標題: 波神張秀文回憶落魄日子,戶頭只剩百元,元老點睇? [打印本頁]

作者: 電騙男    時間: 2017-2-23 04:41 PM     標題: 波神張秀文回憶落魄日子,戶頭只剩百元,元老點睇?

今時不同住日

香港「無線波神」張秀文演過多部TVB經典港劇,外型亮眼,擁有傲人34D美胸,近期以節目《3日2夜》及《超強選擇1分鐘》闖出名號,更獲導演王晶相中, 成為新一代「晶女郎」。但今(23日)有港媒爆料她其實也曾落魄過,窮到戶頭僅剩新台幣220元。
港媒報導,張秀文坦言剛出道時收入不穩定,像打工族一樣:「別看我現在風風光光,剛出道時曾窮到銀行戶頭只剩220元,那時整整3、4個月沒收入。」她透露當時因為身上沒錢,一度試過靠信用卡預借現金過活,度過一段淒慘人生。

圖片附件: 937fdcefdfd17cc73fc4f7d6866f04b7.jpg (2017-2-23 04:41 PM, 129.1 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2857611&k=08c151c509106fbfe1d2df30475e876e&t=1714481585&sid=NTSXTL

作者: 電騙男    時間: 2017-2-23 04:41 PM

新一代晶女郎
作者: 電騙男    時間: 2017-2-23 04:43 PM

元老話齋︰MK妹
作者: 電騙男    時間: 2017-2-23 04:44 PM

今時今日香港地 = 有樣有波就脫貧
作者: 電騙男    時間: 2017-2-23 04:45 PM

今時今日香港地 = 笑貧不笑娼真實版
作者: Thomp    時間: 2017-2-23 05:51 PM

有波就運!
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-2-23 05:55 PM

我試過得$44 ...
作者: ThomasKoon    時間: 2017-2-23 06:09 PM

我試過得$44 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-2-23 05:55 PM
我試過得幾蚊
作者: 迦樓羅女王    時間: 2017-2-23 06:16 PM

我試過得幾蚊
ThomasKoon 發表於 2017-2-23 06:09 PM
係一佰以比賽少錢,其實無義意。。。講窮,我絕對有理由提埋出來,
但$44有咩意義?我都係借錢渡日。。。
作者: 自拍男    時間: 2017-2-23 10:12 PM

係一佰以比賽少錢,其實無義意。。。講窮,我絕對有理由提埋出來,
但$44有咩意義?我都係借錢渡日。。。
迦樓羅女王 發表於 2017-2-23 06:16 PM
性交轉運真實版

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0