標題: 賺淫民幣既台灣女藝人,元老點評? [打印本頁]

作者: 講獨男    時間: 2019-3-23 12:15 PM     標題: 賺淫民幣既台灣女藝人,元老點評?

18歲台灣藝人歐陽娜娜喺微博發表聲明撇清台獨,話堅定認為自己係中國人,引起網民嘅熱烈討論。有人話佢一邊認自己係中國人賺人民幣,一邊卻享受台灣嘅福利。今次佢真係要急急滅火喇!

圖片附件: tumblr_inline_porlrcnGYE1twd33c_1280.jpg (2019-3-23 12:15 PM, 58.1 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2941347&k=fd56df1332a646d0620d57c5501d7eda&t=1714200506&sid=En0V9S

作者: 講獨男    時間: 2019-3-23 12:16 PM

又要扮愛國,又要享受台灣民主      
作者: 講獨男    時間: 2019-3-23 12:18 PM

支那班大爺口講愛國,雙腳享受美帝福利異曲同工
作者: 講獨男    時間: 2019-3-23 12:19 PM

想食兩家茶飯,邊有咁著數      
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-3-23 12:21 PM

18歲台灣藝人歐陽娜娜喺微博發表聲明撇清台獨,話堅定認為自己係中國人,引起網民嘅熱烈討論。有人話佢一邊認自己係中國人賺人民幣,一邊卻享受台灣嘅福利。今次佢真係要急急滅火喇! ...
講獨男 發表於 2019-3-23 12:15 PM
無聊 ... 你咪問下人地要唔要台灣福利羅 !!!二選一 , 我肯定佢選大陸 , 咁你台灣咪收少D稅羅白痴
作者: 講獨男    時間: 2019-3-23 12:27 PM

無聊 ... 你咪問下人地要唔要台灣福利羅 !!!二選一 , 我肯定佢選大陸 , 咁你台灣咪收少D稅羅白痴
迦樓羅女王 發表於 2019-3-23 12:21 PM
享受大媽福利     
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-3-25 05:52 AM

享受大媽福利     
講獨男 發表於 2019-3-23 12:27 PM
唔明你講咩 ... 不過我唸你自己都唔明架勒
作者: 自拍男    時間: 2019-3-25 05:46 PM

唔明你講咩 ... 不過我唸你自己都唔明架勒
迦樓羅女王 發表於 2019-3-25 05:52 AM
明明地
作者: hamsubboy    時間: 2019-3-25 11:31 PM

迦樓羅女王 發表於 2019-3-23 12:21 PM
師兄,今次你口齒好清 。我明你講咩。
唔好意思,咁多年以來,好多時我都唔明你講緊咩。
作者: 電騙男    時間: 2019-3-26 02:52 PM

師兄,今次你口齒好清 。我明你講咩。
唔好意思,咁多年以來,好多時我都唔明你講緊咩。
hamsubboy 發表於 2019-3-25 11:31 PM

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0