標題: 大家對呢個陣有咩睇法? [打印本頁]

作者: bigfish    時間: 2005-10-1 02:09 AM     標題: 大家對呢個陣有咩睇法?

前鋒:朗拿度、阿祖安奴
進攻中場:朗拿甸奴、羅賓奴
防守中場:卡卡、巴迪斯達
後衛:卡路士、盧斯奧、艾美臣、卡富
門將:羅渣里奧

前中後門將都係入球能手, 對住意大利都入到三四球啦
作者: abc123aa    時間: 2005-10-1 02:10 AM

夾硬將前面4大A放入去......後面艾美臣又唔穩......= ="門將又唔係迪達= ="
作者: 唔講得笑    時間: 2005-10-1 02:36 AM

卡卡打防守中場,會唔會............
作者: sas    時間: 2005-10-1 02:46 AM

唔得啦
你要佢地轉晒位,點得?
作者: SEEK    時間: 2005-10-1 02:51 AM

呢個陣打winning就得,,前同後分開兩截,你係入到三四粒,亦都有權失番三四粒!
作者: german    時間: 2005-10-1 02:59 AM

一句講晒
攻強守弱
作者: bigfish    時間: 2005-10-1 04:05 AM

點解個個都話冇防守? 卡卡同巴迪斯達以前o係巴西都係踢防守中場出身, 羅賓奴就踢左翼, 至於一對中堅都係歐洲兩支班霸o既技術型後防, 佢地只不過係踢返佢地原本個位 jeh
作者: abc123aa    時間: 2005-10-1 04:22 AM

Originally posted by bigfish at 2005-10-1 04:05 AM:
點解個個都話冇防守? 卡卡同巴迪斯達...
艾美臣唔掂啦,巴塞輸波好多時都係關佢事.........
放卡卡做防中,你不如放3個進攻中場.........= =",放返艾馬遜入黎打防中,巴迪斯達打攻中,羅賓奴後備啦= ="
作者: skjeiw    時間: 2005-10-1 06:25 AM

艾美臣--->祖安or洛基祖利亞
作者: skjeiw    時間: 2005-10-1 06:27 AM

Originally posted by bigfish at 2005-10-1 02:09 AM:
進攻中場:朗拿甸奴、羅賓奴
防守中場:卡卡、巴迪斯達
後衛:卡路士、盧斯奧、艾美臣、卡富
門將:羅渣里奧

前中後門將都係入球能手, 對住意大利都入到三四球啦
後場得盧斯奧防守得好d, 對住中國都輸到三四球啦
作者: 事但    時間: 2005-10-1 07:42 AM

除了龍門外,陣中十位球員真正是防守的只有兩位中堅,
左右二閘助攻多過防守,
兩名防守中場.....佢地真係防守中場?
打過防守中場唔等於佢地係好o既防守中場.
占士上季最後一場聯賽打過中鋒,唔通佢係一個好中鋒?

係唔係打機打得多?
一隊球隊唔係多進攻球員就等於掂架喎.
中場無人搶波,又點樣進攻?
而且對方一有攻勢就無遮無掩直插心臟,贏埋唔夠輸.

[ Last edited by 事但 on 2005-10-1 at 07:44 AM ]
作者: brightlee    時間: 2005-10-1 07:59 AM

Junior is not good enough....
作者: wer    時間: 2005-10-1 09:51 AM

後防不穩,人才過剩
唔掂
作者: abcde1918    時間: 2005-10-1 09:52 AM

Originally posted by bigfish at 2005-10-1 02:09 AM:
進攻中場:...
進攻強,防守弱
作者: pakho    時間: 2005-10-1 11:56 AM

呢個陣........贈你四個字:完全唔掂
作者: alan1984    時間: 2005-10-1 12:00 PM

卡卡同巴迪斯達點可以做防守中場,另外兩名中堅都係不穩,全隊都係全攻型,連龍門羅渣利奧都可以出黎射罰球同十二碼
作者: kakeidevil    時間: 2005-10-1 12:02 PM

不如真高拿打龍門
作者: ciger    時間: 2005-10-1 12:08 PM

如果對方唔識入波,都應該羸到嘅
作者: abc123aa    時間: 2005-10-1 12:15 PM

Originally posted by alan1984 at 2005-10-1 12:00 PM:
卡卡同巴迪斯達點可以做防守中場,另外兩名中堅都係不穩,全隊都係全攻型,連龍門羅渣利奧都可以出黎射罰球同十二碼
佢打得we多,狂攻就算= ="........
作者: kanu222    時間: 2005-10-1 01:35 PM

