標題: [發埋便] 2008年10月 29 日(星期三) 兄弟們心水 [打印本頁]

作者: hamsubboy    時間: 2008-10-29 09:40 PM     標題: 2008年10月 29 日(星期三) 兄弟們心水

2008年10月 29 日(星期三) 兄弟們心水

喉嚨發炎, 引致發燒傷風咳, 病左幾日....
喉嚨成功好番, 一於投注侯城.
作者: mnbvc    時間: 2008-10-29 10:15 PM

原帖由 hamsubboy 於 2008-10-29 09:40 PM 發表
2008年10月 29 日(星期三) 兄弟們心水

喉嚨發炎, 引致發燒傷風咳, 病左幾日....
喉嚨成功好番, 一於投注侯城.

我岩岩買左車仔諗住今晚又買
作者: 也媽嗲    時間: 2008-10-29 10:40 PM

呢場無買,但刀支持下咸大人
對於今晚既Big4我的睇法 :
1.覺得最有可能係利記開唔出 長路有盡時..........似和

2.唔洗諗  曼魚-1   大炒韋咸   仲要C7啱啱攞完大獎 !!

3.車仔反底波 冇可能連衰兩場 林伯泰利自尊心重  今晚實瞓身演出
   加埋可能復出既杜巴巴、J高爾 .....中炒hull成刀有可能

4.阿奴對熱刺 寃家牌  正路主W 但對家換左新帥哈利 士氣盛 班球星可能搏表現
   但熱刺個籠仲衰lu過上手羅賓遜
   主得1.38又唔多值捧   我冇主意.........

純俾下idea乍 我會夜d先决定買乜  good luck
作者: NaTuRaL_GiFt    時間: 2008-10-29 11:35 PM

ac [-1] x man utd [-1] x hofenheim W....
雖然睇落幾大機,不過有d驚驚地....
作者: 勇勇    時間: 2008-10-30 12:04 AM

原帖由 NaTuRaL_GiFt 於 2008-10-29 11:35 PM 發表
ac [-1] x man utd [-1] x hofenheim W....
雖然睇落幾大機,不過有d驚驚地....
驚D咩野啊
作者: ckyckk    時間: 2008-10-30 12:12 AM

原帖由 勇勇 於 2008-10-30 12:04 AM 發表

驚D咩野啊
驚左你
作者: 也媽嗲    時間: 2008-10-30 12:19 AM

~~ 為慶祝泰林成立八十周年 ~~

是日推介波波 :

DA  ~DA ~DA ~DA ~

拜神磨黎黑(客W) x 曼魚(大大波) x 彭美拉拉(大大波)   

三隊刀係my飛佛 冇L得輸
                        返早要瞓 呢次唔分析拉 多多包涵
                        周中波 密密踢 刀係小注玩下 大家加油

茅lu睇賠率 唔很洗睇往跡
作者: 勇勇    時間: 2008-10-30 12:21 AM

原帖由 ckyckk 於 2008-10-30 12:12 AM 發表

驚左你
你係邊個
做咩野扮雞雞
作者: mnbvc    時間: 2008-10-30 12:24 AM

原帖由 也媽嗲 於 2008-10-30 12:19 AM 發表

是日推介波波 :

拜神磨黎黑(客W) x 曼魚(大大波) x 嗲嗲拉屎(大大波)   

三隊刀 ...
支持嗲嗲拉屎
作者: 勇勇    時間: 2008-10-30 12:25 AM

原帖由 也媽嗲 於 2008-10-30 12:19 AM 發表

是日推介波波 :

拜神磨黎黑(客W) x 曼魚(大大波) x 彭美拉拉(大大波)   

三隊刀 ...
泰林摺左喎!你都應該摺
作者: 勇勇    時間: 2008-10-30 12:26 AM

原帖由 mnbvc 於 2008-10-30 12:24 AM 發表
支持嗲嗲拉屎
你做咩野又扮雞雞啊
作者: mnbvc    時間: 2008-10-30 12:28 AM

原帖由 勇勇 於 2008-10-30 12:25 AM 發表

http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/k133.gif" border="0">泰林摺左喎!你都應該摺http://966fun.com/imag ...
刀冇八十周年添
作者: mnbvc    時間: 2008-10-30 12:28 AM

原帖由 勇勇 於 2008-10-30 12:26 AM 發表

你做咩野又雞啊http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/k133.gif" border="0">
得L閒扮臭雞
作者: 勇勇    時間: 2008-10-30 12:34 AM

原帖由 mnbvc 於 2008-10-30 12:28 AM 發表

得L閒扮臭雞
冇理由唔係你架佢好似識我喎啵
作者: 也媽嗲    時間: 2008-10-30 09:12 AM

是日推介波波 :

条3串4保唔住   早知揀阿奴大啦...心大心細

死人曼魚  半場入兩粒 下半場食旦旦
作者: mnbvc    時間: 2008-10-30 09:29 AM

原帖由 也媽嗲 於 2008-10-30 09:12 AM 發表

条3串4保唔住   早知揀阿奴大啦...心大心細

飛佛曼魚  半場入兩粒 下半場食旦旦
U飛佛波
嗲嗲5拉屎拉尿(開細)呀
條魚我刀差d乃
同上次車仔一樣半場入兩粒 下半場收柴食旦旦
上次乃左車仔今次仲想我乃

作者: 也媽嗲    時間: 2008-10-30 09:36 AM

原帖由 mnbvc 於 2008-10-30 09:29 AM 發表
同上次車仔一樣半場入兩粒 下半場收柴食旦旦
上次乃左車仔今次仲想我乃 ...

作者: mnbvc    時間: 2008-10-30 09:44 AM

原帖由 也媽嗲 於 2008-10-30 09:36 AM 發表

作者: 也媽嗲    時間: 2008-10-30 09:50 AM

原帖由 mnbvc 於 2008-10-30 09:44 AM 發表

作者: mnbvc    時間: 2008-10-30 09:54 AM

原帖由 也媽嗲 於 2008-10-30 09:50 AM 發表

作者: 也媽嗲    時間: 2008-10-30 10:00 AM

原帖由 mnbvc 於 2008-10-30 09:54 AM 發表

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0