標題: 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身! [打印本頁]

作者: goodnicelady    時間: 2010-6-6 02:55 AM     標題: 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!和我們這班大帝吹水呢﹖嘻嘻!
作者: selena127    時間: 2010-6-6 02:48 PM

作者: goodnicelady    時間: 2010-6-6 03:26 PM

還未出現﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-6 08:40 PM

你們不出來睇場既﹖
作者: ATX 828    時間: 2010-6-7 02:43 PM

証明你無追開港男區.....
2 s6 F4 v" G+ J! p有線人講佢地去左渡蜜月呀麻
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-7 08:06 PM

証明你無追開港男區.....
+ a7 h- [+ T5 C2 p有線人講佢地去左渡蜜月呀麻- ~4 |# r( X" i
ATX 828 發表於 2010-6-7 02:43 PM
噢!咁無人來比分咯!
作者: ATX 828    時間: 2010-6-7 08:18 PM

噢!咁無人來比分咯!
8 Q& [, O9 f/ @7 \: v) S2 @* ]/ J0 D* xgoodnicelady 發表於 2010-6-7 08:06 PM
% Y! C3 ^- q) @: N- U- e# ?( G* |6 w9 H! m  _
要點樣, 先可以賺分.....
: ]0 b/ @% Y, r8 Q, d6 l% a% h! t2 E相信你一定叻過我, 唔一定要版主加o既
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-7 09:17 PM

4 T5 |) H5 Q7 U

6 t2 A: f2 [$ U% b; H' u* t要點樣, 先可以賺分.....4 N, I7 f' F+ @; z4 k) T- E) D, t. L
相信你一定叻過我, 唔一定要版主加o既0 |6 F  h5 R7 e9 b, I
ATX 828 發表於 2010-6-7 08:18 PM
賺分是講笑啫!想見佢地,見到佢地係度講野就開心咯!因佢好幽默喎!
作者: 自由神    時間: 2010-6-7 10:12 PM

掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!和我們這班大帝吹水呢﹖嘻嘻!
5 ?" Q# }1 y0 W/ v: vgoodnicelady 發表於 2010-6-6 02:55 AM

作者: ATX 828    時間: 2010-6-7 11:04 PM

賺分是講笑啫!想見佢地,見到佢地係度講野就開心咯!因佢好幽默喎!* w. F, `# y) f' Q
goodnicelady 發表於 2010-6-7 09:17 PM
% y# K+ w2 F9 r8 b, w1 |$ C4 J5 c7 P" @4 s+ s6 p1 s
哈哈!
0 T  w. v2 V% ]% J$ e# _港男區無左佢, d 大哥都少出現左.... m1 q! N2 f9 Z+ D4 a
不過, 係尼到吹水, 每個帖都可賺分.....7 @8 `* R# e' l0 k
係 admin /版主 仲未封post, 要回多兩嘴先
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-7 11:11 PM

, N8 O8 P4 D1 o8 R; S' A5 R5 w
自由神 發表於 2010-6-7 10:12 PM
唉唷!你出現呀﹖在大陸上到網呢﹖真好啊!
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-7 11:12 PM

+ M4 n) \1 [% D4 Y$ X- b6 M% p: a* D7 d8 U5 S5 u5 K" X
哈哈! # M% J/ ~$ b2 j9 o7 h# L
港男區無左佢, d 大哥都少出現左...
9 L2 c& r; w8 y# v3 }  F. ^% l不過, 係尼到吹水, 每個帖都可賺分.....* }9 g. |9 u$ t/ y2 u
係 admin /版主 仲未封post, 要回多兩嘴先
+ f4 ?* t# D  A# ~5 L+ F* \ATX 828 發表於 2010-6-7 11:04 PM
加唔加分唔緊要!見到佢地出現就開心啦!
作者: vv1668vv    時間: 2010-6-7 11:32 PM

FUN ...........!!! 大王........."蕃萊味"??
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-7 11:37 PM

家FUN 呀...........!!! 大王........."蕃萊味"??
; A% I  l4 f. Lvv1668vv 發表於 2010-6-7 11:32 PM
見到佢地就有好多「安多fun」咯……
作者: vv1668vv    時間: 2010-6-8 12:13 AM

見到佢地就有好多「安多fun」咯……
, V4 g) z/ v; Z, Z7 W$ k+ Ogoodnicelady 發表於 2010-6-7 11:37 PM
7 |& Z8 U# O$ G, z. k; e

2 G" A1 s/ i# y& v$ d% V" o1 h, o) }& z6 S; x6 p! V
4 w8 c, F& x. V8 `, z& E0 S
d “勃個卵” 畀 距拉............??  
作者: 奉命    時間: 2010-6-8 12:16 AM

邊個搵我啊
作者: kalos    時間: 2010-6-8 12:28 AM

邊個搵我啊7 h+ {4 l% S5 W
奉命 發表於 2010-6-8 12:16 AM
2 j4 C6 n: c4 y0 l! ~6 \$ \
我搵你呀~
作者: vv1668vv    時間: 2010-6-8 12:30 AM

邊個搵我啊: s1 X1 j: R" W) R8 u) n
* _0 t) Q. X. y' z

. _; `, h! L, p6 f: L, i1 Z+ F* a" ^8 c2 i- O1 g
想想地...又唔系好敢.....
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-8 01:37 AM

邊個搵我啊0 [+ E0 h" a& V0 l! Z' B6 H
你不是BOYDWAN 和婦夫人的分身呀﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-8 01:39 PM

返來未呢﹖掛住BOYDWAN 和婦夫人你們呀,請速速現身啦!去左邊呀﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-8 11:19 PM

仲未見人﹖ 望穿秋水…
作者: toy828toy    時間: 2010-6-9 12:31 AM

邊個搵我啊
6 L6 @: k6 W5 m2 z  f0 f+ j' R1 @奉命 發表於 2010-6-8 12:16 AM
5 e# K" P% f4 j! C- V0 O

