標題: ~真係有個問題~ [打印本頁]

作者: 勇勇    時間: 2008-8-27 11:40 PM     標題: ~真係有個問題~

點解奧運足球隊唔係每個國家都有一支出賽,點解冇英國,點解冇法國,點解冇西班牙
究竟係佢地唔出賽,或係佢地太強所以唔比出賽
作者: tottifung    時間: 2008-8-27 11:55 PM

係因為佢哋太渣‧‧‧連外圍賽都贏唔倒‧‧‧
作者: 勇勇    時間: 2008-8-28 12:02 AM

原帖由 tottifung 於 2008-8-27 11:55 PM 發表
係因為佢哋太渣‧‧‧連外圍賽都贏唔倒‧‧‧
唔好玩啦,英格蘭U21渣,英格蘭點計都勁過中國掛
作者: Kev    時間: 2008-8-28 12:04 AM

there's no uk since 1972
作者: 勇勇    時間: 2008-8-28 12:07 AM

原帖由 Kev 於 2008-8-28 12:04 AM 發表
there's no uk since 1972
點解啊......點解佢地唔玩啊
作者: fred1977    時間: 2008-8-28 12:16 AM

下次 2012 有英足參加了...
作者: 費事高    時間: 2008-8-28 01:17 AM

原帖由 勇勇 於 2008-8-28 12:02 AM 發表

唔好玩啦,英格蘭U21渣,英格蘭點計都勁過中國掛
此言差矣...講到係球場打交,中國隊認第二,邊個夠膽認第一
作者: 勇勇    時間: 2008-8-28 01:28 AM

原帖由 費事高 於 2008-8-28 01:17 AM 發表

此言差矣...講到係球場打交,中國隊認第二,邊個夠膽認第一
比你擊死
作者: 12d3    時間: 2008-8-28 08:57 AM

中國是主辦國, 所以有份, 不是嗎?
作者: brightlee    時間: 2008-8-28 09:39 AM

read back what Ming Pao said it yesterday or Tuesday...
use Yahoo news to search it
you can find it
作者: 康bb    時間: 2008-8-28 11:30 AM

英格蘭唔係奧運應可既國家.
作者: eqhigh    時間: 2008-8-28 11:55 AM

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=189179

所謂既法國同西班牙U21根本唔係咁勁,#2已經講左,佢地外圍賽已經輸左
而英格蘭並唔係奧運認可既國家,英倫三島同屬英國
另外,點可以將亞洲拉埋同歐洲比
各個洲都有自己既外圍賽
當然啦,中國入到今屆奧運,就完全係因為佢地係主辦國既
作者: 打狗棒    時間: 2008-8-28 12:01 PM

英倫三島自己傾唔掂數, 如以英國名義參賽, 則威爾斯, 蘇格蘭與北愛爾蘭的球員就永遠毫無機會參賽(水準太低).............
作者: chanares    時間: 2008-8-28 05:51 PM

They are talking about a GB team, that will combine with England, Scot, N.Ire, and Wales. BTW, that is only the hope of England FA, all Scot, N.Ire and Wales reject the concept. That's why no football team represent Great Britain in Olympic. 
作者: 勇勇    時間: 2008-8-28 06:41 PM

原帖由 eqhigh 於 2008-8-28 11:55 AM 發表
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=189179

所謂既法國同西班牙U21根本唔係咁勁,#2已經講左,佢地外圍賽已經輸左
而法國同西班牙U21,英倫三島同屬英國
另外,點可以將亞洲拉埋同歐 ...
所以我只係提英格蘭u21,都唔敢講法國同西班牙U21
作者: 勇勇    時間: 2008-8-28 06:42 PM

原帖由 打狗棒 於 2008-8-28 12:01 PM 發表
英倫三島自己傾唔掂數, 如以英國名義參賽, 則威爾斯, 蘇格蘭與北愛爾蘭的球員就永遠毫無機會參賽(水準太低).............
唔怪之得冇英格蘭奧運隊啦
作者: 費事高    時間: 2008-8-28 07:25 PM

原帖由 勇勇 於 2008-8-28 01:28 AM 發表

比你擊死
我只係實話實說
作者: DOG9922    時間: 2009-10-20 06:50 PM

因为唔係全部係職業球員

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0