標題: {賽前賽後討論}曼聯對車路士(星期日) [打印本頁]

作者: skjeiw    時間: 2005-11-4 05:49 PM     標題: {賽前賽後討論}曼聯對車路士(星期日)

大家點睇~~

兩隊近況確係麻麻地...有機和波

[ Last edited by shaqkobe on 2005-11-7 at 02:20 AM ]
作者: 瑞比    時間: 2005-11-4 05:52 PM

點都支持曼聯~
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2005-11-4 05:52 PM

Originally posted by skjeiw at 2005-11-4 05:49 PM:
大家點睇~~

兩隊近況確係麻麻地...有機和波
但車路士傷兵冇咁嚴重,而且摩連奴擅長心理,會快d幫到車路士球員復元
同埋,佢對d強隊,一定要分唔要命咁踢,所以都係睇車路士高一線
作者: Tokyo2040    時間: 2005-11-4 05:59 PM

車路士近況唔好, 但曼聯更差, 所以都係睇好車路士.
作者: abc123aa    時間: 2005-11-4 06:02 PM

我覺得和波,我既睇法係最主要係雙方後防打成點,大家都打得好就和波多嫁喇
作者: 張仔    時間: 2005-11-4 06:13 PM

雖然我自己係manu迷...鍾意左好多年....但可惜既...manu真係令我愈黎愈失望
作者: babo    時間: 2005-11-4 06:28 PM

Originally posted by 張仔 at 2005-11-4 06:13 PM:
雖然我自己係manu迷...鍾意左好多年....但可惜既...manu真係令我愈黎愈失望
me2~最弊既係無個老大哥穩住軍心..
o係里爾場波...見到雲佬好慘...走上走落...我好少見佢會咁做..
最記得c7o係人地龍門附近...雲佬o係後面衝上來迫佢開快d..
作者: hkbm    時間: 2005-11-4 06:33 PM

Support 曼聯!!!
作者: funnygay    時間: 2005-11-4 06:56 PM

曼聯內憂外患,
車仔只是輸左場波, 理應好快重拾信心
作者: skjeiw    時間: 2005-11-4 07:03 PM

不過無可否認摩連奴咁嚴格係得架...一輸波就不停鬧,開埋會,檢討下
曼聯應該學下
作者: abcde1918    時間: 2005-11-4 07:12 PM

Originally posted by funnygay at 2005-11-4 06:56 PM:
曼聯內憂外患,
車仔只是輸左場波, 理應好快重拾信心
冇錯
作者: andychan4b    時間: 2005-11-4 07:27 PM

曼聯對強隊會勁d....曼聯win !
作者: abc123aa    時間: 2005-11-4 07:33 PM

星期日曼聯唯一可以贏車仔之處就係主場之利.......其他野都輸蝕比人= ="........
作者: 43420024    時間: 2005-11-4 07:34 PM

Originally posted by andychan4b at 2005-11-4 07:27 PM:
曼聯對強隊會勁d....曼聯win !
曼聯lose
作者: hahalung    時間: 2005-11-4 07:36 PM

我話車路士大抄曼聯
堅尼其實講得好!
中場中路拍檔費查與阿倫史密夫「未夠班」踢曼聯
里奧又成日踢高張波 近期未見過佢有一場打出身價
成日以為自己是超級巨星~
完全冇哂紅魔鬼本息~對手見到都唔會驚

[ Last edited by hahalung on 2005-11-4 at 07:40 PM ]
作者: calvinkty    時間: 2005-11-4 07:42 PM

今場唔止係3分咁簡單...仲係士氣波!!
邊隊嬴對其他隊都有影響,當然..車仔心理同隊員都睇高小小,摩連奴無可否認.....帶波比兩個老人家更有活力,而且車仔o既車輪換人法,可以個個都全能咁,......至於輸波會唔會有影響......唔係無,但曼聯影響咁大
如果曼聯今場可以好似上季嬴阿仙奴咁,斷車仔條氣,唔止得3 分同車仔拉近小小,對其他對都有好處...曼聯其實好得意,有幾季都係聖誕節前後開始發力,而家主要問題係後備軍問題,我反而覺得如果仲想爭d咩...班靚仔就要比d火至得

