標題: 邊個最有機會一月過檔阿仙奴 ? [打印本頁]

作者: shehboy    時間: 2011-12-14 03:47 AM     標題: 邊個最有機會一月過檔阿仙奴 ?

(可選多項) 呢班都盛傳係雲加心儀既目標噃...
作者: shehboy    時間: 2011-12-14 04:55 AM

最迫切簽既其實係兩閘, 而家四件正副選左右閘全部傷哂.亨利開到口話有意重返兵工廠, 不過唔係以球員身份, 而係坐雲加個位.
作者: shehboy    時間: 2011-12-14 05:22 AM

噚日西班牙傳出雲加最新目標係賓斯馬: http://www.footylatest.com/arsenal-preparing-a-bid-for-karim-benzema-according-to-spanish-sources/25930
同特區政府一樣, 信一成都死.
作者: HansChan    時間: 2011-12-14 11:17 AM

阿仙奴季季都係唔係冇中場就冇後防。上季就唔夠中堅,今季到閘唔夠。甘梗係次次都虎頭蛇尾啦。今季衰咗個頭,望佢好個尾啦。不過睇落都幾難。阿歷士要買㗎喇,加埋佢,梅迪,華美倫,屎基拉屎四個可以輪下。不過而家打到識飛既度雷斯山度士又話要out成三個月,越諗越灰!沙格拿最好傷耐啲,哩條友防守還可以,但好心佢唔好助攻,佢上親去十腳有十二腳都係出唔到個波,一係踼落人哋樹,一係踼出底線,嘥波佢就叻!佢加盟咗甘耐,季季啲出波都冇改善。反觀第二邊度雷斯就有用好多,出腳準,上前助攻相對少,但一係唔上,一上就交足貨。但而家又傷咗。頂,越數越多問題!
作者: 殺破狼    時間: 2011-12-14 07:31 PM

季季都係一樣,後防問題
作者: shehboy    時間: 2011-12-15 03:39 AM

而家又傳一次過同車仔接收亞歷斯同卡勞. 死敵黎架噃, 自身難保, 雲加做乜要幫人清瘀血先?
其實謝雲奴入球咁少, 艾沙雲又咁頹, 與其亂買人, 點解唔俾多少少機會班拿約同朴主永呢?
作者: ken1083    時間: 2011-12-20 04:05 PM

放心,阿仙奴未來幾個月有多位新球員加盟,包括右閘沙格拿與贊堅遜、左閘基比斯和山度士,還有中場韋舒亞......套用雲加所言,「傷癒球員就像新加盟球員一樣」,駛乜買人???
作者: shehboy    時間: 2011-12-21 11:01 AM

放心,阿仙奴未來幾個月有多位新球員加盟,包括右閘沙格拿與贊堅遜、左閘基比斯和山度士,還有中場韋舒亞......套用雲加所言,「傷癒球員就像新加盟球員一樣」,駛乜買人??? ...
ken1083 發表於 2011-12-20 04:05 PM
而家要計埋迪佐奴lu, 閘位出邊個死邊個, 連隻替工閘都傷埋, 雲加快啲拜吓四角啦.
作者: brightlee    時間: 2011-12-21 02:42 PM

而家要計埋迪佐奴lu, 閘位出邊個死邊個, 連隻替工閘都傷埋, 雲加快啲拜吓四角啦.
shehboy 發表於 2011-12-21 01:01 PM
hahaha......

Maybe the coaches should take their responsibilities too cos many Arsenal are injured in last few season

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0