標題: 星期三晚 yahoo33 又咁靜? [打印本頁]

作者: 自拍男    時間: 2019-8-7 07:46 PM     標題: 星期三晚 yahoo33 又咁靜?

二日半地獄最後輕鬆
作者: yahoo33    時間: 2019-8-7 08:43 PM

一落車睇到我嘩一聲 Fit到咁邊個黎 Sakura??唔似喎長頭髮

同隊無幾多個有咁Fit嘅身材 再睇清楚d原來係.......

[youtube]f0AjvVvXAco[/youtube]

對比番小櫻花 兩個都好Fit呀

[youtube]I34E2D-YIx4[/youtube]
作者: 自拍男    時間: 2019-8-7 09:13 PM

一落車睇到我嘩一聲 Fit到咁邊個黎 Sakura??唔似喎長頭髮
同隊無幾多個有咁Fit嘅身材 再睇清楚d原來係.......

f0AjvVvXAco
I34E2D-YIx4 ...
yahoo33 發表於 2019-8-7 08:43 PM

圖片附件: gTJy2zO.jpg (2019-8-7 09:13 PM, 286.8 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2953329&k=88a331a01acaad06729b8fabba044d1a&t=1717202456&sid=k6yvJ9

作者: yahoo33    時間: 2019-8-7 10:17 PM

自拍男 發表於 2019-8-7 09:13 PM
天使惠元 樣靚身材好心地善良 食物黑洞
作者: 自拍男    時間: 2019-8-7 10:41 PM

yahoo33 發表於 2019-8-7 10:17 PM
食物黑洞

圖片附件: 12819351_473360916199753_4779604337329054080_o.jpg (2019-8-7 10:41 PM, 106.5 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2953363&k=7fdcc15425d5c4cc447d5c86e2ab2613&t=1717202456&sid=k6yvJ9

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-8 03:08 AM

食物黑洞
自拍男 發表於 2019-8-7 10:41 PM
屌 , 又係呢種大食妹人設 ... 大陸都開始頂唔順 , 呢D虛偽既人設拉 !!!
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-8 10:13 AM

yahoo33 發表於 2019-8-7 10:17 PM
食物黑洞 ... 定係個西似黑洞???
作者: 電騙男    時間: 2019-8-8 11:19 AM

食物黑洞 ... 定係個西似黑洞???
迦樓羅女王 發表於 2019-8-8 10:13 AM
黑鮑似黑洞
作者: yahoo33    時間: 2019-8-8 08:35 PM

中學已經係天使

作者: 自拍男    時間: 2019-8-8 11:05 PM

中學已經係天使

https://yt3.ggpht.com/BZDcXcp1VcxTYbGtjm609-4CPIlrISwbZMBQbuyw08pqN1mIke8HETD0Xt7aJmCIFdaGNV7yFLXK_g=s576-nd
yahoo33 發表於 2019-8-8 08:35 PM
由細靚到大

圖片附件: 91415f6af478c7835cee0186d6eaa031f383dd95.jpg (2019-8-8 11:05 PM, 107.9 KB) / 下載次數 0
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=2953462&k=24564dd5a267cfa6d0ea3a27911f6c05&t=1717202456&sid=k6yvJ9

作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-10 04:58 AM

食物黑洞
自拍男 發表於 2019-8-7 10:41 PM
其實呢個念概 , 我唔知係邊個國家出先 , 主打就係係綜藝節目度
為個別嘉賓(有時會係主持)建立 "人設" ...

以日本既概念比較能理解如 : 大食娘  冒失娘  干物女等等等 ...
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-11 05:00 AM

由細靚到大
自拍男 發表於 2019-8-8 11:05 PM
但係你貼既呢張相 ... 真係睇唔出喎
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-12 07:57 AM

由細靚到大
自拍男 發表於 2019-8-8 11:05 PM
日文??? ... 唔係講緊韓妹咩???
作者: 迦樓羅女王    時間: 2019-8-12 06:14 PM

f0AjvVvXAco

I34E2D-YIx4 ...
yahoo33 發表於 2019-8-7 08:43 PM
Y兄係咪返一至五???
作者: yahoo33    時間: 2019-8-12 09:07 PM

Y兄係咪返一至五???
迦樓羅女王 發表於 2019-8-12 06:14 PM
一至六 六半日
作者: 自拍男    時間: 2019-8-12 11:07 PM

一至六 六半日
yahoo33 發表於 2019-8-12 09:07 PM
一至一

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0