標題: 如果發現男友去叫雞,怎樣面對呀?? [打印本頁]

作者: 446622    時間: 2005-6-7 02:15 AM     標題: 如果發現男友去叫雞,怎樣面對呀??

我相信好多男人都有過呢個經驗,但係有無想過女友會點呢?
係咪叫雞有令類高潮,定係想玩下,大家比d意見,等我了解男人心!
thankyou
作者: 阿細    時間: 2005-6-7 02:38 AM

等我了解男人心?
你唔係男人咩...=.="
作者: vivienna    時間: 2005-6-7 02:47 AM

Originally posted by 446622 at 2005-6-7 02:15 AM:
我相信好多男人都有過呢個經驗,但係有...
perhaps you should read this first, so you can understand what guys are thinking.

[ Last edited by vivienna on 2005-6-7 at 02:50 AM ]
作者: pkdonald    時間: 2005-6-7 07:19 AM     標題: RE

剪左佢
作者: yyy007    時間: 2005-6-7 09:07 AM

I would like to ask the GF's a question here.

If a bf has sex needs, he doesnt wanna masturbate, but his gf does not allow him to have any sexual contact w/ her, how is he supposed to solve his fulfill his sex needs other than prositution ? Is he supposed to go out and rape some random woman ?
作者: trista_cheong    時間: 2005-6-7 09:10 AM

請轉到戀愛區﹐吹水板板主~
作者: 良友    時間: 2005-6-7 09:51 AM

接受現實
叫佢唔好喇,再隻眼開隻眼閉
作者: 樂壇渣Fit人    時間: 2005-6-7 10:49 AM

轉入戀愛區
作者: gary12    時間: 2005-6-7 11:19 AM

去做雞  撞破佢~

佢去得叫 你都知咩事啦~~
唔通愛你先去叫咩~
分手啦~唔好再晒時間~
作者: gundamman678    時間: 2005-6-7 07:56 PM

飛左佢囉! 乜女仔一般唔係咁架咩? 我係女仔就一定飛左佢啦!
作者: 446622    時間: 2005-6-8 03:13 AM

如果感情很好,只係貪玩,或者比朋友捉左去,又點計呢?
呢d都係藉口,兩個人係埋一起就唔應該咁,又或者女的出去玩,男人又接受到嗎?
我亦知道外來引誘實在太多,但係有女朋友或者老婆,就應該驗點d,因為女人係會好難原諒你,亦實在太過侮辱啦,做咩野都要小心行事,無謂令對方難受.
作者: vivienna    時間: 2005-6-8 03:50 AM

“叫雞就去食屎啦”。。。。CHEAP到連ONE NIGHT STAND都搞唔掂﹐要出去比錢叫雞﹐簡直CHEAP精﹐尼D無質素既男人通街都係啦﹐做咩要鐘意﹖

如果你男友有QUALI既就會LUM到女仔啦﹐CHEAP到要叫雞﹐簡直CHEAP CHEAP CHEAP。

以上純粹個人意見﹐版主唔高興既﹐應該冷靜反省下。因為男人叫雞真係好CHEAP。
作者: kawing01    時間: 2005-6-8 08:41 AM

但係個男仔連叫雞都唔肯同佢做啵.......
咁個女仔係咪應該反省下呢?
作者: 良友    時間: 2005-6-8 11:48 AM

Originally posted by kawing01 at 2005-6-8 08:41 AM:
very good point
作者: 一樓一    時間: 2005-6-8 12:55 PM

平常心啦!  世上好多野都唔可以勉強!
作者: trista_cheong    時間: 2005-6-8 07:02 PM

Originally posted by vivienna at 2005-6-8 03:50 AM:
“叫雞就去食屎啦”。。。。CHEAP到連ON...
我點會唔高興? 首先做板主要適當接受各方唔同ge 觀點

二來私人黎講﹐我都唔鐘意人o地召妓﹐如果我知道bf 召妓﹐我應該會kill o左佢先… 哈哈:cool:
作者: vivienna    時間: 2005-6-8 07:45 PM

Originally posted by trista_cheong at 2005-6-8 07:02 PM:

我點會唔高興? 首先做板主要...
哈哈﹐真係唔好意思喇﹐我其實係驚果段野會令到一D召開妓既版主反感﹐然後扣我分姐﹐所以我咪叫板主反省下先囉﹐絕對無針對任何人﹐其實我都唔知邊個版主係邊個﹐邊個版主係男﹐邊個係女﹐所以我講定出黎先﹐因為我發現最近有部份人被扣分都唔知錯乜。

我靜係純粹覺得作為一個男人係應該要負責任﹐就算個女唔比你咩咩﹐都唔可以拎黎當籍口召妓﹐就算我同我女友分開兩地左3個月﹐我都從來無諗過去召妓。

學生哥未試過既可能會有好奇﹐但拍拖已經應該代表你係一個成熟既人﹐用好奇黎做籍口都唔見得去到有幾成熟。

比起‘第三者’﹐‘一夜情’﹐同‘召妓’邊樣難接受D就真係見仁見智喇。但本人覺得﹐頭兩樣都無召妓甘CHEAP囉﹐要去到‘比錢去滿足自己既慾望’就真係好慘喇。
作者: goddamnyou    時間: 2005-6-8 07:58 PM