. x& l( P& z$ i9 w揾你過頭妹
作者: toy828toy    時間: 2010-6-9 12:32 AM

你不是BOYDWAN 和婦夫人的分身呀﹖3 h  W  K6 s9 f. S) V. S
goodnicelady 發表於 2010-6-8 01:37 AM
6 o2 I* j- O. V5 K" J9 i" F: V% F- w9 G2 J6 O) Y
Not
作者: toy828toy    時間: 2010-6-9 12:32 AM

6 }4 F8 q  l% X* l8 j8 c2 S' s$ {) l( {" L8 l
哈哈! - S' M- d& F- t# i/ y
港男區無左佢, d 大哥都少出現左...
( z6 m; D; W1 J: C不過, 係尼到吹水, 每個帖都可賺分.....
) f) C( I0 n  V7 k, f& ]9 i' X4 m係 admin /版主 仲未封post, 要回多兩嘴先  E& q7 q# A) a# ]. H: W
ATX 828 發表於 2010-6-7 11:04 PM
6 B! Q3 p1 ~  M8 R; p! x
, x# T8 k0 t! l' o: Q' Z假828
作者: vv1668vv    時間: 2010-6-9 12:57 AM

# n$ l/ g3 u: _/ ^  ], m+ c( J, N
24# toy828toy 8 h! T4 v8 {1 K6 L' S  a/ _
: k' {- r" ]9 G/ ?3 ]* q
$ b! s1 [: B' m9 `4 j* `! c
假   胎
作者: mycar422    時間: 2010-6-9 11:35 PM

無人搵我……
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-9 11:53 PM

還未有消息﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-10 08:24 PM

一樣還未有消息﹖

作者: d228216    時間: 2010-6-11 01:06 AM

一樣還未有消息﹖
& j& Q& i3 G% e: O5 Kgoodnicelady 發表於 2010-6-10 08:24 PM
歐遊中
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-11 07:58 PM

歐遊中" S' c/ l' x+ A. o/ P' ]
d228216 發表於 2010-6-11 01:06 AM
你點知呀﹖佢話你知呀﹖
作者: d228216    時間: 2010-6-12 05:51 PM

你點知呀﹖佢話你知呀﹖
  o6 o  X: H# s& A# I% Pgoodnicelady 發表於 2010-6-11 07:58 PM
傳聞
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-12 11:36 PM

傳聞# m3 s1 S1 q1 Q& X( L5 M6 h
d228216 發表於 2010-6-12 05:51 PM
希望傳聞話你知佢就快返黎啦!
作者: d228216    時間: 2010-6-13 01:35 AM

希望傳聞話你知佢就快返黎啦!  Q4 e1 n, [0 C# f7 S
goodnicelady 發表於 2010-6-12 11:36 PM
7月
作者: 大邪神    時間: 2010-6-13 02:02 AM

7月
$ H1 U: i, r% ^6 td228216 發表於 2010-6-13 01:35 AM

作者: goodnicelady    時間: 2010-6-13 10:30 PM

7月
: |9 T+ c$ o9 P) Q( U; m, `- jd228216 發表於 2010-6-13 01:35 AM
7月﹖即是下個月咯﹖
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-6-13 10:32 PM

歐遊中
/ b0 v1 S9 Q/ U5 A8 gd228216 發表於 2010-6-11 01:06 AM
6 G+ e" j% s  `. V$ _) U
唔係南咩???
作者: d228216    時間: 2010-6-14 12:26 AM

8 G$ E# B6 E- T& l, f" k& U: E3 ]& L唔係南咩???
! n4 T. k; d9 }( J$ t- s% s  C迦樓羅女王 發表於 2010-6-13 10:32 PM

作者: goodnicelady    時間: 2010-6-17 11:22 PM

0 h' ?- D# k9 X2 s  R- Y  f. P
唔係南咩???
% _7 r5 b! O$ |, o迦樓羅女王 發表於 2010-6-13 10:32 PM
咩意思﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-19 11:56 PM

還未有消息﹖
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-22 03:15 PM

仲未見人﹖
作者: RUBY_B    時間: 2010-6-25 12:27 AM

* f4 F0 u$ x" V% PHow'a you dearest lady? Just arrive HK today morning then will go to Thailand tomorrow afternoon, so busy! =D
作者: 奉命    時間: 2010-6-25 08:27 AM

+ g0 v( D) a$ l* i$ PHow'a you dearest lady? Just arrive HK today morning then will go to Thailand tomorrow afternoon, so busy! =D
- w7 F, j, d) q( s& \8 dRUBY_B 發表於 2010-6-25 12:27 AM
老婆baby
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-25 10:38 PM

! e$ W( q6 V1 I& Y+ hHow'a you dearest lady? Just arrive HK today morning then will go to Thailand tomorrow afternoon, so busy! =D3 G1 ^8 m& }0 K
RUBY_B 發表於 2010-6-25 12:27 AM
親愛的婦夫人!真係開心咯!你們返來啦!剛回來又要去泰國咁好玩呀!真羡慕咯!唔制呀!我要手信啊!
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-25 10:39 PM

老婆baby
$ P: c! e# m- L6 s7 ?奉命 發表於 2010-6-25 08:27 AM
你真係BOYDWAN版主﹖
作者: 大邪神    時間: 2010-6-25 11:22 PM

你真係BOYDWAN版主﹖ / U& N2 y. T: u6 m4 ^
goodnicelady 發表於 2010-6-25 10:39 PM

作者: goodnicelady    時間: 2010-6-25 11:35 PM

+ `$ Z5 {: M1 O' N2 T大邪神 發表於 2010-6-25 11:22 PM
你笑乜野呢﹖
作者: 大邪神    時間: 2010-6-26 12:35 AM

你笑乜野呢﹖
8 x0 K0 S, {' Kgoodnicelady 發表於 2010-6-25 11:35 PM
笑你可爱
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-26 12:03 PM

笑你可爱) p, i' G2 e; Y" ^- }
大邪神 發表於 2010-6-26 12:35 AM
你都答得好可愛喎!
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 03:15 PM

