標題: 狗已絕育,但仍會un [打印本頁]

作者: mingmingwong    時間: 2010-3-9 02:45 PM     標題: 狗已絕育,但仍會un

請問各位,我隻係芝娃娃仔仔,剛滿一歲,早前做左絕育(無左蛋蛋),但唔知點解仲會un公仔,有時仲會拉住我隻手要un,唔比佢un或叫no,佢會發脾氣,同絕育前一樣,明明絕育之後頭兩個月已慢慢少左呢d行為,或者un兩下就會唔un,但唔知點解近日又多翻……請問係唔係正常﹖佢的性情比絕育前嗲左好多,但近日又開始有少少燥,到底咩事﹖﹖
作者: 常在床    時間: 2010-3-9 07:20 PM

請問各位,我隻係芝娃娃仔仔,剛滿一歲,早前做左絕育(無左蛋蛋),但唔知點解仲會un公仔,有時仲會拉住我隻手要un,唔比佢un或叫no,佢會發脾氣,同絕育前一樣,明明絕育之後頭兩個月已慢慢少左呢d行為,或者un兩下 ...
mingmingwong 發表於 2010-3-9 02:45 PM
你咪未切哂.
斬草要徐根喎...
作者: 奉命    時間: 2010-3-9 07:26 PM

請問各位,我隻係芝娃娃仔仔,剛滿一歲,早前做左絕育(無左蛋蛋),但唔知點解仲會un公仔,有時仲會拉住我隻手要un,唔比佢un或叫no,佢會發脾氣,同絕育前一樣,明明絕育之後頭兩個月已慢慢少左呢d行為,或者un兩下 ...
mingmingwong 發表於 2010-3-9 02:45 PM
岩岩切~~~~~
一時唔記得自己係男定係女
作者: sighsigh    時間: 2010-5-20 06:52 PM

I ve never raised or kept a MALE dog.... no idea....

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0