標題: 朱千最肥美年代,元老點評? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2019-7-31 03:25 PM     標題: 朱千最肥美年代,元老點評?

圖片附件: E1163_164_IMG_0043.jpg (2019-7-31 03:25 PM, 220.6 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2952663&k=f93b382351e89955ff1874fea6194ac7&t=1714345504&sid=1392hx

圖片附件: 0824-00470-003b2.jpg (2019-7-31 03:25 PM, 188.6 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2952664&k=c178dab2ccda2fa03ec453deab7c13c6&t=1714345504&sid=1392hx

圖片附件: 0619-00282-016b3.jpg (2019-7-31 03:25 PM, 103.7 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2952665&k=03e7c94c18f1cfa396993ca1416bae2f&t=1714345504&sid=1392hx

作者: Thomp    時間: 2019-7-31 03:29 PM

讚呀!大肉得黎又有腰!
作者: yahoo33    時間: 2019-7-31 03:38 PM

真係好肥
作者: 自拍男    時間: 2019-7-31 03:53 PM

真係好肥
yahoo33 發表於 2019-7-31 03:38 PM
Nako 肥肥地
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-7-31 04:17 PM

其實我一直都覺得有D肉先好睇(兼好渣) ,
所以我從來唔會嫌ROMAN個躉太大 !!!

作者: 自拍男    時間: 2019-7-31 04:18 PM

?20 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-7-31 04:17 PM
靚湯
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-7-31 04:52 PM

靚湯
自拍男 發表於 2019-7-31 04:18 PM
唸下 , 佢個躉又豪華又軟熟 , 啪落去一定好舒服 ...
傳說話 "十個肥妹 , 九個多水"  "肥妹妹妹會緊d"
咁樣roman仲有得輸???!!!

作者: 胡生    時間: 2019-7-31 04:59 PM

?20 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-7-31 04:17 PM
X2..朱千最肥美年代照J啦...靚湯天生骨架大.肥D先啱佢重正...躉又豪華又軟熟重好J
作者: 自拍男    時間: 2019-7-31 05:41 PM

X2..朱千最肥美年代照J啦...靚湯天生骨架大.肥D先啱佢重正...躉又豪華又軟熟重好J
胡生 發表於 2019-7-31 04:59 PM
馬子最肥美年代

圖片附件: 1011-00470-040b2.jpg (2019-7-31 05:41 PM, 503.2 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2952669&k=27e4708268643ebac6f726a2d29351b0&t=1714345504&sid=1392hx

圖片附件: 1011-00282-008b1.jpg (2019-7-31 05:41 PM, 103.6 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2952670&k=07a2a4bc380e738708a7c33d7ae00996&t=1714345504&sid=1392hx

作者: yahoo33    時間: 2019-7-31 06:37 PM

Nako 肥肥地
自拍男 發表於 2019-7-31 03:53 PM
Nako仲係減肥中
作者: 自拍男    時間: 2019-7-31 08:20 PM

Nako仲係減肥中
yahoo33 發表於 2019-7-31 06:37 PM
西野唔使減
作者: yahoo33    時間: 2019-7-31 08:58 PM

西野唔使減
自拍男 發表於 2019-7-31 08:20 PM
西野瘦底
作者: kenlabs    時間: 2019-7-31 10:26 PM

馬子最肥美年代
自拍男 發表於 2019-7-31 05:41 PM
家陣冇咁肥 索好多
作者: DQ男    時間: 2019-7-31 10:38 PM

家陣冇咁肥 索好多
kenlabs 發表於 2019-7-31 10:26 PM
越食越瘦

圖片附件: 600_phpnGSO79.jpg (2019-7-31 10:38 PM, 138.4 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2952689&k=0dfdde02837fc0208620ef3fe4e64e26&t=1714345504&sid=1392hx

作者: 胡生    時間: 2019-7-31 10:51 PM

家陣冇咁肥 索好多
kenlabs 發表於 2019-7-31 10:26 PM
X2..
https://menclub.hk/menclubgirl/20764
MENCLUB GIRL - 國民妹妹 - Angel Chiang 蔣家旻
作者: kenlabs    時間: 2019-7-31 11:14 PM

