標題: 松岡李那、久保杏奈、葉梓嵐,元老三揀一? [打印本頁]

作者: 電騙男    時間: 2018-7-16 10:31 AM     標題: 松岡李那、久保杏奈、葉梓嵐,元老三揀一?

查看相片

葉梓嵐Big爆上圍搶「峰」頭!
更多

書展後日開鑼,一眾藝人及o靚模為寫真集宣傳作最後衝刺,日模松岡李那以超低胸上陣造勢,更獲日模好友久保杏奈率先買寫真支持;而擁有32E火辣上圍的模特兒葉梓嵐,雖然趕不及於書展推出寫真,但考慮以AV的綑綁SM造型踩場攞頭彩!

松岡李那(Linah)昨日出席寫真集《I'm Yours》發布會,穿上桃紅色Deep V裝性感亮相,更獲專程來港的日模好友久保杏奈(Anna)送花力撐,並一口氣買了200本寫真集以示支持。Linah說:「Anna尋晚問我今日嘅時間同地點,我先知佢會嚟,佢仲同我搭埋同一班機,班機Delay咗一個鐘,所以頭先搭港鐵趕過嚟。(着到咁性感搭港鐵?)唔係,嚟到先換,不過太匆忙,工作人員畀咩我就照着。」

送寫真畀林德信

她指第一批寫真印了一萬本,打算買來送給媽媽,以及張建聲、林德信等男性好友。問到寫真最性感尺度?她表示全部都性感:「有一張我冇着上衣,淨係用雙手遮住上身,嗰張拍得好靚,但我睇過本書唔見有呢張相,可能等賣晒,出第二版先放落去。」

問到Anna可有打算出寫真?她直言不是主打性感路線,加上性格像男生,所以不會考慮。她又透露原來男友也有為Linah的新書出一分力:「Linah其中一套泳衣係由男友設計,所以真係好特別,我會拎晒啲寫真返日本送畀朋友。」

玩變幻「球」

此外,葉梓嵐今年亦會推出寫真,但因早前返內地參加選美活動,寫真製作押後,因而趕不及在書展推出,預計九月才公開發售,她說:「今次本寫真影咗兩年,經歷咗我肥瘦、皮膚黑白嘅日子,都睇住上圍大細嘅變化,書入面有廿幾個造型,最性感係半裸騷紋身同埋有綑綁SM造型,都係挑戰我性感極限!(點解會玩綑綁?)之前做節目採訪綑綁大師,其實好有藝術感。」為免在書展寫真戰場輸蝕,她預告屆時也會用自己方法踩場,向Fans派發周邊產品如年曆卡,更考慮以書中最爆的綑綁造型踩入會展搶鏡!

查看相片

松岡低胸上陣,夠晒吸睛!
更多

作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-7-16 10:45 AM

一個都唔識
作者: 電騙男    時間: 2018-7-16 10:50 AM

一個都唔識
迦樓羅女王 發表於 2018-7-16 10:45 AM
唔使識
作者: 電騙男    時間: 2018-7-16 10:51 AM

一個都唔識
元老唔玩奀星
作者: 電騙男    時間: 2018-7-16 11:11 AM

一個都唔識
識 J 就得
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-7-16 11:41 AM

識 J 就得
電騙男 發表於 2018-7-16 11:11 AM
唔識既話,你出下街都j十幾廿次拉?
作者: 電騙男    時間: 2018-7-16 12:22 PM

唔識既話,你出下街都j十幾廿次拉?
迦樓羅女王 發表於 2018-7-16 11:41 AM
J 得是福
作者: 迦樓羅女王    時間: 2018-7-16 03:46 PM

全部都老拉 ...
作者: 自拍男    時間: 2018-7-16 09:11 PM

全部都老拉 ...
迦樓羅女王 發表於 2018-7-16 03:46 PM
想玩松岡

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0