老婆baby* |' ^1 Y9 k" s) B) t
奉命 發表於 2010-6-25 08:27
6 j9 x, x- H7 i& R2 |& {) H' F
' M+ E" m6 C7 M& X4 t! }. i9 U/ B- x0 ]& F8 V( L% v) l
吓!? 佢係你老婆咁我係佢邊個?! , t6 o$ e4 N- W/ S, @
咁都有老翻, 好嘢呀吓!!!
作者: d228216    時間: 2010-6-28 03:29 PM

# v2 v- Y1 M7 F& r9 ~
+ G/ n  [# S& D5 y, [( P. a
- m1 m% Y9 {5 b, I& x$ z1 a" B/ _吓!? 佢係你老婆咁我係佢邊個?! 4 O- R# t% a& q- K# l
咁都有老翻, 好嘢呀吓!!!
0 I! c' r% O* K( XBOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:15 PM

作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 03:33 PM

親愛的婦夫人!真係開心咯!你們返來啦!剛回來又要去泰國咁好玩呀!真羡慕咯!唔制呀!我要手信啊!
" q2 F% Q, U( Q+ ~( V, }goodnicelady 發表於 2010-6-25 22:38
' Q- t% |2 {; S" O# _6 c! `6 Q5 y% O
* I9 i0 z; \6 _4 g1 y: L
點呀靚花lady? 呢排幾好嘛?
* o6 e. }- G! D; |. t2 p我地真係馬不停蹄呀, 每日玩完就食食完就瞓瞓醒又再去玩..........去咗好多地方, 難得有件肥妹(突破100磅!!! ) 仲好似核能發電機咁, 完全唔似有咗身紀, 我真係服咗佢! 3 Z. I( @1 G% t) B7 \
我呢, 就反而無重到仲輕咗.........可能因為日日比件"肥"女魔頭糟質啩? 8 D5 k( i$ g7 z8 B; c
本來要去芭提雅咖喇, 不過返到香港我可敬可畏嘅母親大人點會放過隻"身上有佢寶貝孫仔做人質"嘅肥女魔頭吖, 又要去做身體檢查又要佢留多兩日補多幾餐先準繼續行程, 今日仲要岳父岳母都嚟埋香港, 女魔頭登時變番小白兔lu~
/ o  u( C4 I6 \5 F不過講開又講, 佢地好似忘記咗我存在咁, 話晒我身體都唔算叫健康喎............都話咗我缺乏家庭溫暖咖啦~~~~   - |6 A, }9 R, f( v  o
如無意外後日朝就要繼續出發喇, 無辦法, 我地兩公婆似巡迴表演探朋友多過去渡蜜月........真係吹漲~
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 03:38 PM

- e. S) K0 c$ ~6 X/ R& k0 j1 ^/ q
d228216 發表於 2010-6-28 15:29
' @( j8 i3 }" b2 O/ v# ^* A4 m4 L9 W1 e, d2 R
% B( T$ [3 n$ M
真快反應, 一回就咁快見到~
作者: d228216    時間: 2010-6-28 03:43 PM

! k! t: P4 v1 }( U# R/ Y3 ]9 b' e! H" B
2 e/ }! R) C( ^0 t5 a/ S3 N
6 X  n7 s4 m8 l
真快反應, 一回就咁快見到~
4 f/ z# q/ o4 X! b# s8 [BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:38 PM
當然
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 03:44 PM

當然& m; R3 y! q. d
d228216 發表於 2010-6-28 15:43
5 ?7 @3 o5 c+ V7 o3 T

$ ]  J# a6 h6 o. c' C5 Y讚你一句就孔雀開屏~
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 07:36 PM

, I9 o& v" t$ x5 l
( ]$ j- [- B+ X/ [) H+ \- l' {
讚你一句就孔雀開屏~
* g2 C3 n7 t* x% }* f/ o8 SBOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:44 PM
   # m$ p$ ~' z& P0 R

作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 08:16 PM

) B7 b; ~/ t/ A0 n. K9 F$ _1 `- o
& q3 n0 C" X+ }7 m
點呀靚花lady? 呢排幾好嘛? & D" G) Z% M( @
我地真係馬不停蹄呀, 每日玩完就食食完就瞓瞓醒又再去玩..........去咗好多地方, 難得有件肥妹(突破100磅!!! ) 仲好似核能發電機咁, 完全唔似有咗身紀, 我真係服咗佢! :giveu ...
. U# ^! g- T4 B# P4 FBOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:33 PM
唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們傾計咯!我可能要長時間離開香港去醫病咯…
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 08:37 PM

唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們 ...9 t; Z' ^5 Y6 |
goodnicelady 發表於 2010-6-28 08:16 PM
物理治療??手術?? Lady...already weeks la wor...No improvement ar
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 09:00 PM

物理治療??手術?? Lady...already weeks la wor...No improvement ar8 E" R. T% k5 g+ ^( w. Q
大邪神 發表於 2010-6-28 08:37 PM
似乎你都有留意我多日,多謝你關心!感激不盡!有些有改善,但有些還未能改善…
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 09:33 PM

似乎你都有留意我多日,多謝你關心!感激不盡!有些有改善,但有些還未能改善…
2 B+ e' {$ X, [4 Zgoodnicelady 發表於 2010-6-28 09:00 PM
% U2 ]$ _; L8 q/ Y* g9 f/ g
I'm 自由神 Ar
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 09:36 PM

; F# o+ ^! _* B5 m+ c0 A! S
I'm 自由神 Ar
8 A2 C+ K' P- l. m大邪神 發表於 2010-6-28 09:33 PM
你又是自由神﹖乜一陣有人話BOYDWAN,一陣又有人扮自由神﹖係咪架﹖
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 09:40 PM

你又是自由神﹖乜一陣有人話BOYDWAN,一陣又有人扮自由神﹖係咪架﹖
+ z9 e* s  |7 Y. n: Igoodnicelady 發表於 2010-6-28 09:36 PM
“奉命”就係假既5 j+ s" |+ `: `) G* Q
我就係真既,只不過我在內地會用呢個身份
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 09:54 PM

