1,公仔乳房都要貼link?!
2,係咪不含性交就得?
3,唔係,我搞個另類投票姐,人妖係選項之一~
4,當你應承la~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-26 05:51 PM

Originally posted by 甘國武 at 2005-12-26 17:42:
1,公仔乳房都要貼link?!
2,係咪不含性交就得?
3,唔係,我搞個另類投票姐,人妖係選項之一~
4,當你應承la~
1. 哈哈,hello kitty 就唔駛貼link~
2. 裸女ok~
3. 哈~好似幾有趣咁噃~唔過火位大佬甘你話點就點啦~
4. yes sir~
作者: 甘國武    時間: 2005-12-26 05:59 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-26 05:51 PM:
唔過火位大佬甘你話點就點啦
拿,我剩係聽到e句咋~
有乜事,同我講先,我唔係度,你可以cut左過火d link先
最好唔好下下删topic la......
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-26 06:48 PM

Originally posted by 甘國武 at 2005-12-26 17:59:

拿,我剩係聽到e句咋~
有乜事,同我講先,我唔係度,你可以cut左過火d link先
最好唔好下下删topic la......
係喇係喇~
應承甘兄你啦~
(不過你都要將就吓小弟喎~ )
作者: CHECSS    時間: 2005-12-26 08:28 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005/12/26 16:34:

C仔,you can only stay in...
how about 元帥 ??????????
作者: CHECSS    時間: 2005-12-26 11:39 PM

we should have this one
【會員警告名單】

被列入名單的會員最高刑罰
- .....................
- .......................

列入名單的會員 ( 不斷更新 )

[1]
[2]   
[3]
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-27 05:14 AM

Originally posted by CHECSS at 2005-12-26 20:28:

how about 元帥 ??????????
no la~ 係人都知係你啦~
作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-27 05:19 AM

Originally posted by CHECSS at 2005-12-26 23:39:
we should have this one
【會員...
幾好, 可以考慮...........
(不過你分分鐘"名列前芧"嗰喎............. )
作者: SCM    時間: 2005-12-28 10:08 PM     標題: 我想開個post分享H漫

得唔得
作者: franken    時間: 2005-12-28 10:50 PM

十萬個贊成!!
好想睇睇漫畫呀~!! 但係又搵唔到高質素漫畫
作者: gundamman678    時間: 2005-12-28 10:53 PM

支持支持~~我也有不少~~
作者: franken    時間: 2005-12-28 11:12 PM

十萬個贊成!!
好想睇睇漫畫呀~!! 但係又搵唔到高質素漫畫
作者: ckyckk    時間: 2005-12-28 11:35 PM

Originally posted by SCM at 2005-12-28 10:08 PM:
得唔得
唔..唔.........H漫......准許!!!(扮緊BoyBoy)
        (但唔係我話事)
作者: billyben    時間: 2005-12-29 12:00 AM

作者: BOYDWAN    時間: 2005-12-29 02:29 AM

Originally posted by ckyckk at 2005-12-28 23:35:

唔..唔.........H漫......准許!!!(扮緊BoyBoy)
        (但唔係我話事)
雞仔講左, 我唔講lu.........................

(記住貼link好喇~ )
*此post將合併於"俱樂部申訴處", 另外開個topic啦兄弟們~
作者: silverxing    時間: 2005-12-29 04:42 AM

我有四十几套新旧彩漫,可以贴去边度呀?
作者: cwleung1988    時間: 2005-12-29 09:57 AM

哈哈...都好wo
作者: kowingching    時間: 2005-12-29 10:15 AM

support

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0