防守固然不足,攻擊亦會相當混亂
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-1 01:52 PM

防守太差了。進攻中場助攻性又唔係咁好。好易會有各自為政既情況。
作者: 艾奧羅斯    時間: 2005-10-1 03:09 PM

敗陣一個!
卡卡打防守...嘥晒-_-''
作者: bigfish    時間: 2005-10-1 06:12 PM

Originally posted by 艾奧羅斯 at 2005-10-1 03:09 PM:
敗陣一個!
卡卡打防守...嘥晒-_-''
要巴迪斯達同阿祖安奴打後備咪仲浪費...
作者: bigfish    時間: 2005-10-1 06:16 PM

Originally posted by shaqkobe at 2005-10-1 01:52 PM:
防守太差了。進攻中場助攻性又唔係咁好。好易會有各自為政既情況。
此言差矣! 佢地上次對智利o個陣o個四位攻擊球員不斷互相走位, 絲絲入扣
咁可以俾卡卡同巴迪斯達專注防守, 因為佢地相對上踢法冇咁幼細, 踢返後少少反而收到好效果, 好似派路, 沙維, 史高斯呢d球員咁, 擺o係防守中場有利佢地長傳同攔截, 又唔會浪費佢地o既遠射能力
作者: ciger    時間: 2005-10-1 06:19 PM

Originally posted by bigfish at 2005-10-1 18:12:

要朗拿度、阿祖安奴、朗拿甸奴、羅賓奴、卡卡、巴迪斯達、卡路士、卡富同場但因防守力不足而輸波先係最浪費
82年薛高、蘇古迪斯、科高、祖利亞黃金中場但羸埋都唔夠輸而比意大利淘汰好係一個好明顯嘅例子,攻守要平衡先係強隊所為
作者: ciger    時間: 2005-10-1 06:24 PM

Originally posted by bigfish at 2005-10-1 18:16:

此言差矣! 佢地上次對智利o個陣o個...
要卡卡、巴迪斯達專注防守咁出佢地做乜,不如出艾馬臣啦,對智利就係因為有艾馬臣掃蕩佢地先可以專心進攻,而且對手只不過係智利,壓力根本唔大
作者: bigfish    時間: 2005-10-1 06:24 PM

Originally posted by ciger at 2005-10-1 06:19 PM:

要朗拿度、阿祖安奴、朗拿甸奴、羅...
科高同祖利亞都係打防守中場出色o既人物, 但佢地冇卡路士, 盧斯奧, 艾美臣同卡富做後盾, 我相信82 年o個隊冇而家隊巴西咁勁, 依家有三大球王助陣, o個陣得 zico 單天保至尊
作者: ciger    時間: 2005-10-1 06:35 PM

Originally posted by bigfish at 2005-10-1 18:24:

科高同祖利亞都係打防守中場出色o既...
你應該對巴西足球歷史唔係好熟,科高打WE就係防中,但其實佢本身效力羅馬時係一名好出色嘅攻中,當年羅馬就係靠佢單天保至尊而羸得聯賽冠軍,蘇古迪斯係巴西國內名望同薛高齊名,而當年巴西仲有一個攻守兼備嘅施里蘇,都仲因為防守唔掂而輸比意大利,82年巴西唔及現今巴西係防守問題,但如果排你個陣就即係做返82年嘅野,而且現今球隊多數先做好防守,冇82年時咁易攻破,隨時比人爆冷
作者: bigfish    時間: 2005-10-1 06:41 PM

Originally posted by ciger at 2005-10-1 06:35 PM:

你應該對巴西足球歷史唔係好熟,科高...
首先我唔係話呢個陣無敵, 不過佢進攻分三層, 分別係負責埋門, 輸送同埋遠射, 而防守中場o個陣咁o岩對住對方防守較弱o既進攻中場, so 每一隊都會出現錯對防守
另外可能我講得唔清楚, 我話巴西82年係輸後防級數唔夠, 唔係輸防守中場, 依家d 巴西後防個個都踢歐洲o既班霸, 絕對比82年o個陣好
作者: ciger    時間: 2005-10-1 06:56 PM