車仔係睇高d.....曼聯班大哥,唔該你地比d力呀,

聯賽係要亂先好睇嫁~~~~
作者: chicken    時間: 2005-11-4 07:55 PM

MauU has too many problems.
Chelsea win/draw.
作者: tonykwl    時間: 2005-11-4 08:06 PM

我都係曼聯迷, 但我對曼聯都十分失望, 雖然而家唔係full term, 但full term都唔見中場有物霸氣, 費sir主宰曼聯沒落.
作者: jordi    時間: 2005-11-4 08:14 PM

費格遜 無奈下台既一天
作者: 艾奧羅斯    時間: 2005-11-4 08:40 PM

車路士..車死紅魔鬼!
唔係睇唔起曼聯....冇士氣冇態冇信心...
力不從心了...!
作者: au212001    時間: 2005-11-4 09:01 PM

E個討論好..場波好簡單,曼聯win,聯賽都好難可以追,但士氣問題,轉淚點...
因為暫時4隊強隊只得番曼聯有能力和機會可以win車仔
車仔win波,聯賽拎梗...
作者: fffffa    時間: 2005-11-4 09:01 PM

曼聯個陣根本唔o岩..............根本問題唔解決,win到呢場都未必攞到聯賽冠軍
阿仙奴又係咁,賣左條輸送帶俾祖記......宜家睇下亨利撐唔撐得住喇,不過都好過曼聯,曼聯連1個可以帶起隊波既人都冇......真係好弊!
車仔就真係醒,艾辛一黎,成條中場線既機動性係人見到都驚,搶晒成個中場.......真係巴塞,皇馬d超級球星都未必搞得掂.........曼聯今場我諗和到波已經要還神!
作者: 心冷之戀*行    時間: 2005-11-4 09:17 PM

曼聯鬼!!!
作者: Tim Cheung    時間: 2005-11-4 09:37 PM

費格遜 無奈下台既一天

120% Agree
作者: leeyanta    時間: 2005-11-4 09:42 PM

摩連奴:「今場輸畀曼聯又點?最後冠軍咪又係車路士!」:cool:
作者: 馬蘭奴    時間: 2005-11-4 09:48 PM

曼聯真黑仔,呢個時候遇車仔。算佢唔好彩啦!
作者: nkt1000    時間: 2005-11-4 10:47 PM

我覺得車路士勝
作者: 馬蘭奴    時間: 2005-11-4 10:51 PM

雖然車仔輸俾貝迪斯那場打得唔好,其實呢場波亦都欠運才輸。

正常的情形之下,車仔必勝曼聯。
作者: nkt1000    時間: 2005-11-4 10:58 PM

Originally posted by 馬蘭奴 at 2005-11-4 10:51 PM:
雖然車仔輸俾貝迪斯那場打得唔好,其實呢場波亦都欠運才輸。

正常的情形之下,車仔必勝曼聯。
十分同意!!!
作者: pc20001103b    時間: 2005-11-4 11:43 PM

就算win到有番士氣
但之後對中游又和又輸,都冇意義啦
呢幾年曼聯係成日失分係中游到係有目共睹
作者: 馬蘭奴    時間: 2005-11-4 11:49 PM

根本曼聯成隊中後場都【散晒】!
作者: DH    時間: 2005-11-5 02:09 AM

i think 車路士勝 also, no need to say how bad is 曼聯 now..
作者: komojo    時間: 2005-11-5 04:41 AM

我要先睇睇 Peter黃 揀邊對
再買佢對家穩鎮
作者: brightlee    時間: 2005-11-5 04:57 AM

Originally posted by komojo at 2005-11-5 06:41:
再買佢對家穩鎮
don't think about GAMBLING la!

Do you think the players will be gambling their careers like this kind of matches?

