標題: 韓國可愛女子組合-KARA (好靚) [打印本頁]

作者: ~病人~    時間: 2009-10-8 07:25 PM     標題: 韓國可愛女子組合-KARA (好靚)

[youtube]CAWjAK1hfLc[/youtube]

[youtube]f5kf4E4_mLM[/youtube]

[youtube]lJIM37vpgHQ[/youtube]
作者: skylui    時間: 2009-10-8 07:37 PM

真係幾可愛喎~
作者: goodnicelady    時間: 2009-10-8 07:37 PM

這個韓國女子組合-KARA 組織得幾好,人靚、身材正、歌甜、舞勁…各樣都幾平均,我諗佢地都經過一番揀選及訓練呢!如香港都發掘一些可做之才去訓練,那香港都有番一些睇頭呢!
作者: ~病人~    時間: 2009-10-8 08:31 PM

佢地跳舞跳得好齊又好睇,短髮的nicole非常可愛,很受歡迎~
加多首honey,真係好cute~
作者: pomp    時間: 2009-10-9 03:23 PM

so cute~ 少少肥o郁o郁最可愛
作者: ~病人~    時間: 2009-10-10 02:48 PM

KARA 廣告

[youtube6]uhjM-FKmrXo[/youtube6]

[youtube]gPBY0NG-B98[/youtube]

[youtube6]FLDyMNj1R3o[/youtube6]
作者: aemaeth    時間: 2009-11-30 05:41 PM

6# ~病人~

好有趣O既廣告呢....

佢地近排有冇新歌呢?
作者: A340-600    時間: 2009-12-1 12:49 AM

這個韓國女子組合-KARA 組織得幾好,人靚、身材正、歌甜、舞勁…各樣都幾平均,我諗佢地都經過一番揀選及訓練呢!如香港都發掘一些可做之才去訓練,那香港都有番一些睇頭呢! ...
goodnicelady 發表於 2009-10-8 07:37 PM
香港有Hotcha
作者: XO-XO    時間: 2009-12-2 10:50 PM

作者: coolmardy    時間: 2009-12-2 11:23 PM

感謝分享

真的很可愛耶
作者: FUWING    時間: 2009-12-3 10:12 PM

佢D歌我覺得好正,仲有另一隊GIRL GENERATION都好正!
作者: evilmio    時間: 2009-12-7 06:39 PM

8# A340-600

香港嗰D真係冇得同人比=.=
只能感概香港市場太細.....冇競爭力
東方神起,神話,Big Bang 佢哋出道幾年就可以橫掃半個亞洲
對於香港樂壇,只能無奈概嘆........

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0