標題: to all brothes : 你o地覺得召妓會唔會傷害同背叛你女朋友? [打印本頁]

作者: trista_cheong    時間: 2005-4-28 11:53 PM     標題: to all brothes : 你o地覺得召妓會唔會傷害同背叛你女朋友?

問題如主題啦……呢樣o野我一直都好鬼想知……
我諗好多男仔都會覺得冇問題??? 但係你o地會唔會覺得背叛o左你女朋友??

就算無被發現都好……會唔會覺得好內疚??

同樣如果你女朋友叫duck .. 你o地又會有咩反應?

可唔可以講o下咁呢~~ 各位brothers~
作者: toro    時間: 2005-4-29 12:09 AM

無人肯認召妓乎?
作者: michael86    時間: 2005-4-29 12:11 AM

我覺得有時人可能真係有需要而去叫..
但係我覺得會有風險law...
同埋感覺上好唔乾淨(雖然咁樣講好衰)

我諗好少女仔會去叫duck卦?
通常去叫duck既都係d有錢既中年醜女人...
作者: Rika    時間: 2005-4-29 12:12 AM

絕對係傷害同背叛繄女朋友啦
作者: JCer    時間: 2005-4-29 12:15 AM

Originally posted by trista_cheong at 2005-4-28 11:53 PM:
問題如主題啦……呢樣o野我一直都好鬼想 ...
我以為邊個問呢D問題...原來係你...
其實係"叫野", 定係外面有其他"好拍當", 其實分別不大
都係會對唔住自己的女友的, 但係多人男人都會覺得"你唔講我唔講,邊個知", 結果...
男人係會內疚的(在頭幾次), 之後因為一次又一次咁背叛, 漸漸就習慣左, 直至被"識穿", 內疚感又會重生...可惜太遲了
作者: JCer    時間: 2005-4-29 12:16 AM

Originally posted by toro at 2005-4-29 12:09 AM:
無人肯認召妓乎?
要諗下,打下字麻, 時間是必須的...
作者: trista_cheong    時間: 2005-4-29 12:16 AM

Originally posted by toro at 2005-4-29 12:09 AM:
無人肯認召妓乎?
how about u baby~~
作者: JCer    時間: 2005-4-29 12:23 AM

Originally posted by trista_cheong at 2005-4-29 12:16 AM:

請兩位板主別 耍花槍

[ Last edited by JCer on 2005-4-29 at 12:27 AM ]
作者: toro    時間: 2005-4-29 12:27 AM

Originally posted by trista_cheong at 2005-4-29 12:16 AM:

我從來沒有召妓!(大義懍然狀)我都覺得係對女友不忠
作者: trista_cheong    時間: 2005-4-29 12:40 AM

Originally posted by JCer at 2005-4-29 12:23 AM:

請兩位板主別 耍花槍

[ Last edited by JCer on 2005-4-29 at 12:27 AM ]
well , JCer baby , please explain what is 耍花槍
作者: BOYDWAN    時間: 2005-4-29 04:02 PM

會~!我個人認為男人要透過金錢交易去換取女性肉體係好可悲嘅事(雖然我都唔係好男人,花心....),對住另一半可能男人會厭、無新鮮感,所以要去嫖;但係其實一d feel 都無,不論反應、感情都假到無論(估都估到啦,一日見咁多男人,乜都麻木啦),與其咁樣,不如花d 錢同心機落女友度好過啦~(咪話嫖唔駛用心機,去揾都花精神啦)試想像吓女友發現比唔上一隻鷄(一定咁諗,話無呃人),一定hurt 到爆。其實呢個世界最啱自己心水嘅妓女就係自己條女,佢好多嘢唔肯係男人唔識冧掂佢咋~只要花d 心思,一個度身為自己訂造嘅妓女就係身邊,咁又駛乜嫖呢!

*我係鐘意溝女,亦好花心,不過就絕唔會嫖 (<---衰男人嘅"懶係原則"~)
作者: toro    時間: 2005-4-29 10:57 PM

Originally posted by BOYDWAN at 2005-4-29 04:02 PM:
會~!我個人認為男人要透過金錢交易去換 ...
好答案! +5

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0