標題: 你地話點算 [打印本頁]

作者: 玉皇大帝    時間: 2009-9-23 11:20 PM     標題: 你地話點算

如果你同個女仔行左成年幾,但係佢一直唔肯比你攪,重要同你講我好愛你
但愛情唔係咁...你地會點?
作者: 玉皇大帝    時間: 2009-9-23 11:21 PM

真係好大打擊..........呀
作者: -仔仔仔-    時間: 2009-9-23 11:23 PM

咁你自己呢? 你同個女仔拍拖就係為左"搞"
如果係既..我比你呢個
乜你真係咁介意呢樣野咩?
你幾大先??你地拍左幾耐拖先??
作者: selena127    時間: 2009-9-23 11:34 PM

首先 , 樓主好似認為因為行左成年幾 , 所以就要攪 !! 我不認同 !!

樓主拍拖就好似為左攪 !!

行左成年幾 , 都唔係好耐啫 , 可能個女仔想清楚你為人 !! 如果個女仔好隨便就俾你 , 你又會點諗 ??

女仔係要人 乙水 , 你咪俾多 d 時間佢 ( 我唔係指 攪 , 係感情進一步 )

PS  : 男扮女裝 , haha !!

如果樓主想攪 , 去叫 x la !!
作者: eric1874    時間: 2009-9-24 12:02 AM

坦白講,lee個年代仲比你遇到一個咁守身如玉ge女仔你應該好好珍惜~而家大把女拍一兩個月就比人扑,比你都唔想要la~如果你溝佢係為扑野ge,你不如真係試下去一樓一,300內都有交易~~唔係同你講笑
作者: 但丁    時間: 2009-9-24 12:07 AM

請尊重對方意願
女方唔想,你夾硬嚟都只不過係強姦
拍拖,唔係奉旨要上床
我有對朋友,識拍咗5年都無上床

希望女友睇唔到呢段話
你果句 "但愛情唔係咁",會令人對你好失望
作者: 自由神    時間: 2009-9-24 12:11 AM

原帖由 但丁 於 2009-9-24 12:07 AM 發表
請尊重對方意願
女方唔想,你夾硬嚟都只不過係強姦
拍拖,唔係奉旨要上床
我有對朋友,識拍咗5年都無上床

希望女友睇唔到呢段話
果句 "但愛情唔係咁",會令人對你好失望 ...
同意得很!
作者: 200210015    時間: 2009-9-24 12:29 AM

佢話佢好愛你 但都唔比你搞 好明顯佢唔想搞
如果你因為佢唔想同你搞而質疑佢對你既愛

我覺得你唔愛佢
作者: 自由神    時間: 2009-9-24 12:31 AM

一個最恐怖的世代是:一個人將性完全取替了愛
跟野獸是沒有分別的了
作者: aerodusty    時間: 2009-9-24 12:54 AM

what u think those girl are~~~lz
作者: ado777    時間: 2009-9-24 01:24 AM

其實愛同性行為之間係冇一定ge關係

妳對佢ge愛
係唔係一定要有性先可以昇華呢

你又問下自己/
如果你明知佢來緊幾年都係唔比你
咁你仲會唔會同佢一齊呢

首先
你自己有呢種諗法已經係對愛有錯ge理解
佢唔比你ge其中一個原因
可能就因為咁
為性而愛
唔係一年時間可以做掩飾....
你根本比唔到安全感佢嫁

諗清楚係咪真係愛人啦!!
作者: loklok117    時間: 2009-9-24 02:26 AM

原帖由 玉皇大帝 於 2009-9-23 11:20 PM 發表
如果你同個女仔行左成年幾,但係佢一直唔肯比你攪,重要同你講我好愛你
我明白你既苦況,我以前女朋友同我拍左半年都只係拖手,抱,同kiss
因為佢家教好嚴
加上佢唔想咁快,覺得佢係好隨便既人

首先我係唔反對婚前性行為(但唔代表人地都係)
如果我同自己鍾意既女仔拍拖
我當然想同佢親密一d

你同佢拍拖成年幾
如果雙方有一定既了解及感情
我覺得和女方愛愛係冇問題
只要做足安全措施就得

你問我會點做??

