標題: 愛.回家之八時入席 [打印本頁]

作者: dick973    時間: 2016-6-28 08:50 AM     標題: 愛.回家之八時入席

Who are them?

圖片附件: 0178.jpg (2016-6-28 08:50 AM, 368 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2817099&k=acd3b43563d74de35c32cdd5cdb04a18&t=1714301814&sid=AC35ne

作者: bobo21    時間: 2016-6-28 09:12 AM

Who are them?
dick973 發表於 2016-6-28 08:50 AM
圖左邊第2個黑色泳衣個位是前o靚模_曹思詩.
右邊第一位藍色泳衣個位是前港姐_劉溫馨.
右邊第2位是藝訓班出身的楊嘉欣.
另外個兩位可能是臨記.
作者: 66630    時間: 2016-6-28 10:00 AM

另外個兩位可能是臨記.
bobo21 發表於 2016-6-28 09:12 AM
臨記都咁正
作者: dick973    時間: 2016-6-28 11:12 AM

Many thanks
作者: bobo21    時間: 2016-6-28 11:19 AM

另外個兩位可能是臨記.
bobo21 發表於 2016-6-28 09:12 AM
最唔掂嗰個係曹思詩, 冇樣又冇身材, 新人楊嘉欣幾靚女喔, 可惜唔係咪神, 等看明晚索女禾玩晒II之劉溫馨, 希望有靚Look...
作者: ediechen    時間: 2016-6-28 02:00 PM

索女禾玩晒II 系咩节目?
最唔掂嗰個係曹思詩, 冇樣又冇身材, 新人楊嘉欣幾靚女喔, 可惜唔係咪神, 等看明晚索女禾玩晒II之劉溫馨, 希望有靚Look...
bobo21 發表於 2016-6-28 11:19 AM

作者: Share    時間: 2016-6-29 10:21 AM

作者: Tony Tse    時間: 2016-7-1 11:42 PM

原來這場地是西九四小龍其中一個的住客會所!(片尾有寫)

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0