WAKE UP, Hong Kong People!
作者: sing888    時間: 2005-11-5 12:42 PM

想問下呢場波係香港時間幾多點?
作者: 瑞比    時間: 2005-11-5 01:06 PM

Originally posted by sing888 at 2005-11-5 12:42 PM:
想問下呢場波係香港時間幾多點?
12:00am
作者: supportMU    時間: 2005-11-5 03:37 PM

梗係mu啦~ 根手就係用呢埸打番起, 再打沉埋車仔~ 諗起都興奮!!!
作者: abc123aa    時間: 2005-11-5 03:39 PM

Originally posted by supportMU at 2005-11-5 03:37 PM:
梗係mu啦~ 根手就係用呢埸打番起, 再打沉埋車仔~ 諗起都興奮!!!
同意,聽日一齊支持曼聯:cool:
作者: abcde1918    時間: 2005-11-5 03:42 PM

Originally posted by abc123aa at 2005-11-5 03:39 PM:

曼聯必敗
作者: CHECSS    時間: 2005-11-5 03:43 PM

曼聯
作者: 迷途小羔羊    時間: 2005-11-5 04:24 PM

我估和波
作者: Kon Lai    時間: 2005-11-5 05:48 PM

早幾個星期我都認為曼聯可以win車仔.......
而今日我就認為曼聯冇機會
作者: supportMU    時間: 2005-11-5 06:24 PM

Originally posted by abc123aa at 2005-11-5 03:39 PM:

好~ 為mu大大力打氣吧
作者: supportMU    時間: 2005-11-5 06:25 PM

Originally posted by Kon Lai at 2005-11-5 05:48 PM:
早幾個星期我都認為曼聯可以win車仔.......
而今日我就認為曼聯冇機會
波係圓慨, 唔踢過都唔知鹿死誰手:cool:
作者: lookityourself    時間: 2005-11-5 06:33 PM

車路士呢排唔係好順
有暗湧
作者: pc20001103b    時間: 2005-11-5 09:17 PM

Originally posted by komojo at 2005-11-5 04:41:
再買佢對家穩鎮
今年Peter黃準左好多
係真果隻準,唔係中對家
我唔係講賭博野...
作者: 清揚    時間: 2005-11-5 10:03 PM

名家---Guily9.9

車仔降魔~
作者: KINGY    時間: 2005-11-5 11:07 PM

唔駛睇啦, 車仔坐和望贏啦 ...
作者: hellohi    時間: 2005-11-5 11:11 PM

支持曼聯
作者: MingLai    時間: 2005-11-5 11:40 PM

Originally posted by supportMU at 2005-11-5 03:37 PM:
恐防係掉轉!
作者: 馬蘭奴    時間: 2005-11-6 12:05 AM

Originally posted by KINGY at 2005-11-5 11:07 PM:
唔駛睇啦, 車仔坐和望贏啦 ...
我覺得車仔必勝,曼聯想和波都好難。
作者: chicken    時間: 2005-11-6 02:30 AM

More Hope More Disappointed...
作者: pderek    時間: 2005-11-6 09:40 AM

車仔後防不穩,有卡華奴係度,想唔失波都難.........而施治又經常犯大意失誤,又唔識指揮隊友補位~
作者: skjeiw    時間: 2005-11-6 09:49 AM

好似自從失左第1球之後就場場都失
作者: iknow    時間: 2005-11-6 11:02 AM

我好緊張ar...
作者: 20001160    時間: 2005-11-6 01:36 PM

其實我諗
曼聯可唔可以依賴朴智星
因為見到朴智星好似發揮得冇之前係燕豪芬咁勁
因果變到好似燕豪芬咁踢大家認為可行性大唔大
因為我都唔係好知得唔得   比d意見
作者: shaqkobe    時間: 2005-11-6 01:42 PM

Originally posted by 20001160 at 2005-11-6 13:36:
其實我諗
曼聯可唔可以依賴朴智星
...
其實我覺得曼聯可以放佢打正選,得咪得,唔得就算。。。。還掂依家唔掂,可以放手一搏。
作者: 馬蘭奴    時間: 2005-11-6 01:50 PM