Originally posted by bigfish at 2005-10-1 18:41:

首先我唔係話呢個陣無敵, 不過佢進...
連巴西國內都一致認為80年代巴西星光燿燿但羸唔到世界杯,而自94年開始就3次入決賽而2勝,主要原因係1.巴西有好龍門出現,2.巴西改打雙防中,以巴西中前場球員質素,3個打你5個都卓卓有餘,根本從來唔擔心入波問題,入唔到波果陣好多時都係比人一輪急攻而攔截唔到對手,攞唔到控球權而組織唔到攻勢,所以防中一個位置對巴西黎講係非常重要,而且佢地D防中大多數有助攻能力,例如當年鄧加係中場分波就好過好多進攻球員,現在嘅艾馬臣亦都唔弱,所以巴西一定唔會放棄有良好防守力嘅防中,而出攻強於守嘅球員打防中
作者: SEEK    時間: 2005-10-1 11:19 PM

算吧啦,好多人都覺得個陣有問題,只不過樓主既思為同我地有小小唔同o者!
作者: abc123aa    時間: 2005-10-1 11:21 PM

Originally posted by bigfish at 2005-10-1 06:12 PM:

鬼叫巴西咁多人用咩= ="
作者: Dicksonheng    時間: 2005-10-1 11:48 PM

Originally posted by bigfish at 2005-10-1 06:12 PM:

一個國家隊正選陣容強唔強唔在於
有無浪費隊中任何一個既攻擊能手
係在於全隊在分工上
是否每個工作都交給最適合的人選去辦
作者: tkk2p    時間: 2005-10-2 12:27 AM

Originally posted by ciger at 2005-10-1 06:24 PM:

要卡卡、巴迪斯達專注防守咁出佢地做乜,不如出艾馬臣啦,對智利就係因為有艾馬臣掃蕩佢地先可以專心進攻,而且對手只不過係智利,壓力根本唔大
同意~所以一定要出艾馬臣,卡卡都係,因為得佢地兩個較實而不華,而且連繫前中後,其餘就朗拿甸奴,朗拿度同阿祖安奴,而巴迪斯達同羅賓奴爭一個位~睇羅賓奴仲未太適應大球會踢法,而對歐洲熟悉防守既後衛,唔識把握射門機會,扭得多左~
作者: ciger    時間: 2005-10-2 12:31 AM

Originally posted by tkk2p at 2005-10-2 00:27:

同意~所以一定要出艾馬臣,卡卡都係,...
但我覺得彭利拿偏向出薛羅拔圖,因為佢有經驗而且係左腳,唔係太搶眼但比較實際
作者: tkk2p    時間: 2005-10-2 12:40 AM

Originally posted by ciger at 2005-10-2 12:31 AM:

但我覺得彭利拿偏向出薛羅拔圖,因為佢有經驗而且係左腳,唔係太搶眼但比較實際
佢都係有力爭正選既一員,其實巴西正選走唔甩果幾個,到時真係睇傷病同埋狀態...
作者: bigfish    時間: 2005-10-2 12:44 AM

大家梗係唔知卡卡初出道時係被稱為"新鄧加", 就係因為佢攻得守得, 位置亦比一般中場企得後
其實防中仲有一個選擇, 就係連拿度, 又係攻守兼備o既人材, 佢以前同巴迪斯達係好好o既防中拍擋, 不過巴迪斯達入球率太高(防中身份一場入四球), 教練先搵佢嘗試打前鋒 jeh
作者: tkk2p    時間: 2005-10-2 12:46 AM

Originally posted by bigfish at 2005-10-2 12:44 AM:
大家梗係唔知卡卡初出道時係被稱為&qu...
講起防中,仲有比人低估既伊度同阿辛卡奧,如果巴西冇艾馬臣,佢地兩個都有排爭~
作者: bigfish    時間: 2005-10-2 12:49 AM

Originally posted by tkk2p at 2005-10-2 12:46 AM:

講起防中,仲有比人低估既伊度同阿辛卡奧,如果巴西冇艾馬臣,佢地兩個都有排爭~
阿辛卡奧好似未踢過國家隊, 仲有佢扭波太差 la, so 羅馬都唔要佢
伊度就速度太慢, 要佢不如要連拿度同ze roberto
作者: tkk2p    時間: 2005-10-2 12:52 AM

Originally posted by bigfish at 2005-10-2 12:49 AM:

阿辛卡奧好似未踢過國家隊, 仲有佢扭波太差 la, so 羅馬都唔要佢
伊度就速度太慢, 要佢不如要連拿度同ze roberto
薜羅拔圖表現咁多年都好穩定~
作者: ciger    時間: 2005-10-2 12:56 AM

Originally posted by bigfish at 2005-10-2 00:44:
大家梗係唔知卡卡初出道時係被稱為&qu...
但當年強如鄧加,中場都要拍住莫路施華,要一個人擔起防中唔係唔得,除非佢唔助攻啦,但卡卡一定唔會唔助攻,而且巴西兩閘經常助攻,形成防中角色更加重要,所以冇艾馬臣這個經驗老到嘅工兵型防中係唔掂嘅
作者: tkk2p    時間: 2005-10-2 01:00 AM

Originally posted by ciger at 2005-10-2 12:56 AM:

但當年強如鄧加,中場都要拍住莫路施...
對,進攻既工作自然有人去做~
作者: abc123aa    時間: 2005-10-2 01:12 AM

Originally posted by tkk2p at 2005-10-2 01:00 AM:

對,進攻既工作自然有人去做~
同埋大把人去做,唔需要連防中都比埋進攻球員做= ="
作者: bigfish    時間: 2005-10-2 01:29 AM

Originally posted by ciger at 2005-10-2 12:56 AM:

但當年強如鄧加,中場都要拍住莫路施...
對, 艾馬臣踢防守真係出色
我呢個陣主要係幫彭利拿解決進攻人才過剩o既問題, 因為現階段佢似係想放棄大哨同巴迪斯達, so 如果出艾馬臣搭住卡卡, 巴迪斯達打返前鋒, 咁朗拿度就可以返去打後備 la
作者: abc123aa    時間: 2005-10-2 01:30 AM

Originally posted by bigfish at 2005-10-2 01:29 AM:

我呢個...
放棄大哨???我唔係好覺喎
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-2 01:32 AM

Originally posted by abc123aa at 2005-10-2 01:30:

如果要一定出艾巴臣我會唔要羅賓奴,巴迪斯達做進攻中場。
作者: ciger    時間: 2005-10-2 01:32 AM

Originally posted by bigfish at 2005-10-2 01:29:

我呢個...
睇完皇馬對奧林比亞高斯同艾拉維斯,就覺得朗拿度先係皇馬同巴西不可缺少嘅球員,佢d把握力同射門命中率真係比羅賽奴同巴迪斯達高好多
作者: bigfish    時間: 2005-10-2 01:33 AM

Originally posted by abc123aa at 2005-10-2 01:30 AM:

有時佢選奧利華拉都唔選朗拿度就係例子啦, 因為佢個新陣係要求前場o既四名球員不斷互傳, 偏偏大哨就成日死扭, 又成日請假, 世界盃都未必有得佢踢添呀
作者: abc123aa    時間: 2005-10-2 01:34 AM

Originally posted by ciger at 2005-10-2 01:32 AM:

睇完皇馬對奧林比亞高斯同艾拉維斯,就覺得朗拿度先係皇馬同巴西不可缺少嘅球員,佢d把握力同射門命中率真係比羅賽奴同巴迪斯達高好多
依家仲識橫傳助攻丫
作者: ciger    時間: 2005-10-2 01:34 AM

Originally posted by shaqkobe at 2005-10-2 01:32:

進攻中場一定係細哨
作者: abc123aa    時間: 2005-10-2 01:35 AM

Originally posted by bigfish at 2005-10-2 01:33 AM:

有時佢選奧利華拉都唔選朗拿度就係...
大哨死扭,羅賓奴叫咩???大哨勁過羅賓奴多多聲,再加上有大哨係度,人地專人睇住佢,阿祖同羅賓奴先多空位
作者: tkk2p    時間: 2005-10-2 01:35 AM

Originally posted by ciger at 2005-10-2 01:34 AM:

進攻中場一定係細哨
係~別無他選
作者: ciger    時間: 2005-10-2 01:36 AM

Originally posted by bigfish at 2005-10-2 01:33:

有時佢選奧利華拉都唔選朗拿度就係...
唔選朗拿度係對香港啫,洲際國家杯就朗拿度自己唔踢,係睇彭利拿94年已經選朗拿度就知佢幾睇重朗拿度啦
作者: tkk2p    時間: 2005-10-2 01:36 AM