“奉命”就係假既' E6 X  ~5 f' n/ X1 [1 I- Q
我就係真既,只不過我在內地會用呢個身份
6 D8 E" \3 S- O. M% I大邪神 發表於 2010-6-28 09:40 PM
真架﹖差D我又開個POST搵你出來啦!
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 10:09 PM

真架﹖差D我又開個POST搵你出來啦!
3 u9 W4 a# u" X  Q3 l6 kgoodnicelady 發表於 2010-6-28 09:54 PM
哈!我小人物,唔使寻人
2 F# e4 N7 c; \4 H- T, J& p唔见左咪由得我罗
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 10:16 PM

唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們傾計咯!我可能要長時間離開香港去醫病咯…
& b2 _  s: i5 o! X! B: R) f  x# [  {goodnicelady 發表於 2010-6-28 20:16
2 |; b; x8 P3 z& K8 g- y5 \8 \
. J0 t: b) c7 K6 n& i
8 a4 p; }5 v  o3 _$ B嘩, 搞乜咁大鑊要日日去物理治療重要做手術? 嚴重瞓"犁"頸呀? 都無理由吖........
2 a! [6 f* ?1 l# u小心身子呀靚花, 乜都假, 身體唔好就講乜都無用, 要多多保重呀~6 i" b( ^+ Z9 X2 E9 N' {
(ruby 飲緊湯, 聽到我複述妳個post 話要物理治療同做手術即刻扁晒嘴, 搭單叫我同妳講早日康復take good care 喎! )1 ]3 R6 f7 A: V- m2 N; z8 n* J

# O' T+ L  `0 ]# y: Jruby 已經有咗件"小人蛇"成兩個月喇, 上個月check 過係件公嘅, 我就無乜所謂但係佢就話想要仔又要女........又唔早講! (不過講完我都係無計咖啦, 神仙咩! )
6 {7 R' j( z; P$ J, c; r# b$ w7 V8 w佢就真係完全唔受懷孕影響, "馬照跑舞照跳" (真係騎馬呀! 不過就無跑...... ), 一日食五餐! 食完就扭眼瞓, 瞓醒就話要去呢度去嗰度, 連我d 朋友都話佢"超活潑"! 佢就氹到我d 朋友不知幾鍾意佢, 可憐我就日日比佢大少姐扭計詐嬌, 每日八次每次三個鐘!     X6 O; X7 f5 [: ^+ F5 |0 `; I0 @
希望佢嘅過度活躍症會遺傳比下一代, 否則10 個boydwan 都唔掂! , D: a+ X8 Y, G* g2 D# S
由細到大我都好怕兼好憎小朋友, 依家要學人做老豆真係有多少壓力, 不過無辦法, 結得婚個老婆又恨有結晶品, 點都要逼自己重新接受吓.......( W9 n0 ~) x& y& |2 [  V# C& r
預咗將來件小人蛇出世, 我第一句會同佢講: "嗱! 細路! 我比面你老母先比你出現呀支呀左咖咋, 醒定d 呀你! 認住我呀! 我叫做你老豆! "5 I9 [0 `+ k7 k) u$ a: [( |- I. [
我同ruby 講過幾次, 佢次次都笑到跌落床咁滯......  J7 c. \2 S7 O1 p: v+ Q/ i
其實仔都好, 起碼將來佢可以做騙徒欺騙無知少女, 都好吖~
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 10:18 PM

“奉命”就係假既
! t* y7 x" `( ^我就係真既,只不過我在內地會用呢個身份- g: \1 a. k( w# {
大邪神 發表於 2010-6-28 21:40
+ e- Y9 V) l& J6 \; L
: x. R4 Z2 v# H4 ~
/ V# F/ A6 X: L( i5 U. ^
話時話喎細佬, 你重喺上海呀? 有無艷遇先? 上海妹幾得咖喎~
& m  T8 P: J, `* v3 r邊隻死仔係奉命呀? ruby 話咁抽佢水要劏左佢喎~
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 10:21 PM

哈!我小人物,唔使寻人" p5 @: j) X$ M$ q! ]9 ]$ v+ N
唔见左咪由得我罗
# F! e8 `2 e, ^; D& M大邪神 發表於 2010-6-28 10:09 PM
唔係架!在我心目中個個都是大人物呢!
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 10:32 PM

唔係架!在我心目中個個都是大人物呢!9 L2 E  D$ J0 @2 T" l9 q. S
goodnicelady 發表於 2010-6-28 10:21 PM
都是大人物
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 10:35 PM

, J  s+ H( r' A: o; G0 D6 s5 H0 y" l8 ?% D

1 Z/ L& L9 a4 X嘩, 搞乜咁大鑊要日日去物理治療重要做手術? 嚴重瞓"犁"頸呀? 都無理由吖........
" o$ \; z, h1 G1 R- x: p小心身子呀靚花, 乜都假, 身體唔好就講乜都無用, 要多多保重呀~; a2 C( |. r/ q1 i( S
(ruby 飲緊湯, 聽到我複述妳個post 話 ...7 S9 D/ A$ Q0 n$ S0 w5 B7 D- |
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:16 PM
你這個幽默大師一出現我就笑餐飽…RUBY嫂真係好有福,成日有個開心大使鬧著笑話一籮籮! 還居然把不喜歡的事弄個一一接受,簡直人間美事 ……反之我都只是小事一宗啫,只是普通絕症咋!我可以釋懷的去面對啊!但大而化之的我最難過關是要離開親朋戚友和你們啫!我諗離開你們我會大哭一場以作發洩咯 !所以現在今朝有酒今朝醉,乜野工作都放棄了 !希望跟你們可以傾得幾耐得幾耐咯……如無意外下個月離開香港!到時都不知有無電腦可以跟你們傾計! 你們都要保重呀!
作者: ktwu2007    時間: 2010-6-28 10:35 PM