凈係一個「夢人」李奧廢滴南都夠曼聯輸到嘔啦。
作者: shaqkobe    時間: 2005-11-7 12:16 AM

球迷投票結果 曼聯  49% 和  11% 車路士  40%
作者: lookityourself    時間: 2005-11-7 01:24 AM

manu 1粒中
作者: 奇    時間: 2005-11-7 01:39 AM

曼聯加油
作者: lookityourself    時間: 2005-11-7 01:43 AM

我買左5分ar
加油!!!!!!

作者: chong_lau    時間: 2005-11-7 02:01 AM

用人肉長城打破車仔不敗身~YEAH!!!!!!!!!!
作者: sas    時間: 2005-11-7 02:01 AM

睇你摩連勞仲有咩講呀
作者: au212001    時間: 2005-11-7 02:03 AM

哈哈..板主close得好快丫...
我覺得e場阿倫smith可能俾堅尼鬧醒佐..今場d落腳訓波時間好靚..打得吾錯
不過拿佐yellow card之後就開始避忌..同場落腳的位置,都有待改善...
作者: 張仔    時間: 2005-11-7 02:04 AM

呢埸波...睇得好開心...唔係計邊個輸都好...大家都踢得好好....
alan smith....雖然有待改進...但呢埸的確踢出左佢係防中呢個位既身價...
我信佢得....今日個個manu既人都踢得好努力..好比心機....
一世鍾意manu...一世都會咁支持佢地既
作者: lookityourself    時間: 2005-11-7 02:07 AM

Originally posted by 張仔 at 2005-11-7 02:04 AM:
呢埸波...睇得好開心...唔係計邊個輸...
今日佢地終於打番身價出黎....而且費查證明到比人睇佢唔係得個費字
作者: 奇    時間: 2005-11-7 02:07 AM

上季又係靠曼聯打破阿仙奴不敗身,真係爛船都有三斤釘:cool:
作者: renmy    時間: 2005-11-7 02:16 AM

曼聯is not a 爛船, see wt they had done today, WT A MATCH!!!!!!!!
IF Alan Smith keep on playing well, he could be as good as keane!!!
Todays man of the match- ALAN SMITH
AGREE?
作者: au212001    時間: 2005-11-7 02:19 AM

車仔e場打得冇咁投入..可能累了,雖然2隊都踢完歐聯,但曼聯睇e場反彈,所以一定博...
反而車仔好似有d怪,我90mins睇晒,
但留意到摩連奴個樣吾多在意,好似冇咩所謂咁,打定輸數,一d都吾似佢ge性格...

場波曼聯打得吾好的就係好多時候睇人吾夠緊..
多次俾迪hor奴由禁區外沖入去射波,至少有2次,都好接近龍門,,好彩射吾應
而前線入波後縮到落中場,可以理解..但前線球員未能入波,問題始終未解決
抵讚ge有朗尼,c7,阿倫smith,布朗
回復應有水準的有: schooles同c維c達
作者: Ifuck_u_boyz    時間: 2005-11-7 02:32 AM

Originally posted by au212001 at 2005-11-7 02:19 AM:
車仔e場打得冇咁投入..可能累了,雖然2隊都踢完歐聯,但曼聯睇e場反彈,所以一定博...
反而車仔好似有d怪,我90mins睇晒,
但留意到摩連奴個樣吾多在意,好似冇咩所謂咁,打定輸數,一d都吾似佢ge性格...
你想暗示d咩?
作者: 中山樵    時間: 2005-11-7 02:57 AM

Originally posted by sas at 2005-11-7 02:01 AM:
睇你摩連勞仲有咩講呀
咁佢開咧嗰場差啲輸俾韋根, 完場後都好低聲下氣
作者: kiki12345    時間: 2005-11-7 03:02 AM     標題: 真是一場好波~

