標題: 咁大件事都無人講?許志安背Sammi偷食馬明女友 [打印本頁]

作者: fred1977    時間: 2019-4-16 01:31 PM     標題: 咁大件事都無人講?許志安背Sammi偷食馬明女友

黃心穎胸壓攬住啜   許志安背Sammi偷食馬明女友
https://www.youtube.com/watch?v=u91KUgjvptI&feature=youtu.be

https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20190416/59494023

有曬片,鐡證如山,無得抵賴!
作者: 電騙男    時間: 2019-4-16 02:17 PM

圖片附件: 1555388705_fd62.jpg (2019-4-16 02:17 PM, 57.7 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2943010&k=1709b4ffe904e8984f577d9c63974f79&t=1714235125&sid=mzj1WJ

作者: 電騙男    時間: 2019-4-16 02:19 PM

個個掛住睇余香凝
作者: 胡生    時間: 2019-4-16 02:33 PM

個個掛住睇余香凝
電騙男 發表於 2019-4-16 02:19 PM
睇左..心穎車內淫到呢 ..開房等唔切.呢對狗男女大獲..
心穎明顯係大叔控...
作者: ericliu    時間: 2019-4-16 02:35 PM

Sammi上身冇嘢玩
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-16 02:38 PM

本來就覺得賓賓此人人品有問題 , 好唔想呢d人上到位 , 估唔到 ...呢d人唔駛人地毀佢前程 , 佢自己都會自毀 !!!
作者: 電騙男    時間: 2019-4-16 02:43 PM

本來就覺得賓賓此人人品有問題 , 好唔想呢d人上到位 , 估唔到 ...呢d人唔駛人地毀佢前程 , 佢自己都會自毀 !!!
迦樓羅女王 發表於 2019-4-16 02:38 PM

作者: 胡生    時間: 2019-4-16 03:06 PM

賓賓又啜又摸...點忍呀.. ..yes..佢事業已玩完..
作者: hamsubboy    時間: 2019-4-16 03:08 PM

我就唔係覺得佢個人品有問題,係睇見佢個口咁大,就知佢性慾旺盛,成日要搵仔扑嘢。
搵仔扑嘢就搵人老公,咁就仆硬街,冇得番身。

男嘅就廿年來冇咩機會揸波,對佢嚟講,乳房係咩質感,幾十歲人娶咗老婆,佢都答你唔到。今次有機會做研究生,仲唔把握機會。

衰就衰在俾的士佬影埋,衰性急。
作者: ericliu    時間: 2019-4-16 03:13 PM

藝人私生活亂又唔係第一日嘅事。都見慣不怪。不過個司機真係冇乜職業操守
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-16 03:30 PM

藝人私生活亂又唔係第一日嘅事。都見慣不怪。不過個司機真係冇乜職業操守
ericliu 發表於 2019-4-16 03:13 PM
車cam來姐
作者: ericliu    時間: 2019-4-16 03:33 PM

車cam來姐
迦樓羅女王 發表於 2019-4-16 03:30 PM
係搵食車先有客位車CAM,唔係拎去賣,唔通蘋果去偷咩
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-16 03:35 PM

係搵食車先有客位車CAM,唔係拎去賣,唔通蘋果去偷咩
ericliu 發表於 2019-4-16 03:33 PM
我意思係人地唔係偷拍 , 係明拍 ... 有常識都會知 , 佢地on膠無得怨人 !!!
作者: ericliu    時間: 2019-4-16 03:45 PM

我意思係人地唔係偷拍 , 係明拍 ... 有常識都會知 , 佢地on膠無得怨人 !!!
迦樓羅女王 發表於 2019-4-16 03:35 PM
明拍還明拍,車CAM原本就用黎保護機司,而且保護顧客私隱都係司機應有嘅職業操守。當然心穎咁狼死係唔識注意。唔係抵唔抵死嘅問題。係司機唔好好保護客人私隱。仲拎出去賣。
作者: 電騙男    時間: 2019-4-16 03:50 PM

明拍還明拍,車CAM原本就用黎保護機司,而且保護顧客私隱都係司機應有嘅職業操守。當然心穎咁狼死係唔識注意。唔係抵唔抵死嘅問題。係司機唔好好保護客人私隱。仲拎出去賣。 ...
ericliu 發表於 2019-4-16 03:45 PM
終於有番的人氣     
作者: 胡生    時間: 2019-4-16 04:24 PM

明拍還明拍,車CAM原本就用黎保護機司,而且保護顧客私隱都係司機應有嘅職業操守。當然心穎咁狼死係唔識注意。唔係抵唔抵死嘅問題。係司機唔好好保護客人私隱。仲拎出去賣。 ...
ericliu 發表於 2019-4-16 03:45 PM
唔我係的士司機條片拎去賣..條片最少值100000喎
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-16 04:37 PM

