標題: 香港 2 - 4 皇馬 (完場) [打印本頁]

作者: LeBron_J@mes    時間: 2003-8-8 08:54 PM     標題: 香港 2 - 4 皇馬 (完場)

香港 竟然入左 2 球 ..... !!!   8O  
香港: 王鵬 角球頭槌頂入(1)﹔   李耀近距離射入(2)

皇馬: 費高 PK(1)﹔ 郎拿度個人插花然後抽射 超勁(2)﹔ 郎拿度窩利抽射(3)﹔ 魯爾勁射 (4)!!!

好精彩啊
作者: ebhs    時間: 2003-8-8 10:48 PM

hk very good
作者: Xenon    時間: 2003-8-8 10:48 PM

魯爾唔係勁射

係 撩入
作者: jackyshiu    時間: 2003-8-8 11:42 PM

今日中港聯隊值得一讚,雖然兩球入波都係由大連兩位球員王鵬,李堯入
但係面對世界最強球隊都居然可以入到兩粒,自己身為香港人都為自己感到驕傲
雖然球票咁貴,但係可以0係上半場睇到六個入球已經值回票價,下半場范俊業更
加救到咁多險球,令中港聯隊可以力保不失
雖然睇唔到現場,但0係屋企睇都一樣咁正咁刺激,可以同屋企人一齊嗌
作者: t300    時間: 2003-8-8 11:54 PM

個球證無端端比12碼
又唔係完全犯規 輸12碼唔抵
加上安琦呢件垃圾咪請啦~
江津好佢好Q多
作者: nov888    時間: 2003-8-9 01:39 AM

上半場個龍門廢得更要。另外我覺得碧咸好鍚身!全場最喜愛朗拿度,卡路士和思單^.^
作者: 路人甲    時間: 2003-8-9 02:49 AM

總之就係精彩!!!!!!!!!!!!!!
作者: DragonTear    時間: 2003-8-9 03:54 AM

我覺得出范俊業好過安琦多多聲啦!!
(我指果日既狀態)
作者: LeBron_J@mes    時間: 2003-8-9 07:35 AM

[quotefrom="DragonTear"]我覺得出范俊業好過安琦多多聲啦!!
(我指果日既狀態)
贊成!! 絕對有超水準表現先令到香港可以下半場無失分!!
作者: troyhudson16    時間: 2003-8-9 08:36 AM

但係佢幾次開波都開出界...瘀死=.="
作者: one9stand    時間: 2003-8-9 10:13 AM

皇马班友系唔系之前一晚玩到脚软啊???
作者: terence323    時間: 2003-8-11 12:25 AM

睇哨牙仔又唔似喎!
不過今晚對泰國就無落場!好彩都贏 2:1!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0