X2..
https://menclub.hk/menclubgirl/20764
MENCLUB GIRL - 國民妹妹 - Angel Chiang 蔣家旻
胡生 發表於 2019-7-31 10:51 PM
正呀喂
作者: DQ男    時間: 2019-7-31 11:37 PM

正呀喂
kenlabs 發表於 2019-7-31 11:14 PM
正呀喂

圖片附件: 0JpCm3UAoR.jpeg (2019-7-31 11:37 PM, 184.9 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2952707&k=f6a8653ea52211e9698f3e4e5188a4a6&t=1714345504&sid=1392hx

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-1 04:44 AM

胡生 發表於 2019-7-31 04:59 PM
幻想一下 , 我 "啪啪啪" 果陣 , RODMAN忍唔住叫我 : "喟呀 ... 你唔好咁大力拉 ..."
我話 : "唔得 !!! 你個躉咁肥大肉厚 , 啪落咁舒服 , 梗係要大大力啪拉 !!!"

"嗯嗯嗯 ... 呀!!!" RODMAN比我啪到打晒冷震 , 我抆出條J 爬到佢面前咁講 :
"你睇下你睇 , 整到我條濕晒拉 , 仲唔快D奶返乾淨佢???!!!"
RODMAN雖然有D尷尬 , 但都係聽話咁去做 ... 未等佢奶完 , 我就又抆出條J 出黎 ,
跪係佢面前 , 手指撐大隻鮑魚咁同佢講 : "你隻肥西真係多汁 , 等我幫你奶乾淨拉 ..."

"唔好 , 好污糟架 ... 嗯 ... " 我唔等佢講完 , 就 "啜啜啜" 咁吸啜佢個西 ,
一路吸  條脷一路鑽入佢個西度 , RODMAN比我奶到成個人震晒 , 但又唔敢推開我咁
就一手渣住頭髮  一手渣住個胸咁 , 比我奶到扭來扭去 ...
見佢咁舒服 , 我就移開個嘴 , 用中指同食指 , 插入佢個西度勒 !!!

"唔好 ..." RODMAN立即捉住我隻手 , 雙眼水汪汪咁搖住頭 , 搞到我好想鬼蝦佢 !!!

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-1 04:54 PM

幻想一下 , 我 "啪啪啪" 果陣 , RODMAN忍唔住叫我 : "喟呀 ... 你唔好咁大力拉 ..."
我話 : "唔得 !!! 你個躉咁肥大肉厚 , 啪落咁舒服 , 梗係要大大力啪拉 !!!"

"嗯嗯嗯 ... 呀!!!" RODMAN比我啪到打晒冷震 , 我抆 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-1 04:44 AM
咁正都無人j ?
作者: 胡生    時間: 2019-8-1 09:13 PM

"嗯嗯嗯 ... 呀!!!" RODMAN比我啪到打晒冷震 , 我抆 ...
今日要返工...RODMAN話"唔好 .....元老怎樣啜到佢..講"我要呢
短短地甜文咪幾好咯
作者: 自拍男    時間: 2019-8-1 11:01 PM

今日要返工...RODMAN話"唔好 .....元老怎樣啜到佢..講"我要呢
短短地甜文咪幾好咯
胡生 發表於 2019-8-1 09:13 PM
元老字字千金
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-1 11:32 PM

短短地甜文咪幾好咯
胡生 發表於 2019-8-1 09:13 PM
我無唸住佢講 "我" 喎 ... 我唸住係佢直接騎上黎 , 自己郁
作者: 胡生    時間: 2019-8-2 12:02 AM

我無唸住佢講 "我" 喎 ... 我唸住係佢直接騎上黎 , 自己郁
迦樓羅女王 發表於 2019-8-1 11:32 PM
騎上黎 , 自己郁..元老咪好快起Q...做完...玩耐D啦
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-2 09:39 AM

"唔好 ..." RODMAN立即捉住我隻手 , 雙眼水汪汪咁搖住頭 , 搞到我好想鬼蝦佢 !!!
"仲話唔好??? 你D淫水整到我成手都係拉 !!!" 我一路講  手指一路挖 ,
幾下手勢就挖到佢閉紅住面  拼命搖頭 ... "嗯" 只見佢叫左一聲  就忍唔住狂打冷震 ,
吞晒口水咁後仰起黎 ...