其實e兄咁氣憤,會唔會係因為。。。平時係的士食得女多
作者: ThomasKoon    時間: 2019-4-16 04:44 PM

我就唔係覺得佢個人品有問題,係睇見佢個口咁大,就知佢性慾旺盛,成日要搵仔扑嘢。

男嘅就廿年來冇咩機會揸波,對佢嚟講,乳房係咩質感,幾十歲人娶咗老婆,佢都答你 ...
hamsubboy 發表於 2019-4-16 03:08 PM
冇錯!平時大片平地,突然有個咁大起伏嘅,試下啫...
作者: xarrie    時間: 2019-4-16 04:55 PM

我就喜歡個司機有福同享
作者: 812694    時間: 2019-4-16 05:09 PM

降安的
作者: fred1977    時間: 2019-4-16 05:14 PM

可能司機或佢既屋企人係馬明或 Sammi 既忠實 Fans 呢!
作者: ThomasKoon    時間: 2019-4-16 05:29 PM

可能司機或佢既屋企人係馬明或 Sammi 既忠實 Fans 呢!
fred1977 發表於 2019-4-16 05:14 PM
或者係想食心穎但食唔到嘅人
作者: hamsubboy    時間: 2019-4-16 05:58 PM

冇錯!平時大片平地,突然有個咁大起伏嘅,試下啫...
ThomasKoon 發表於 2019-4-16 04:44 PM
當佢初戀嘅時候,佢條女未發育,佢冇揸過波。
當佢長大之後,溝咗條女,點知又係冇波揸。
出嘢嘅感覺,佢可以打飛機、買舊肥豬肉吉個隆、飛機杯、叫條女打吹含。
但係搓波呢樣野,就真係要搵實物先可以。
作者: kenlabs    時間: 2019-4-16 06:22 PM

Sammi上身冇嘢玩
ericliu 發表於 2019-4-16 02:35 PM
仲有兩粒可能大過溫碧嘅提子 玩上嚟都會好過癮架
作者: kenlabs    時間: 2019-4-16 06:28 PM

男嘅就廿年來冇咩機會揸波,對佢嚟講,乳房係咩質感,幾十歲人娶咗老婆,佢都答你 ...
hamsubboy 發表於 2019-4-16 03:08 PM
人品冇問題 個胸好大問題
作者: hamsubboy    時間: 2019-4-16 07:33 PM

kenlabs 發表於 2019-4-16 06:28 PM
人品有咩問題我唔知,佢個胸同個窿有問題我就睇樣睇得出。
成日要搵男人揸佢對奶,搵碌嘢塞入個窿果度出入。
我咸濕仔過去就遇個呢種表面斯文、清純、經常笑面迎人嘅女,初初都以為佢好單純,唔敢亂嚟,原來佢先至係食家。我咸濕仔由獵人變獵物。
俾佢食咗之後就知道原來呢個世界啲女唔好睇表面。佢哋享受你定你享受佢,你都未知。可能做埋筆記寫低你有幾唔掂或有幾掂。
作者: ThomasKoon    時間: 2019-4-16 07:55 PM

kenlabs 發表於 2019-4-16 06:28 PM
要狠狠地調教佢
作者: yahoo33    時間: 2019-4-16 08:04 PM

齊齊GG  學勝利咁永久退出娛樂圈
作者: kenlabs    時間: 2019-4-16 08:20 PM

圖片附件: 6DEBA868-E8D9-4708-99F3-8FDE55967689.jpeg (2019-4-16 08:20 PM, 69.5 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2943012&k=186ae41b33a5b99ab8f3c67ede6d5962&t=1714235125&sid=mzj1WJ

圖片附件: 910CF707-9293-42F6-8136-E4FE1C8B400E.jpeg (2019-4-16 08:20 PM, 42.6 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2943013&k=02b9db3d77c5001704c8d7964479100c&t=1714235125&sid=mzj1WJ

作者: ericliu    時間: 2019-4-16 08:22 PM

其實e兄咁氣憤,會唔會係因為。。。平時係的士食得女多
迦樓羅女王 發表於 2019-4-16 04:37 PM
我只係一個好着重職業操守的人
作者: ericliu    時間: 2019-4-16 08:24 PM

我就喜歡個司機有福同享
xarrie 發表於 2019-4-16 04:55 PM
又唔係希哥嗰種
作者: yahoo33    時間: 2019-4-16 08:28 PM

kenlabs 發表於 2019-4-16 08:20 PM
馬明要轉行
作者: DILLDILLDILL    時間: 2019-4-17 02:14 AM

姣H勾引老鼠安
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-4-17 04:22 AM

點解可以咁應景???
https://www.facebook.com/CLS.ChiLSin/videos/286767268925407/UzpfSTEwODA0MzE0MTY6MTAyMTU4OTkwMTgyMDMyNTk/

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0