Originally posted by abc123aa at 2005-10-2 01:35 AM:

大哨死扭,羅賓奴叫咩???大哨勁過羅賓奴多多聲,再加上有大哨係度,人地專人睇住佢,阿祖同羅賓奴先多空位
係呀,大哨依家踢法一定唔係死扭~反而係好有效率,目標明確將個波送入網...有睇皇馬就知~
作者: abc123aa    時間: 2005-10-2 01:37 AM

Originally posted by tkk2p at 2005-10-2 01:36 AM:

係呀,大哨依家踢法一定唔係死扭~反而係好有效率,目標明確將個波送入網...有睇皇馬就知~
係呀,就算佢死扭入禁區都好過羅賓奴,起碼射得入
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-2 01:37 AM

Originally posted by ciger at 2005-10-2 01:34:

進攻中場一定係細哨
當然啦。其中一個咪佢囉。
作者: bigfish    時間: 2005-10-2 01:38 AM

Originally posted by shaqkobe at 2005-10-2 01:32 AM:

巴迪斯達踢防中出身, 要佢衝撞就得, 佢組織進攻冇羅賓奴咁多花款 ga
不過有佢o係度, 可以彌補其他球員缺少o既制空力
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-2 01:40 AM

Originally posted by bigfish at 2005-10-2 01:38:

巴迪斯達踢防中出身, 要佢衝撞就得, 佢組織進攻冇羅賓奴咁多花款 ga
不過有佢o係度, 可以彌補其他球員缺少o既制空力
有佢係度頂下球,其他球員會好打好多。
作者: tkk2p    時間: 2005-10-2 01:42 AM

Originally posted by abc123aa at 2005-10-2 01:37 AM:

盧森保高同佢講過,歐洲唔同巴西,要識得一有空位就射,但明顯佢仲未習慣
作者: bigfish    時間: 2005-10-2 01:42 AM

Originally posted by abc123aa at 2005-10-2 01:37 AM:

我都覺得大哨雖然跑動少, 速度又慢過其他前鋒, 不過有佢o係度一定入到波
最衰彭利拿唔係咁諗呢...o係佢o既 f4 計劃入面都冇大哨份
作者: bigfish    時間: 2005-10-2 01:43 AM

Originally posted by tkk2p at 2005-10-2 01:42 AM:

盧森保高同佢講過,歐洲唔同巴西,要識得一有空位就射,但明顯佢仲未習慣
我覺得佢好多時要就返右腳先射到, 反而大哨同巴迪斯達就兩隻腳都得
作者: tkk2p    時間: 2005-10-2 01:44 AM

Originally posted by bigfish at 2005-10-2 01:42 AM:

我都覺得大哨雖然跑動少, 速度又慢過其他前鋒, 不過有佢o係度一定入到波
最衰彭利拿唔係咁諗呢...o係佢o既 f4 計劃入面都冇大哨份
放心,一定有大哨份~
作者: ciger    時間: 2005-10-2 01:50 AM

有兩個國家隊你都唔洗同佢諗正選陣容,冇傷冇病都一定唔變,就係巴西同英格蘭
巴西:          迪達
      卡富 盧斯奧 洛基祖利亞 卡路士
      卡卡 艾馬臣 朗拿甸奴 薛羅拔圖
            阿祖安奴 朗拿度
英格蘭:              羅賓遜
          加利仔 泰利 里奧費甸南 A高爾
          碧咸 林柏特 謝拉特 祖高爾
                      奧雲 朗尼
後衛都唔敢肯定,但中前場果12人冇傷冇病都唔會點變(除左祖高爾),因為國內外名氣同輩份實在太高
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-2 01:52 AM

Originally posted by ciger at 2005-10-2 01:50:
有兩個國家隊你都唔洗同佢諗正選陣容,...
對英格蘭已經好失望。
作者: tkk2p    時間: 2005-10-2 01:53 AM

Originally posted by ciger at 2005-10-2 01:50 AM:
係...巴西最唔穩陣都係薜羅拔圖
作者: tkk2p    時間: 2005-10-2 01:53 AM

Originally posted by shaqkobe at 2005-10-2 01:52 AM:

對英格蘭已經好失望。
點解~?
作者: shaqkobe    時間: 2005-10-2 02:06 AM

Originally posted by tkk2p at 2005-10-2 01:53:

點解~?
一場又一場既失利,本來對依家英格蘭陣容都幾有信心,希望佢地今屆世界盃有D作為。覺得人腳幾齊,不過成績就唔係太好啦。希望只係一時既低朝啦。
作者: bigfish    時間: 2005-10-2 02:19 AM

嫌呢隊防守唔夠強, 大家又記唔記得呢個陣容呢?
泰法路, 佐真奴, 艾迪亞, 山度士, 白蘭高, 施華, 鄧加, 馬仙奴, 仙奴, 白必圖, 羅馬里奧
呢個陣基本上得仙奴, 白必圖同羅馬里奧進攻, 其他都唔係好上, 包括一對年事已高o既閘, 呢隊波最巴閉都係分組賽同對荷蘭一場入三球, 其餘大部份都係入一球兩球
作者: bigfish    時間: 2005-10-2 02:21 AM

Originally posted by ciger at 2005-10-2 01:50 AM:
england 龍門主要用占士, 中堅用金寶
巴西擺卡卡o係右邊只會浪費佢o既遠射同長傳能力, 另外我覺得洛基祖利亞唔及艾美臣
作者: abc123aa    時間: 2005-10-2 02:31 AM

Originally posted by bigfish at 2005-10-2 02:21 AM:

巴西擺卡卡o係右邊只會浪費佢o既遠射同長傳能力, 另外我覺得洛基祖利亞唔及艾美臣
英格蘭轉左用羅賓遜啦= ="
作者: ciger    時間: 2005-10-2 02:33 AM

Originally posted by bigfish at 2005-10-2 02:19:
嫌呢隊防守唔夠強, 大家又記唔記得呢...
當年94年全屆賽事入波都唔多,其中一個原因係為左遷就電視直播,大部份比賽都係中午時分打,當時美國中午氣溫高達攝氏40度,所以影響球員比賽狀態,不過當年巴西進攻能力真係比唔上現在,亦可以話係世界杯歷史上進攻能力第二最弱嘅巴西(第一我覺得係90年),但由於攻守平均,亦能奪得冠軍
作者: ciger    時間: 2005-10-2 02:36 AM

Originally posted by bigfish at 2005-10-2 02:21:

巴西中場其實冇乜分左中右,都係互相走位,不過我唔通將4個名重疊咁打咩,洛基祖利亞不單止唔及艾美臣,祖安都好過佢,但唔知點解成日都係佢打正選
作者: tkk2p    時間: 2005-10-2 02:41 AM

Originally posted by ciger at 2005-10-2 02:36 AM:

巴西中場其實冇乜分左中右,都係互相走位,不過我唔通將4個名重疊咁打咩,洛基祖利亞不單止唔及艾美臣,祖安都好過佢,但唔知點解成日都係佢打正選
祖安踢落好d~
作者: ciger    時間: 2005-10-2 02:45 AM

Originally posted by tkk2p at 2005-10-2 02:41:

祖安踢落好d~
正正就係明明有個好D嘅都唔出,要出個差嘅先話唔洗諗佢排咩人打正選,好似老馮咁
作者: bigfish    時間: 2005-10-2 02:59 AM

Originally posted by ciger at 2005-10-2 02:45 AM:

正正就係明明有個好D嘅都唔出,要出個差嘅先話唔洗諗佢排咩人打正選,好似老馮咁
洛基祖利亞俾人o既感覺就好似薛比拿同查奧爾咁, 成日擺烏龍同失誤
記得歐聯決賽最後十幾分鐘, 佢竟然體力不支出現抽筋現象, 搞到 ac米蘭打少個(雖然有佢O係度都係打少個), 踢國家隊又成日失誤, 成日紅牌出場
作者: ciger    時間: 2005-10-2 03:03 AM

Originally posted by bigfish at 2005-10-2 02:59:

洛基祖利亞俾人o既感覺就好似薛比拿...
但睇開巴西波都知啦,佢冇傷冇病真係場場正選,真係睇見都嘔血
作者: brightlee    時間: 2005-10-2 07:56 AM

Originally posted by ciger at 2005-10-2 05:03:

但睇開巴西波都知啦,佢冇傷冇病真係場場正選,真係睇見都嘔血
hahha.. this is the same feeling when I see Traore is playing Liverpool @ starting lineup........

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0