雖然好多女仔好鍾意自己男朋友,但未必想太快有性行為
有好多原因 例如:基督徙,怕污糟,怕有bb...

我會細心問佢點解唔想?會唔會身體唔舒服?
係唔係有其他原因咁?
千其唔好因為對方唔比而發脾氣or迫對方
咁樣反而令女仔對依事件更加反感
女仔係講感覺同溝通既動物
如果你係愛佢既話,試下多d了解佢
問下佢既感受?問下原因?
作者: loklok117    時間: 2009-9-24 02:33 AM

原帖由 ado777 於 2009-9-24 01:24 AM 發表
如果你明知佢來緊幾年都係唔比你
咁你仲會唔會同佢一齊呢
哈哈 ......如果再幾年都唔比
你都走la老友

咁你都問得出ga
作者: eric1874    時間: 2009-9-24 02:46 AM

原帖由 loklok117 於 2009-9-24 02:33 AM 發表

哈哈 ......如果再幾年都唔比
你都走la老友

咁你都問得出ga
點解講到咁必然le?假設有個女人遭人侵犯過,對性愛恐懼,唔通佢就會無男人鍾意?如果係ge話,人根本就=猩猩
作者: loklok117    時間: 2009-9-24 03:10 AM

原帖由 eric1874 於 2009-9-24 02:46 AM 發表

點解講到咁必然le?假設有個女人遭人侵犯過,對性愛恐懼,唔通佢就會無男人鍾意?如果係ge話,人根本就=猩猩
嘩!!當然唔係必然la
遭人侵犯過,對性愛恐懼好應該諒解對方
作者: mnbvc    時間: 2009-9-24 04:23 AM

原帖由 玉皇大帝 於 2009-9-23 11:20 PM 發表
但愛情唔係咁
甘有得搞先叫做愛情呀
甘你比錢..........刀可叫做愛情
作者: kakeidevil    時間: 2009-9-24 09:33 AM

個個講到自己咁神......
你地係咪真係噏得出,做得到先咖
真係一年都唔同條女搞野
就算條女搞你都say no?
作者: 衰貓    時間: 2009-9-24 10:22 AM

原帖由 kakeidevil 於 2009-9-24 09:33 AM 發表
真係一年都唔同條女搞野
好坦白,講就易  。。。。。如果條女主動既就叫你情我願,唔使煩喇 。。。。。
要一隻雄性動物睇得唔食得,應該比死更難受 ,當性衝動主導咗成個思維,要佢冷靜落黎,只有放佢入雪房  。。。。。
呢個世界家家有求,樓主想要一個可以有性有愛既女朋友,無錯架,不過相信樓主現任女友應該唔適合你,最起碼大家既道德觀唔同,樓主口口聲聲話"愛情唔係咁",但明眼人都明白,樓主是因為佔有欲求得不到滿足,繼而懷疑女友是否真正愛自己而已。。。。。再咁落去其實好易變成老強,樓主還是想清楚是否需要搵過個又愛得又砌得既女友吧,無謂因為一己私欲而毀了人家一身清白。。。。。
作者: mnbvc    時間: 2009-9-24 12:56 PM

原帖由 kakeidevil 於 2009-9-24 09:33 AM 發表

呢句唔同講
我會叫唔好架但唔阻止條女夾硬黎羅
作者: shamanking19    時間: 2009-9-24 08:41 PM

拍拖都唔一定係要攪呢
唔通樓主拍拖就係為左攪野?
唔係個個女仔都咁OPEN
作者: 玉皇大帝    時間: 2009-9-24 09:38 PM

句(愛情唔係咁)唔係我講.....係個女仔同我講
作者: loklok117    時間: 2009-9-24 11:22 PM

真係一年都唔同條女搞野
講出我既心聲
都係你最老實
作者: loklok117    時間: 2009-9-24 11:27 PM

原帖由 玉皇大帝 於 2009-9-24 09:38 PM 發表
句(愛情唔係咁)唔係我講.....係個女仔同我講
唉也!! 原來係佢講ka
等大家都誤會哂tim