"點呀??? 係咪高潮左???" 我淫賤咁問 , RODMAN有D無奈 , 但都點一點頭 ...
見到比我搞到死去活來既樣 , 仲係度喘氣  顫抖既身體 , 仲有一對起伏未停既既肥奶
JJ就更硬拉 !!!  

我忍唔住劈開左RODMAN雙腿 , 佢迷迷糊糊咁未反應得切 , 就用JJ一下插左入去 !!!
"啊 ..." 佢突然好似觸電咁一震 , 一手按住心口  一手扯住床單 ,  
搖住頭  紅住面 , 用水汪汪既大眼係咁哀求我 : "唔好呀 , 我真係會受唔住架 ..."
哈哈 , 試過有邊個男人聽到呢一句 , 仲可以忍住唔插???

作者: 電騙男    時間: 2019-8-2 10:26 AM

"仲話唔好??? 你D淫水整到我成手都係拉 !!!" 我一路講  手指一路挖 ,
幾下手勢就挖到佢閉紅住面  拼命搖頭 ... "嗯" 只見佢叫左一聲  ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-2 09:39 AM
元老可以忍住Maggie唔插
作者: ericliu    時間: 2019-8-2 11:04 PM

元老真係好有元老粗的風格
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-2 11:34 PM

元老真係好有元老粗的風格
ericliu 發表於 2019-8-2 11:04 PM
你唔知架勒 ... 有D囡囡就係鐘意老粗
作者: 自拍男    時間: 2019-8-3 12:52 AM

你唔知架勒 ... 有D囡囡就係鐘意老粗
迦樓羅女王 發表於 2019-8-2 11:34 PM
鍾意三行佬
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-5 03:41 AM

頂一頂先 , 遲D會再寫
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-6 03:48 AM

幾下手勢就挖到佢閉紅住面  拼命搖頭 ... "嗯" 只見佢叫左一聲  ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-2 09:39 AM
我 "啪啪啪" 咁撞入去 ... RODMAN高潮之後身體真係敏感左好多 ,
一插入去佢就全身顫抖 , 雙手扯住床單  皺住眉  口咬唇 , "嗯嗯嗯" 比我搞到好難受
對肥奶更加比我撞到晃黎晃去 !!!

"點呀肥妹仔 , 我插得爽唔爽???" "我 ... 爽 ..." 佢比插得太勁拉 , 把聲都震住咁出 ,
但係我就突然慢左落黎 , 咁佢講 : "如果你想要既話 , 要大聲講出黎架喎"
只見RODMAN身體一路顫動  一路瑟縮 , 面都脹紅左 , 好尷尬咁講 :
"我想要 ... 你快D插我拉"

我屁股輕微咁推進左一下 , 繼續同佢講 : "你叫幾大聲 , 我咪插幾大力羅 !!!"
RODMAN聽到 , 面更加脹紅拉 , 搖住頭  用水汪汪既雙眼哀求我 , 但我都係不為所動
佢唯有叫 : "大力D , 將條JJ插入黎拉"

作者: 港燦男    時間: 2019-8-6 12:20 PM

頂一頂先 , 遲D會再寫
迦樓羅女王 發表於 2019-8-5 03:41 AM
頂一頂雪雪
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-6 06:05 PM

頂一頂雪雪
港燦男 發表於 2019-8-6 12:20 PM
專重D拉 ... 明明J 緊RODMAN就專心J RODMAN拉 !!!
作者: 胡生    時間: 2019-8-6 09:22 PM

我 "啪啪啪" 咁撞入去 ... RODMAN高潮之後身體真係敏感左好多 ,
一插入去佢就全身顫抖 , 雙手扯住床單  皺住眉  口咬唇 , "嗯嗯嗯" 比我搞到好難受

"點呀肥妹仔 , 我插得爽唔爽??? ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-6 03:48 AM
正喎...下篇要食RODMAN鮑魚未
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-7 01:11 AM

正喎...下篇要食RODMAN鮑魚未
胡生 發表於 2019-8-6 09:22 PM
好丫 , 不過RODMAN個鮑魚咁新鮮 , 一定食到成口都係水
作者: 自拍男    時間: 2019-8-7 05:02 PM

