標題: [時事] [生死存亡] 為香港,反狼狗! [打印本頁]

作者: Winters    時間: 2012-3-22 04:36 PM     標題: [生死存亡] 為香港,反狼狗!

1 P4 w* n& Y' h( q! }) u$ c9 \8 x( C/ \3 u" a
依最新形勢嚟睇,唐狗已經當選冇望.
# k% m! `) t1 q本身呢件應該係一件可喜可賀o既事嚟,# M" O2 {! P7 n$ _
但最大獲o既係,香港人要迎接o既一個比唐狗恐怖不止十倍o既梁振英...: |+ v$ R" z7 z4 e: f/ }

! F+ ]+ l- e. h& v+ f& L好多人以為兩者都係聽命中 共,根本冇乜分別,唐狗反而仲衰因為佢向傾地產霸權傾斜......) o# A$ R  p8 j3 l- M8 l" ]
並寄望隻狼狗可以打倒地產霸權,幫助窮人,消滅雙非......+ B) _& N+ ~$ h" B1 ?
不過咁諗就打錯特錯,只要仔細睇下佢份政綱,就知道好多野都係美麗謊言,係糖衣毒藥.....( j% V8 ~, B8 P! Q2 ^3 ^/ b
事實係香港即將步入黑暗時期......" T% c2 D) }# ~
, [/ ^7 {# F  Q: C( ?
兩者比較,明顯唐狗嘅價值觀,亦即佢日日提嘅核心價值,係同香港人相近......' f3 p! k, C/ E! ^# I5 Y& P( t/ `8 k
但隻狼狗唔同,呢條友係可以打壓言論自由,用星加玻式嘅高壓行政手段管治一切......
: h1 P) U9 X; M  E香港嘅核心價值對佢嚟講,唔係必然,唔係唔可以動搖,呢條友係覺得香港嘅核心價值係可以討論,有得傾o既...
) c% Q; [& p2 V8 c0 g/ N- L最遺憾就係,香港唔少人好善忘,唔記得呢條友嘅"往積",係連唐狗個幾單僭建婚外情都無法比擬......
5 a1 D; E  D% s3 D, N5 ]各位26fun會員,日後自求多福吧...
作者: 打狗棒    時間: 2012-3-23 12:37 AM

Like!!! 唐狗------蠢人做壞事, 最多都係偷吓你嘢、非禮吓你......
4 Q! I7 }# A+ ^" ~. a6 N4 ]狼狗------強人做壞事? 你預俾佢打劫兼挏兩刀, 跟住順手強姦埋你, 然後燒屍..................
作者: infjlam    時間: 2012-3-23 01:23 AM

請教如何去反?
作者: raipurple    時間: 2012-3-23 01:56 AM

thanks your support =]

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0