5 a" a* D8 W- }+ E# p- z# a, P

8 h( X8 N0 p$ d# q' b: u$ `
" \3 f2 r# ]5 m5 _- r* ^嘩, 搞乜咁大鑊要日日去物理治療重要做手術? 嚴重瞓"犁"頸呀? 都無理由吖........ ! F: U2 p+ |' ^: L# z: Y# {: p  i
小心身子呀靚花, 乜都假, 身體唔好就講乜都無用, 要多多保重呀~3 M  I) z" r2 [5 M- s3 [: ]5 T
(ruby 飲緊湯, 聽到我複述妳個post 話 ...
0 W6 d* y8 u: ?  ^5 cBOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:16 PM
: d& Q7 ^" b) i$ U$ w
! ~5 `+ X4 T9 o0 l3 w
boy, 你去Thailand 探朋友, 順路買幾噸紅寶尼送比 26fun o既會員  
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 10:36 PM

你都是大人物
: a- H4 y0 [7 W7 k6 N. U( s大邪神 發表於 2010-6-28 10:32 PM
大就係大,不過是年紀大!
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 10:38 PM

哈!我小人物,唔使寻人
* ^4 ~( d6 Q( s& ~6 j唔见左咪由得我罗
, G8 Q* C% p2 v9 R$ u* B8 L" n0 ^大邪神 發表於 2010-6-28 10:09 PM
話時話!你的ID總離不開個"神"字架﹖
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 10:39 PM

( V" H0 M4 D2 f3 V, D- f0 g3 Q3 \$ Y* K

+ G/ \8 F4 W& F3 _3 c- y話時話喎細佬, 你重喺上海呀? 有無艷遇先? 上海妹幾得咖喎~
0 ^* ~% _, j4 r; O7 g邊隻死仔係奉命呀? ruby 話咁抽佢水要劏左佢喎~
7 m- |0 R: l- KBOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:18 PM
我上海紧呀,七月十号晚先番香港+ s0 a0 f$ X* n% K. b
上到黎做左组长,谂住做番个好人
( |, d, J3 L4 B+ v- v% ~7 U睇住七个女仔,两个男仔
  t9 Y+ s9 M4 I7 x% U都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上
- N$ Z, R4 q6 R1 f8 |  r; V惊佢地思乡同惊佢地唔开心$ Y0 s7 ~9 ^2 D0 P( ?; N/ r
点知过左十日就出事1 F0 @% L/ ?- W/ L% b) }
组入面有两个女仔话我对某几个女仔特别好D,搞到同我反台8 `  V* i8 w4 @: k/ y! Y
都算,仲要搞到话要全组分两边,一系我,一系佢地8 s7 f5 O9 _1 b+ y8 Z& H5 \- u
之後咪算,我叫左个男仔去果边叫做“保护” 下佢地; _! W7 s* f  _. y+ d8 `) k
始终在上海,有个男生,玩得夜左都安全d" n" l' m% G5 Z; d! R
点知愈黎愈过份,果兩個女仔仲要切我生豬肉0 F3 a' A; d% P4 p5 t1 V% F; q
搞到我好似魔鬼咁,最大鑊我咩都無做過!真係無囉!
& k$ p7 a# [: `, V! H$ F' n7 Z我對佢地七個都咁好嫁!
4 p; F+ O3 h8 m2 s' Q7 s真係好後悔當初咁“偉大” ,無條件咁對佢地好
6 @8 Y5 f& Z& v而家反而被反咬一口!
3 K* p! [0 l$ j你話,對人好仲要咁既下場!你話做人為咩?!* |+ @4 M9 c$ p8 V; _7 T4 f
頂佢地個肺! m- U: c. E( m) N! i
) z% P7 n$ h9 U4 K, U

8 m% Y0 ^% U$ q, Y% w/ C邊隻死仔係奉命呀? --唔知% x7 W/ u: z, k' k; I9 \" l

作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 10:41 PM

話時話!你的ID總離不開個"神"字架﹖7 ~0 C0 u2 @3 `9 w  i
goodnicelady 發表於 2010-6-28 10:38 PM
果期中意
作者: ktwu2007    時間: 2010-6-28 10:43 PM

我上海紧呀,七月十号晚先番香港* e) x- Y- B1 Z/ E
上到黎做左组长,谂住做番个好人
; o% O# B  p* D( H9 [4 c睇住七个女仔,两个男仔5 H0 ^2 i* E0 Y' U) ~
都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上
' E- w; }4 g" q$ ]1 I( O$ [/ l惊佢地思乡同惊佢地唔开心1 z# A& m% J# V& T4 R4 E2 Q
点知过左十日就出事& Z$ \7 d% b- X. a( L5 o: G8 e
组入面有两个女仔话我对某 ...4 e) ]# o6 y% @' |; `" c
大邪神 發表於 2010-6-28 10:39 PM
4 U( t8 Q! C# L: J' @- Q/ I

' O3 H2 S8 t2 K0 k7 O$ sef 有幾多人入港男區....
$ U3 M8 J6 y$ Y# U. I6 t一對手數哂
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 10:46 PM

我上海紧呀,七月十号晚先番香港5 s: c1 n3 x) K! c. Q
上到黎做左组长,谂住做番个好人5 ?6 i8 B. H3 }& Z. K
睇住七个女仔,两个男仔
% l* O$ S4 ]& T; D, i0 c7 y! t! k3 ^都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上, |, b8 W$ O) D8 T2 P8 M
惊佢地思乡同惊佢地唔开心8 o( b. Y- y" L/ J! P9 D
点知过左十日就出事- m7 A7 P$ }3 v3 H. ]$ O" y- v% K+ x1 i
组入面有两个女仔话我对某 ...9 d4 K2 ], V) T& L/ Y/ p! L( O
大邪神 發表於 2010-6-28 10:39 PM
乜你比D女仔咁靠害呀﹖出你既殺手簡!搞到佢地為你痴痴狂咪報哂仇咯!哈哈!
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 10:50 PM

乜你比D女仔咁靠害呀﹖出你既殺手簡!搞到佢地為你痴痴狂咪報哂仇咯!哈哈!, J" J; O" Y& |6 ]
goodnicelady 發表於 2010-6-28 10:46 PM
就係完全一心為佢地開心就算,點知佢地咁回報我!
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 10:53 PM

