標題: [chat]有無人信:阿Sa夜宿鄭中基家春宵21小時?[樂+5積分] [打印本頁]

作者: ediechen    時間: 2005-2-5 04:28 PM     標題: [chat]有無人信:阿Sa夜宿鄭中基家春宵21小時?[樂+5積分]

鄭中基和阿Sa至今已秘密拍拖四個月?我就吾信。  Q' E/ f: u$ @9 N

3 u1 t$ \, {7 E# }
# h* s% v# i3 U( ?) s) v( O1 B2 R3 B- _2 m5 l' Z3 A
4 g8 a2 c# R, @3 F, W& x
1 P- Q# @: N' J
唔該ediechen你講多d, 多d人吹水, 你個post就+分
! I/ I' [4 R% }0 a  U* G
6 n  H& Z9 I6 a3 D$ [[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-2-9 at 03:54 AM ]
作者: konamiho    時間: 2005-2-5 09:49 PM

true
作者: tony1000    時間: 2005-2-5 09:56 PM

有幾奇呀~
作者: Wallacehk    時間: 2005-2-5 10:21 PM

男歡女愛有幾出奇,佢兩個都係人�螳a嘛
作者: 樂壇渣Fit人    時間: 2005-2-5 10:25 PM

過左21小時, 緊係玩吟.......................詩作對啦
  M. K7 w8 J4 s
0 S) w' r! ~! P+ S+ W( A[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-2-5 at 10:38 PM ]
作者: shun1111    時間: 2005-2-6 02:38 AM

衷心欣賞鄭中基.....6 f4 G" J$ n& k0 F6 f* T% H
咁口既樣都成日食好野.....
作者: pcllc    時間: 2005-2-6 06:45 AM

唔係呀嗎
作者: 大家樂1234    時間: 2005-2-6 05:19 PM

個人認為鄭中基係一個白痴仔
作者: jasonkat    時間: 2005-2-6 06:04 PM

唔信-.-
作者: tell    時間: 2005-2-7 12:03 AM     標題: no

i don't believe it
/ P- N2 l4 j0 I: u9 R  limpossible!!!!
作者: one9stand    時間: 2005-2-7 01:35 AM

我信..........maybe one9stand . lol
作者: flatblack    時間: 2005-2-7 10:32 AM

信!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: ediechen    時間: 2005-2-7 10:53 AM

早前一直盛传郑中基和蔡卓妍(阿Sa)因去年因合作电影《追击8月15》而擦出爱火花,至今已秘密拍拖四个月,但两人为保护这段情,再加上有指英皇唱片反对阿Sa拍拖,所以两人一旦被问到恋情一事,便会矢口否认恋情,只称两人是普通朋友关系,而且已许久未见。
8 P3 _$ M1 e! M* o- c/ T0 t, F  x: V% S: K  u1 a! x3 k
  不过日前却被香港媒体拍下阿Sa难耐相思之苦,由任职记者的闺中密友充当司机,接载她往郑中基位于深水湾道的豪宅共度春宵,两人甜蜜了二十一小时。据报道,前晚阿Sa于下午五时出席《八星报囍贺贺囍》活动,晚上七时多与阿娇往尖沙咀排舞室练舞,至晚上十时多,阿Sa在排舞完后,登上由一名任职记者的女性密友的车子先行离开。
# A& h; J" a0 ~' l% N, Q0 k3 r1 C
' _- ~; D8 {! w, i  据媒体现场目击,阿Sa登车后,车辆直驶往郑中基位于深水湾道的文礼苑豪宅方向,但阿Sa警觉性颇高,车辆驶经郑家时过门不入,在那儿附近游了约五分钟花园后才驶至郑中基寓所的楼下,阿Sa随即打开车门飞快地上楼,该记者好友也实时驾车离去。
/ A' V9 h/ ~7 W( f& f' T7 [+ x* R9 }
  阿Sa约晚上十一时入屋,至昨晚约七时多,阿Sa的记者好友再驾车到郑中基寓所,接载阿Sa离开往排舞室。郑中基在夜会阿Sa前,出席《喜马拉亚星》首映礼时,被追问旧爱杨千嬅会否帮她庆祝生日?他也只是淡淡地表示今年要工作,没机会庆祝,问会否送生日礼物,他也敷衍地称应该有礼物送她,显得兴致缺缺。
作者: crc    時間: 2005-2-7 05:47 PM

唔信!!!特地制造绯闻!!!
作者: TwinsPride    時間: 2005-2-8 04:45 AM

我信...+ C. `0 C& E% _/ b
好平常姐21小時...7 a7 N9 w% Z) A+ h3 }; a6 q
不過鄭中基一定清盡人忙!!!
作者: pietro    時間: 2005-2-8 09:09 AM

seems like he likes all girls that are flat
作者: bensfxc    時間: 2005-2-8 09:43 PM

唉, 一早對英皇d女冇哂"感覺"
* J0 U  z2 K9 y* d. B佢地好似行屍走肉咁.....
作者: mhk123888    時間: 2005-2-9 05:28 AM     標題: 唔信

唔會掛...我諗中基哥哥都唔會係阿sa杯茶啦!!~
作者: ac2004    時間: 2005-2-9 07:25 PM

吾係話
作者: ac2004    時間: 2005-2-9 07:25 PM

吾係話
作者: terrysam    時間: 2005-2-10 12:28 AM

我完全唔想信
作者: zip86    時間: 2005-2-10 01:50 AM

sure.........( s4 |5 E  I  R- f8 W  }
but y zhong kei wan a chicken......8 Y. ~) {2 @8 {6 g9 L) T+ m
hey...../ E0 N$ V" V+ x" L) H% P* m0 b' F
cheap...........
作者: gn01911205    時間: 2005-2-10 02:39 AM

我唔信架...
作者: kenneth_so03    時間: 2005-2-10 03:17 AM

=.=...洗乜理佢杯唔杯tea...床上夠興奮就夠喇
作者: 大學生仔    時間: 2005-2-10 06:00 AM

我信呀
作者: lolo218    時間: 2005-2-10 06:13 AM

唔出奇~阿sa咁淫XD

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0