球賽完畢後~車仔同曼聯惺惺相惜~
車仔更向在場球迷揮手拍掌~全場熱烈掌聲~
充分表現出體育精神~而雙方球員今次比賽都表現克制~
非不必要都唔拎牌~
而曼聯係車仔既下半場狂攻低下~曼聯半場也過唔到~
但也不致於失波~可以勉強穩守..都算不錯~真係睇到好緊張
另外大家都唔好成日嘈呀李奧lol~
人有高低起落~
佢今場踢得好唔錯~守得幾穩~
亦「習」佐好幾球波~都可以踢回水準~
值得一讚曼聯既福星~「布朗」踢得真係出色~
當然c朗拿度既個人表演~已經証明佢係曼聯不能夠缺少的一員~
alan smith...既火爆~只有曼聯先適合佢~!
同埋明顯既一點~雲達沙係唔可以冇....

不過曼聯係每每呢d唔可以敗家果陣先可以踢到咁~
(好似england隊咁)
確實係一個隱憂lol~要生性
同埋對於費sir...人地換佐三個人入來攻~佢就係一個都唔換
佢每每都係80幾min先換人~
朴智星係唔錯既一個球員lol~
唔剩止只可以係未段出lol~

不過呢場真係非常精彩~~
我係一個曼聯迷€但也不能不服車路士提早拎英超~

曼聯..滿足曬啦~
次次人人都嬴唔到既球隊~
佢就負責去打破人地~
今次嬴車仔~
曼聯好話唔好聽~
只要一唔小心出錯..就輸嫁喇~有d好彩~
但今場真係難忘....!!
作者: chicken    時間: 2005-11-7 04:01 AM

Good match, if ManU players can work so hard in every match like today, they should be able to get the second place this year.
作者: au212001    時間: 2005-11-7 10:46 AM

Originally posted by Ifilter-038_u_boyz at 2005-11-7 02:32 AM:

你想暗示d咩?
想暗示吾知車仔會吾會覺得對e場的大賽吾多重視
佢地打上來冇咩火
因為冇我諗住的火爆場面,好似上年對阿仙佬咁...2隊拳拳到肉,
輸佐個隊真係元氣大傷..但今場車仔好似輸佐都冇點蝕咁(感覺上係咁樣)
作者: iMacc    時間: 2005-11-7 11:33 AM

Originally posted by au212001 at 2005-11-7 10:46 AM:

想暗示吾知車仔會吾會覺得對e場的...
講真呢場車仔搏哂命...上一場都係...兩場都唔想輸...奈何失波後追唔番...有D唔夠運...

曼聯今場打番前幾年主場氣勢...真係好耐都未見過...整體發揮得唔錯...不過後防依然好亂...好在有雲達沙唔係一定嬴唔到...呢場波真係比預期中好睇...諗住次次大戰都勒住打...估唔到曼聯呢場同你鬥攻...好嘢~
作者: georgenapoleon    時間: 2005-11-7 11:42 AM

Originally posted by au212001 at 2005-11-7 10:46 AM:

想暗示吾知車仔會吾會覺得對e場的...
好可能, 為左唔想車仔dominate 整個英超, 破壞英國球風同球賽入座率, 而受營幕後大商同其他有影響力機構指使今場要輸

要知道足球起英國既影響力好大, 亦帶來大量利潤
作者: au212001    時間: 2005-11-7 11:43 AM

第一球走溜杜奧巴,雲達沙幾老定呀...e d真係經驗...
俾著侯活..個波彈入龍門都似~~~~
作者: calvinkty    時間: 2005-11-7 12:54 PM

嬴左啦~~~~~

我都話曼聯真係要做,一定做到,小d內憂就一定可以再上返嚟史密夫今場真係做到防衛中場既野,c朗都有幾次爆嬴對手,費查既運氣,朗尼都幫手回防,就連雲達沙都有d門神舒米高既火,提醒後防....睇得好開心,正呀.....

唔通真係等韋根追車仔咩....

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://www.26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0