咁你有冇問佢:咁愛情應該係點??
作者: 衰貓    時間: 2009-9-25 04:12 AM

原帖由 loklok117 於 2009-9-24 11:27 PM 發表

唉也!! 原來係佢講ka
等大家都誤會哂tim

咁你有冇問佢:咁愛情應該係點??
是唔是可以解作 => 在個女仔既角度,愛情是單純感情上而不涉及肉體關係?!(起碼現階係)
很抱歉樓主,誤會了。。。。。但其實情況基本上無改變,所以樓主還是需要考慮現任女友是否適合自己,就算樓主現在可以忍受,但不斷咁積壓在內心的不滿情緒始終有日會爆發,結果可能都是嗌交兼分手收場,與其是這樣,還不如現在從新再尋找一個在兩方面都可以配合自己的女友。。。。。
作者: camus001    時間: 2009-10-7 04:56 PM

1、係技巧嘅問題。你營造嘅氣氛或者周圍環境令到女方無法投入。
2、佢唔够愛你。已經一年都唔咩咩。
3、極度保守主義者,堅持婚後方可有性行為——要有強烈嘅宗教意識做後盾。

你覺得係邊方面問題?
作者: 艾官    時間: 2009-10-16 04:23 AM

如果佢達唔到做你情人既標準~咁咪講清楚然後分手囉~唔係既話你又辛苦佢又有壓力~
但你要記住~愛係需要某程度上既包容既~
作者: 破軍不動    時間: 2009-10-16 11:24 PM

你要既係肉體既愛多d...
佢要既係精神既愛多d...
你想要做愛...
佢想要被愛...
大家要既野唔同所以分開係比較好...
作者: lamfung2009    時間: 2009-10-19 02:55 PM

玉皇大帝 發表於 2009-9-23 11:20 PM
我好明白男人0既需要,尤其是年輕男人,有慾火焚身時而無得搞事實好難頂!
但佢講0既亦好啱,愛情不是一定要搞,你愛佢就尊重佢,因難得現今的女人仲可以守身如玉,也證明佢不是隨便的女人,是安全感的保證!
有些人如有信仰更是覺得未婚性行為是一種罪,如犯了就無法面對自己,那你如愛佢都不想她為此而有痛苦煩腦。
首先你要知道你在乎你感受多﹖還是她感受多﹖若你只在乎自己多,那你並不愛她!也只是想找性伴,咁樣就不是真愛!咁你搵雞好過啦!
當然相方面都能達成愛慾一致就最理想的愛,因好多時愛會產生慾;慾又產生愛!而我亦相信女人都有需要,你不能令她有此感覺,那你就失敗了,
因就算有信仰的人都無法抗拒生理基製,你無可能要一個人肚餓而唔食飯架﹖我諗你是想要這個答案對嗎﹖你要想想是否你只是問﹖而她答案是拒絕了就覺得佢不能﹖咁你就真的失敗,女人有時怕醜或因經持而不好意思講出口!我不信做足調情功夫她都可以不動容就犯!性是生理反應,除非她有冷感或不正常,如果是這樣的話,你永遠都無法跟她圓房,那你又是一個正常男人的話,就需要無奈放棄吧!否則無理有搞到佢飢渴而仍要抗拒你!﹖除非又是另類理性的信仰高人!咁如你愛她就應跟她結婚就任你搞!不過我知道虔誠基督教的人要找信仰一致的人結婚的!那她是嗎﹖如你不信同一教,最終都是要分離!如她虔信徒也不會跟你一起,所以她仍跟你一起0既話,就知她不能堅持信仰原則!咁!就要靠你了!
作者: Hunter88    時間: 2009-10-19 10:25 PM

Be patient man.  It worths to invest your time in a good girl.
作者: DOG9922    時間: 2009-10-20 06:59 PM

有好多嘢要靠自己,別人幫不到手

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0