標題: 反送中大遊行,ericliu 估有幾多人參加? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2019-6-9 03:11 PM     標題: 反送中大遊行,ericliu 估有幾多人參加?

50萬吊鳩特衰正苦
作者: 自拍男    時間: 2019-6-9 03:12 PM

多人上街特衰正苦就心虛
作者: 自拍男    時間: 2019-6-9 03:13 PM

當年23條,劉兆佳條扑街話只有五萬人上街
作者: 自拍男    時間: 2019-6-9 03:14 PM

極權暴政最驚就係人民力量
作者: 自拍男    時間: 2019-6-9 03:15 PM

拉晒民建聯班扑街返大陸享受陽光司法
作者: ericliu    時間: 2019-6-9 05:37 PM

不談政治,我自己係中間政見。眼見好多人保中保到上天;亦眼見很多為反而反,當中有幾多人做咗人政治棋子。兩邊都做到好丑陃
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-9 05:46 PM

不談政治,我自己係中間政見。眼見好多人保中保到上天;亦眼見很多為反而反,當中有幾多人做咗人政治棋子。兩邊都做到好丑陃
ericliu 發表於 2019-6-9 05:37 PM
E兄有無睇我新作???
你快D睇拉 , 因為我有D驚 , 驚比620告誹謗 ...

http://www.26fun.com/bbs/thread-333067-1-1.html
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-9 05:47 PM

雖然按理應該告唔入 , 而當中都只係講左句 :
"即係佢一講左果句就比人冷落 , 唔夠一年就唸住唔橯" 外 ,
其他都無講過620對嘉欣做過D咩 ...

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-6-9 06:58 PM

同意架 ... 本人親中 , 但有D保王黨所為我都不恥 ,
好似 "港獨" 議題都係比佢地吹大 !!!
作者: 講獨男    時間: 2019-6-9 08:20 PM

不談政治,只談 Nono

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0