標題: 大家對出第二版既cd有咩睇法? [打印本頁]

作者: michael86    時間: 2005-4-27 10:53 PM     標題: 大家對出第二版既cd有咩睇法?

其實真係有少少搵笨同呃錢....
好聽d講句咪俾fans有多一個選擇去買另一版鍾意d既封面
但而家有時第二版既分別真係分別不大...

好似joey新o個隻碟咁,第2版竟然只係多左明日恩典既國語版同remix版....
雖然我係joey既fans,但都覺得咁都出第2版真係過份左少少...
不過認真d製作下一隻碟好過lu.........

克勤o個隻又係..多一隻克不容媛又話出第2版...
作者: Ronald22    時間: 2005-4-27 11:04 PM

往往如是, 完全無照顧第一批支持者, 往往之後的版的歌或禮品會多過第一批, 應有安排起碼拿第一版可有另類優惠, 沒有第一版支持者, 那有第二批, 之後人只會在等第二版, 或....
作者: michael86    時間: 2005-4-27 11:08 PM

Originally posted by Ronald22 at 2005-4-27 11:04 PM:
往往如是, 完全無照顧第一批支持者,  ...
我都覺得應該第1版要好過第2版...
不過有時都唔知邊隻叫好d

好似joey隻"Give me a break"咁..
第1版就送dvd但係心病就唔係完整版
第2版就只送vcd但係多d歌同埋心病係完整版...
作者: sniperwai    時間: 2005-4-29 08:33 PM

第一版同第二版都係一樣...
因為都係同一個目的 <<呃錢>>
禮物只係少少回贈
作者: DrChik    時間: 2005-4-30 01:42 AM

第二版,即返版
作者: 世紀黑日    時間: 2005-4-30 02:09 AM

Originally posted by DrChik at 2005-4-30 01:42 AM:
第二版,即返版
應該是「再版」啦!
作者: johnwu    時間: 2005-4-30 06:42 AM

搵笨!!!!
作者: 地獄黑仔王    時間: 2005-4-30 09:51 AM

Originally posted by sniperwai at 2005-4-29 08:33 PM:
第一版同第二版都係一樣...
因為都係同一個目的 <<呃錢>>
禮物只係少少回贈
同意~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0