Originally posted by kawing01 at 2005-6-8 08:41 AM:
我唔同意
唔比係個男o既貪新鮮/太咸濕架咩
有時就算個女仔好好  個男o既覺得玩厭都會去叫雞
唔可以話係女方o既責任/要反省架wor~
作者: pkpkpkpkp    時間: 2005-6-8 08:01 PM

分手LO~
男人叫雞,除非係單身,OR條女俾唔到佢滿足
如果唔係就間直天地不容!!!!!
作者: goddamnyou    時間: 2005-6-8 08:03 PM

其實呢個情況大部分根本就係個男友心態有問題
為左自己洩慾就唔理女友感受
連兩個人最基本o既互相尊重都冇  即係唔重視呢段感情
so如係我係女仔~一定飛左佢囉

作者: 絕風    時間: 2005-6-8 08:52 PM

帶佢去驗身,有無病先
作者: Christy~呀華    時間: 2005-6-8 10:21 PM

唔面對,
分手!
作者: kawing01    時間: 2005-6-8 11:48 PM

Originally posted by goddamnyou at 2005-6-8 07:58 PM:

我唔同意
唔比係個男o既貪新鮮/太咸濕架咩
有時就算個女仔好好  個男o既覺得玩厭都會去叫雞
唔可以話係女方o既責任/要反省架wor~
咁我又冇話要單方面女仔去反省....
只不過家下d男仔年少氣盛,佢地都有生理需要既時候架嘛,而佢地既女朋友又唔比佢,所以咪去叫雞囉,其他人我唔知啦,我有幾個fd都係因為個女朋友唔比佢地先叫雞既...........
作者: goddamnyou    時間: 2005-6-9 12:07 AM

Originally posted by kawing01 at 2005-6-8 11:48 PM:

咁我又冇話要單方面女仔去反省......
我明你o既意思

但女仔唔同個男友做可能係佢唔想有婚前性行為or其他原因呢
而且有需要唔係藉口黎架wor
做人唔可以淨係顧自己o既
個個都有需要ga la~咁冇女朋友又冇錢o個d人 唔通可以因為呢個reason去強姦咩~
作者: 20steven    時間: 2005-6-9 12:28 AM

會唔會個女朋友餓得佢耐,因為我相信正常有女朋友既男人都唔會叫雞!
自己有間餐廳唔食~要去kfc oh my god
作者: kawing01    時間: 2005-6-9 01:44 AM

Originally posted by goddamnyou at 2005-6-9 12:07 AM:

我明你o既意思

但女仔唔同個...
如果個男友知佢女友係咩原因唔比佢,佢都去叫雞既就係佢衰啦

[ Last edited by kawing01 on 2005-6-9 at 01:47 AM ]
作者: Rika    時間: 2005-6-9 01:49 AM

分手吧
無得傾
作者: trista_cheong    時間: 2005-6-9 04:23 PM

Originally posted by vivienna at 2005-6-8 07:45 PM:

哈哈﹐真係唔好意思喇﹐我其實係驚...
仲分唔清? 基本上我冇記錯ge 話﹐除o左我﹐所有板主都係男ge﹐好似仲有一個叫反斗奇兵負責娛樂新聞ge 都係女仔

其實召妓我又冇話覺得cheap 定唔cheap ﹐但係個問題在於你對你女友有幾忠誠lor~
戀愛係互相尊重ge ﹐連呢樣o野都冇ge 話﹐真係好難維持落去ga!!
實有男仔覺得叫雞冇問題ga﹐淨係for sex 唔係for love﹐搵日開個topic "如果你女友去叫鴨﹐咁你會點"﹐女友夠係for sex 唔係for love la ﹐但係實個個都唔肯戴green hat﹐可想而知部份男仔o係性慾方面ge 自私之處…
作者: waiting    時間: 2005-6-9 04:57 PM

Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-8 10:21 PM:
唔面對,
分手!
讚成...分手..
好難去接受自己0即男友背住自己...去同其他女人有d親密關係..
亦都好懷疑究竟佢係唔係真心愛自己...
就算係個女友唔俾男友sex...如果大家係真心相愛..
就應該互相尊重...而唔係背叛對方...或者做呢 d 傷害對方0即0野...
作者: 446622    時間: 2005-6-10 03:22 AM

Originally posted by trista_cheong at 9/6/05 16:23:

仲分唔清? 基本上我冇記錯ge 話...
我好贊成你既講法,有d男人係好自私,只顧自己,今本無諗過女方感受,
其實唔係個個男人識得性事,男人為求一射,女人係講心既,日子耐左男人無興趣,
女人會覺得已玩厭啦,但係點樣維持長久呢??兩人係埋一齊只有為性????
作者: trista_cheong    時間: 2005-6-11 05:31 PM

Originally posted by 446622 at 2005-6-10 03:22 AM:

我好贊成你既講法,有d男人係好自私,...
點維持長久? 唔係愛﹑坦誠﹑包容同忠誠咩 尤其係愛呀~~

如果淨係for sex ﹐咁不如做sex partner 仲perfect la
作者: 艾榮    時間: 2005-6-11 09:26 PM

...閹割
作者: justtocc    時間: 2005-6-11 10:34 PM

我係情痴.我絕對唔會偷食..有女仔介紹我嗎...講真..- -
作者: 健-.-    時間: 2005-6-13 11:52 PM

兩個字講晒~分手~!
作者: Rika    時間: 2005-6-14 12:03 AM

Originally posted by justtocc at 2005-6-11 10:34 PM:
我係情痴.我絕對唔會偷食..有女仔介紹我嗎...講真..- -
好饑渴喎你

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0