就係完全一心為佢地開心就算,點知佢地咁回報我!: x4 d& L# q. k6 I/ b
大邪神 發表於 2010-6-28 10:50 PM
咁不如個個都不理!欲擒故縱…
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 10:54 PM

你這個幽默大師一出現我就笑餐飽…RUBY嫂真係好有福,成日有個開心大使鬧著笑話一籮籮! 還居然把不喜歡的事弄個一一接受,簡直人間美事 ……反之我都只是小事一宗啫,只是普通絕症咋!我可以釋懷的去面對啊!但大而化之的我最難過關是要離開親朋戚友和你們啫!我諗離開你們我會大哭一場以作發洩咯 !所以現在今朝有酒今朝醉,乜野工作都放棄了 !希望跟你們可以傾得幾耐得幾耐咯……如無意外下個月離開香港!到時都不知有無電腦可以跟你們傾計! 你們都要保重呀! ! C% y: `; F! c5 `5 I9 X
goodnicelady 發表於 2010-6-28 22:35
( _$ m4 |: T9 m0 v/ n
/ `; q+ L& e/ Y( `% y4 Z, G/ l
+ d! \) X. {- ^# E* ~
小手術的話都無需太憂心, 當比自己休息三五七個星期就可以了, 難得可以休養生息叉吓電, 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇~" a* Q- K! z, }2 t" F3 v
至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫, 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~) V5 x  e- R# S+ b4 ^5 v! }1 W
(ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河.....叻呀佢! 靚花您千祈咪學佢呀! )
; w1 l& P  }3 v; O. E7 e, Q3 A  p而且, 呢度唔會執笠喎, 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~:F
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 10:55 PM

! U6 L* v' d. p; P2 b7 [4 x1 C

: T3 i$ T& n# m6 b2 f9 Mboy, 你去Thailand 探朋友, 順路買幾噸紅寶尼送比 26fun o既會員  % [0 A9 `; ]/ h% J# g* H+ G; n
ktwu2007 發表於 2010-6-28 22:35
( j0 \( z; `$ F( P9 {; [; D

4 m3 V) @2 ]$ o, {: I+ F# ~. p* M7 l1 S, f3 x6 G0 L) P
我拎幾噸"紅毛泥"返嚟送比你呀吓~
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 11:00 PM

咁不如個個都不理!欲擒故縱…+ t* o# k8 e6 R2 t) p& M
goodnicelady 發表於 2010-6-28 10:53 PM
4 d8 i% ?/ J- z9 c我擔心佢地安全多D
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 11:03 PM

我上海紧呀,七月十号晚先番香港
2 G2 E/ i$ y) `6 q+ a上到黎做左组长,谂住做番个好人  U( |5 K/ I* s# a' P$ d5 N  f; ~
睇住七个女仔,两个男仔
4 S& w' ^8 ~, I. a1 P* Z$ ]都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上
& M" _6 t* n% K7 `4 s7 K( [8 J惊佢地思乡同惊佢地唔开心0 d6 m: S+ q$ C) U/ b
点知过左十日就出事
$ \4 K% O4 U' p8 O  v* H/ u+ |# H  }组入面有两个女仔话我对某 ...
% v" d' m1 w0 a* ?4 ~大邪神 發表於 2010-6-28 22:39
( J- l/ A+ x9 u8 u5 {1 G/ |. v( a1 D- y
( I$ j2 j. W6 V7 o& @. {
唉............重係未進化~! F  ~( T. k. i3 m# O) E& R
你估你係上帝咩? 邊可能對個個都咁好喎? 就算你有咁嘅心, 亦無人會信嘛.
' z: ^1 x* V3 v) _; _因為唔係淨係付出嗰個先有感受, 接收嗰班亦都有感受, 重要每個嘅深淺程度都唔同.....所以你物會瀨嘢咯~
: F7 e( W/ y5 t& E- E5 Q有時侯, 唔需要亦唔好做太多, 就算識都唔好, 因為對方受唔受落係另一個問題, 多得滯就too over 喇~6 A9 t  W9 p% w. G- q
呢d 場合, 要嘅唔係細心, 係leadership.   you got the wrong direction and bring you to a wrong position, brother.
; t$ \0 `0 w: c' K; h8 E# B9 s8 H4 z) @
anyway, 唔緊要啦, 跟住嘅時間做番自己就得喇~
2 K# @( \% B7 v- `/ S% B7 D
, H/ K. K; e) y& |(我地賢哥做大事吖嘛, 就梗係瀨大嘢啦~~~~ hahahahahahahaha~~~  )
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 11:07 PM

BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:54 PM[/quote]小手術的話都無需太憂心,這個在香港做! 當比自己休息三五七個星期就可以了,不是咁少呀!是3,57年呀! 難得可以休養生息叉吓電,就要叉硬電架啦!副軌壞哂! 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇!唔係麻﹖不是佢地有福咩﹖~) q& e+ d7 H! Y; Z, e" W/ m/ \) v$ d
至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫,可能要去! 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~無NOTEBOOK呀!
. |0 a* x2 y% `% r! r. k
ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.我都想食!......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河. ....叻呀佢! 靚花!靚花﹖不敢當!您千祈咪學佢呀! 學呀!跌咁少真叻!* y( z. M: G* T; g- L( \" g9 a
而且, 呢度唔會執笠喎,我不是怕佢地執呀!是我副軌執咋! 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~你教咪得咯!使乜我呀﹖你又講笑啦!
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 11:10 PM

