標題: 馬會賭波派彩設限 多買無賠 [打印本頁]

作者: yuiop2    時間: 2010-6-29 02:59 PM     標題: 馬會賭波派彩設限 多買無賠

馬會的「足智彩」單項投注設有派彩最多100萬元的上限,惟不少賭客未知詳情。有市民以1萬元下注買日本贏世界盃冠軍,賠率高達500倍,一旦買中理應賠500萬元,但礙於上述限制,最多只能賠100萬元…
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-6-29 05:35 PM

係一個賭波嘅常識喎
但如果中到,100k都夠晒洗啦
作者: mnbvc    時間: 2010-6-29 06:01 PM

呢到娛樂aio
作者: 費事高    時間: 2010-6-29 06:04 PM

係一個賭波嘅常識喎
但如果中到,100k都夠晒洗啦
mK頭ck@G點 發表於 2010-6-29 05:35 PM
我都賭好多年波,但都唔知道有條例,
狗會根本就係博緊大霧,係咁均真...應該就要set好部電腦,
等部電腦話比投注者知道,佢超出上限,
錢就識得照收,奴果真係中了,佢又唔肯賠足...
不過呢位投注者應該可退返錢,因為事件已經上了報紙,
講到邊...都係馬會錯x晒,唔x啱!
應該退返8000比呢位下注人士,
因為佢真係買日本勝出世界冠軍,
100萬為上限...下注該是2000,退回8000就啱數!
你既講法...我又唔多認同
如果有人話[送]500萬比我,但事後佢話唔得,佢現在只係能[送]100萬給我
呢個500變100...無問題!人家送給我...就算由500萬變到500蚊...我都無話可說!
但依家係真金白銀比錢下注,你地做得大莊,就應該受得我幾多,就要賠幾多...
其一:你地馬跟本就無大事宣傳過有呢一個上限!就算真係有大事宣傳過,咁又點呢?
唔表代我一定要知道!我又唔係馬會職員,我使咩理你地d賭錢上限?
我下注...你肯受...我中...你就要賠比我,就係咁簡單...
如果好彩中到的話,我仲可以有權要求收足500萬,因為你地肯受我注,
不過就一定要打官司,未必會輸硬,但場官司一定好貴!
其二:你部電腦受得我下注,即係表示你地馬會受得起我呢個注碼所贏出既風險!
狗會根本就係大種乞兒,博緊大霧.....馬會咁大間機構,
點可能無人識得set個系統為上限100萬?
點樣為之夠使?我明明贏500,但你只比100我?
但如果我輸...你又肯唔肯退返8000比我?
狗會一定唔會退...除非將事情鬧大...
否則...馬會只會當你係傻仔.....
狗會班高層...真係好x人渣
作者: mnbvc    時間: 2010-6-29 06:18 PM

我都賭好多年波,但都唔知道有條例

費事高 發表於 2010-6-29 06:04 PM
你唔睇例就.............
講多樣你知
7串以上最多刀係賠1000粒
成年冇玩唔知有冇改
作者: chi    時間: 2010-6-29 06:33 PM

其他唔知有冇講
如果電話投注買
呢個例子
係會同你講最高派彩幾多
作者: infjlam    時間: 2010-6-29 06:42 PM

朋友,即係話比你聽,馬會計晒數,擺到明賺硬你呀

細細地,當玩下咪算囉,買一注1賠500,還要買成皮野?
條友一係好X有錢,否則就係個腦好X有問題
作者: 費事高    時間: 2010-6-29 06:51 PM

你唔睇例就.............
講多樣你知
7串以上最多刀係賠1000粒
成年冇玩唔知有冇改
mnbvc 發表於 2010-6-29 06:18 PM
你呢一樣7串以上,我一早就知...
我只係唔知道世界盃又出呢一招...
因為世界盃唔晚晚有得玩,四年先一次...
我得鬼閒理佢咩條例
作者: mnbvc    時間: 2010-6-29 07:03 PM

你呢一樣7串以上,我一早就知.

費事高 發表於 2010-6-29 06:51 PM
條例淨分波馬6合乍
唔同波刀唔同分法米仲亂
冇記錯得馬係冇賠上限
甘就講明................
作者: happylok99999    時間: 2010-6-29 10:32 PM

覺得無道理,但法律上應該沒有錯
如果他想買1萬,可以下2000元買5張飛
作者: mnbvc    時間: 2010-6-29 11:50 PM

覺得無道理,但法律上應該沒有錯
happylok99999 發表於 2010-6-29 10:32 PM
你試下就知點解唔2000元買5張飛
作者: szetoafk    時間: 2010-6-29 11:53 PM

幾年前開賭時已講左有上限, 不過我成日以為係 500 萬
作者: darkensun    時間: 2010-6-30 12:55 AM

唔講真係唔知有呢條例
該位仁兄眼光都唔錯, 可惜遇著尅星巴拉圭, 否則有機入八強
作者: mK頭ck@G點    時間: 2010-6-30 02:08 AM

唔講真係唔知有呢條例
該位仁兄眼光都唔錯, 可惜遇著尅星巴拉圭, 否則有機入八強
darkensun 發表於 2010-6-30 12:55 AM
差DD進級,有D登日本唔低

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0