好丫 , 不過RODMAN個鮑魚咁新鮮 , 一定食到成口都係水
迦樓羅女王 發表於 2019-8-7 01:11 AM
小儀個鮑最新鮮
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-10 04:26 AM

留位 , 遲D再寫
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-11 09:40 AM

唸唸下 , 比埋片好似大家會好J D !!!
[youtube]kgvjukEYwbM[/youtube]
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-12 07:55 AM

唸唸下 , 比埋片好似大家會好J D !!!
kgvjukEYwbM
迦樓羅女王 發表於 2019-8-11 09:40 AM
咁正都唔識J ???
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-13 02:04 AM

"點呀肥妹仔 , 我插得爽唔爽??? ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-6 03:48 AM
咁我當然要好好滿足佢拉 , "啪啪啪" 咁不停將條JJ撞入去 !!!
"好舒服呀 ... 大力D , 插死我拉" RODMAN不斷咁叫 , 怕我又再停落黎 , 就越叫越大聲 ,
佢 D淫水己經流到一床都係拉 ... 我見到佢對E-CUP既肥奶 , 係咁晃黎晃去 ,
就忍唔住一路抽插  一路吸啜佢粒LIN , 估唔到佢立即攬住我 ...

佢對腳都鉗住我條腰 , 好似唔想比我走咁 ... 望住佢比我插到一頭大汗  成塊面都紅晒 ,
我就不禁更想蝦佢 !!! 我攬返住佢 , 一下用力轉身 , 我地兩個就翻轉左身 ,
上下倒置左拉 !!!

"呀 ... 發生咩生???" RODMAN好似仲未搞清楚咁 , 我就笑口咁講 :
"你大個女架拉 , 想舒服既話 , 就要自己郁架拉 !!!" "唔得架 ... 我唔識架" 佢好怕醜
但我就繼續蝦佢咁話 : "你唔想呀??? 唔想都唔迫得你 , 咁我走拉唯有 ..."
"唔好呀 ... 咁我試下拉 ..." 聽到我話要走 , 佢唯有即刻應承
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-13 01:08 PM

大家要睇就要趁早拉 ... 我續寫多兩集就埋尾架拉 !!!
作者: 胡生    時間: 2019-8-13 02:49 PM

咁我當然要好好滿足佢拉 , "啪啪啪" 咁不停將條JJ撞入去 !!!
"好舒服呀 ... 大力D , 插死我拉" RODMAN不斷咁叫 , 怕我又再停落黎 , 就越叫越大聲 ,
佢 D淫水己經流到一床都係拉 ... 我見到佢對E-CUP既肥奶 , 係咁晃 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-13 02:04 AM
下篇元老教RODMAN女上男下...怎樣先最爽最舒服 令到RODMAN欲仙欲死
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-14 01:36 AM

下篇元老教RODMAN女上男下...怎樣先最爽最舒服 令到RODMAN欲仙欲死
胡生 發表於 2019-8-13 02:49 PM
識貨 ... 比我寫完後 , 係咪覺得D肥妹仔正左呢???
作者: 胡生    時間: 2019-8-14 03:51 PM

識貨 ... 比我寫完後 , 係咪覺得D肥妹仔正左呢???
迦樓羅女王 發表於 2019-8-14 01:36 AM
RODMAN淡妝都好正

圖片附件: 152481湯洛雯.jpg (2019-8-14 03:51 PM, 45.2 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2953931&k=a1c9793801859a733da0f4955f90049f&t=1714345504&sid=1392hx

圖片附件: 152482湯洛雯.jpg (2019-8-14 03:51 PM, 33.4 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2953932&k=bb806b0bdf05e402d2acd99a9ab009ce&t=1714345504&sid=1392hx

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-14 06:02 PM

RODMAN淡妝都好正
胡生 發表於 2019-8-14 03:51 PM
我篇文既設定直情係顏TIM
作者: 胡生    時間: 2019-8-14 11:45 PM

我篇文既設定直情係顏TIM
迦樓羅女王 發表於 2019-8-14 06:02 PM
X2..RODMAN一定要顏TIM

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0