. q# U- q/ ^" ?- k2 q- K" k. Z0 v8 @) u- x, P0 }4 b
" i: w8 o, [& D" I& D/ A
唉............重係未進化~
+ i& D& F- o$ ^) C/ C. P* s5 P% }你估你係上帝咩? 邊可能對個個都咁好喎? 就算你有咁嘅心, 亦無人會信嘛.
5 U% J6 B1 m4 _+ H' f! h/ L. V因為唔係淨係付出嗰個先有感受, 接收嗰班亦都有感受, 重要每個嘅深淺程度都唔同.....所以你物會瀨嘢咯~: ...1 c) v, s5 ~, _* k1 Y
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:03 PM
未進化
$ Y4 G0 I* R' h* S$ A; v, E# p6 k# q8 z7 i9 k5 m, I9 f, ?7 k6 M
我做番自己,佢地就知死
7 U- ~  Z5 T' z! ~$ s$ f% P& D哈哈,有個組員話:你對我好得滯啦,搞到有人唔滿意啦!' [$ Q8 f/ K, q; u- ]1 v% u
我諗真係做多左
+ V+ P- |% k* w6 n我的確無義務對佢地咁好; @7 L4 s1 M5 s6 t
我又係人生路不熟,你又係人生路不熟
& U$ F. T( B. \" p: q" Q2 M本身只諗住我可以做,我做得到就幫佢地做* q% o* c- D2 P
萬萬估唔到,個結果會變成咁
& n) E3 c, N. H! k / ~. x+ d8 B3 `* U
我諗我要重新學下點樣做番一個高效領袖先得。
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 11:12 PM

$ C& k# W$ b! \4 d! B
我擔心佢地安全多D' o8 o# ?1 y& O9 o4 B
大邪神 發表於 2010-6-28 11:00 PM
你原來咁有愛心架!佢地真係唔知寶咯!聽我話啦!咪鬼理佢地啦!你要忽然冷淡先得架!等佢地諗吓你為何會忽然冷淡都好呀!哈哈!
作者: ktwu2007    時間: 2010-6-28 11:16 PM

9 `8 D% |: t, w$ P. ]& }
$ `# b) N1 ~& Y: Z; Q! e5 U0 l6 X" Q
% _  }3 `9 s! N; i0 ^/ f( s& h我拎幾噸"紅毛泥"返嚟送比你呀吓~
2 G/ R# s+ q# ^5 PBOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:55 PM
$ z; p4 G# T& h  b. R" A
7 J! H1 c5 k) k. F
好呀! d 紅毛唔要臭o既就得了
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 11:16 PM

番到香港又無官一生輕
* E$ x" b" v' {6 S# m+ O講真,我幾中意帶住一班人
" w+ C3 B  t7 n/ j0 W至少佢地無人思鄉,又無人叫走
3 r: X) U, h$ l( J雖然佢地工人唔中意我,不過我對佢地問心無愧* D0 z; P4 \5 A* Y& m* q" Y
+ i4 v7 K! }/ R+ p1 `3 k
我唔係一個好領袖,因為我對靚組員特別好嫁XD
作者: 大邪神    時間: 2010-6-28 11:18 PM

你原來咁有愛心架!佢地真係唔知寶咯!聽我話啦!咪鬼理佢地啦!你要忽然冷淡先得架!等佢地諗吓你為何會忽然冷淡都好呀!哈哈!4 u0 \# G, C; D8 j
goodnicelady 發表於 2010-6-28 11:12 PM
無奈
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 11:24 PM

無奈
9 u0 K5 v# Z/ w( U6 z6 t大邪神 發表於 2010-6-28 11:18 PM
你都就返咯!唔使惆悵喎!
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 11:31 PM

BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:54 PM小手術的話都無需太憂心,這個在香港做! 當比自己休息三五七個星期就可以了,不是咁少呀!是3,57年呀! 難得可以休養生息叉吓電,就要叉硬電架啦!副軌壞哂! 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇!唔係麻﹖不是佢地有福咩﹖~) q& e+ d7 H! Y; Z
. i) P$ p5 f9 H8 Y  ~至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫,可能要去! 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~無NOTEBOOK呀!
! F) L8 }3 J/ P4 \
ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.我都想食!......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河. ....叻呀佢! 靚花!靚花﹖不敢當!您千祈咪學佢呀! 學呀!跌咁少真叻!
" v' w7 R5 r) D( {6 h* {
而且, 呢度唔會執笠喎,我不是怕佢地執呀!是我副軌執咋! 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~你教咪得咯!使乜我呀﹖你又講笑啦!goodnicelady 發表於 2010-6-28 23:07
  N3 L0 h6 i3 j; {0 H; i

r/ M9 k; s2 P2 K' D0 [; K9 X! L
/ |. @' P8 b0 ^- m唔駛三五七年咁誇張吓話??! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫, 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖~  
- |, ~5 Z3 w" D9 r+ U您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? ( E9 J% B; b! V
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟, 最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~
( k# e* X  v% q. ^8 ]您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇...........
& m4 b# Z5 M8 G  m. E. O9 [8 L我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 11:32 PM

未進化
. p1 U6 ^. v) t9 v* a% V8 T7 i) S7 }4 D, j! b* e9 S% G/ v7 F- A
我做番自己,佢地就知死! n9 ?3 M. b( v( r
哈哈,有個組員話:你對我好得滯啦,搞到有人唔滿意啦!; P/ r5 w  Q7 r0 k
我諗真係做多左
* T) X5 }4 x! ?+ x* J! w8 o1 e$ z我的確無義務對佢地咁好
% j" e$ B! Y9 V+ _我又係人生路不熟,你又係人生路不熟7 Y2 @6 H8 b* J8 P- y* G# h/ D/ _
本身只諗住我可以做,我做得到就幫佢地 ...
+ I; J7 x- Z1 {" P  H# \大邪神 發表於 2010-6-28 23:10
$ t5 u' w) V/ [4 q6 |: r( N0 A' O
# b* l# o3 d$ W! B
: E( }7 {# F4 E  t" \* E& l* o"適.可.而.止") e$ L9 w3 Y% g5 f4 D! N* f) ^
記住喇, 人力管理不可不切記呢一點~
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-28 11:36 PM

& o" t2 [3 t& z3 @

1 Y" A5 l. S4 j: X! _9 u0 f7 |好呀! d 紅毛唔要臭o既就得了' V; [5 o. I0 E4 y
ktwu2007 發表於 2010-6-28 23:16
+ R+ Z+ `% i5 _. y6 v

! D0 H2 \7 ^/ G7 L3 I
2 c1 y! i4 ~$ z# G) j) j* G石屎先臭啫, 紅毛泥唔臭嘅~
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 11:46 PM

BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM[/quote]
0 E9 h0 k6 B) s+ J4 A9 G4 J: S唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖咁我又無擔心!死就安樂,唔死就快樂    h0 h; d- y+ ?/ f/ C& o
3 `/ h' [7 {# j. M# n8 W) l您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 咁樣靠害D男人呀﹖唔好卦!我都已封塵了!即將被賣為人妻咯!結婚第三次咯!傳奇嗎﹖" `8 R) J, O7 `7 g( K. P, e) J7 P0 ^4 h
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟,唔係無NOTEBOOK呀!而係有人不比我玩呀!最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~我是比人打發時間就真+ k( I+ g" r- C) x, |3 i
% L8 a% s2 ?) g, k9 E; N0 ^+ |您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇..哈哈傻RUBY..我是賣身呀,明未呀﹖. 4 T/ c: P: e0 d0 l0 N- u
我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )哈哈!你二個傻寶貝!真無你地修呢!
作者: ktwu2007    時間: 2010-6-28 11:55 PM

BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM3 S: F! k! C  i" P4 T- c
唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰 ...3 T7 b, C# j; R3 j2 N' ]& J
goodnicelady 發表於 2010-6-28 11:46 PM
; B: W2 I7 l+ {
3 L' L6 c2 k: q4 Q/ r* N$ b+ R
係咪去剛比亞
作者: goodnicelady    時間: 2010-6-28 11:57 PM

& K! K% E2 M/ q3 M8 r. D6 ], N' {
  t; N( P- s1 U* Q* U, L
係咪去剛比亞  U6 a& k8 k8 a7 |" F
ktwu2007 發表於 2010-6-28 11:55 PM
去大陸再去大北烈顛...哈哈
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-29 12:04 AM

BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM
3 Y& o3 Y- e% E+ J- l4 c; V9 S3 Q5 ?唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖咁我又無擔心!死就安樂,唔死就快樂    h0 h; d- y+ ?/ f/ C& o
- l6 @, k0 r5 r* m您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 咁樣靠害D男人呀﹖唔好卦!我都已封塵了!即將被賣為人妻咯!結婚第三次咯!傳奇嗎﹖% X3 T, M! P: }1 t6 T4 r& Q2 `& I: }
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟,唔係無NOTEBOOK呀!而係有人不比我玩呀!最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~我是比人打發時間就真+ k( I+ g" r- C) x, |3 i
4 a+ o2 {! j! p: K  m+ F; a% ~: U您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇..哈哈傻RUBY..我是賣身呀,明未呀﹖.
* A4 ]7 @4 u: |  N. k我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )哈哈!你二個傻寶貝!真無你地修呢!; c; [* Y- }4 ^0 @
goodnicelady 發表於 2010-6-28 23:46
9 z+ T+ g$ s  l! V8 J6 {% O9 f% v" ?/ U
完全明白了& Y7 _- ~  A; S: E
咁就更加唔係問題啦 只不過係換個地方換過對手, 只要您精神ok 就可以喇~: V4 T& C- \6 T& k0 z
放心喎, 就算更熱情都要休息嘅, 您又唔係比人禁固, 有時間養好身體整頓好心情, 再慢慢搵我地喜喜哈哈咯; 無論點都好, 只要您一日無放棄自己, 一切屬於您嘅嘢都會繼續圍繞您身邊.( K6 e' h, {8 R# T. v+ E% w6 k
無論如何, 享受唔同嘅地方, 唔同嘅生活, 發掘出未知嘅優點同樂趣, 先係令自己無悔人生.
, G0 `  y; \  l. Q; vruby 同我都好認同, "幸"與"辛" 所差的一筆, 就是取缺於自己有無勇氣去劃上.8 l/ ~& X' ?. _  i$ T( z( w
我要同ruby 走喇, 聽日見啦靚花~ (ruby 話every women are beautiful flowers, so you are )
作者: BOYDWAN    時間: 2010-6-29 12:05 AM

* P$ t" y9 }. l' u: }2 X: ^) S
, q+ }( r% D  \( p' Y4 b0 M- i! d係咪去剛比亞7 S3 U2 m: ]! Y, d& t" o- [; q1 a
ktwu2007 發表於 2010-6-28 23:55
8 }% p2 G7 b0 M% R

2 G) s5 i8 K7 @如果係就真係去搵巫醫咯~
7 z8 g' G  g% s( W6 P1 W聽日見喇老友記~
作者: 奉命    時間: 2010-6-29 12:18 AM

- Q) z+ Q. n- L# x' x
  S( _) m8 C, |3 |- ?

9 ~8 s% o% K, \話時話喎細佬, 你重喺上海呀? 有無艷遇先? 上海妹幾得咖喎~
, F, D$ D; b- j2 P& i6 U: b邊隻死仔係奉命呀? ruby 話咁抽佢水要劏左佢喎~
( A, f% a/ z9 |  F; `7 j/ wBOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:18 PM

作者: 奉命    時間: 2010-6-29 12:18 AM

點解全部人走晒過嚟
作者: d228216    時間: 2010-6-29 02:01 AM

點解全部人走晒過嚟; X* }2 q9 Q; z& T
奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
係一個謎
作者: Tu-160    時間: 2010-6-29 03:02 AM

點解全部人走晒過嚟
8 i6 \5 t, G! @2 o3 E) Y奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
, v$ u& |' Y. Q- e
8 s/ _* _" z! x' L- N
可能係呢區版主真人靚仔d, 好似大大康 - K* ^6 F" g# H: R4 n. A

- u& X* c3 Z1 {. Q5 ?; x% Z. Z
0 I: t1 M. s9 q4 F9 g$ ?: h  O$ {6 a不過我地又駛唔駛係到開過新post叫 "掛住衰雞ckyckk,請速速現身!"吹吓水

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0