<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2006-6-12 12:16 AM:

真誠同露骨係兩樣野.
係咸濕扮唔咸濕,咪唔真誠羅
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by ckyckk at 2006-6-12 12:21 AM:
肚子大得像有BB,如廁也一定看不到自己小弟,(B君)??
Yes
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-12 12:29 AM:

咸濕無嘢噃,吓吓都話夾硬嚟呢吓衰吖嘛~
真誠先至唔會夾硬嚟咖~
我講過la~
我最憎寫d女冧你,因為搞到d女好姣咁
e+夾硬嚟,衰既係男人
"衰既係男人"e個係我寫作原則
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-12 12:39 AM:

what's wrong?
B君明未?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by kinz at 2006-6-12 12:47 AM:

寫到d女吓吓話唔好咪一樣係假經持
日本仔d咸片就最興假啦
話唔俾唔俾最尾咪又係一句「key媽支」
我d文係一直被迫既
仲有,唔好搵我d文同小日本比!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-12 12:41 AM:

唉...............死硬派~
女人都有情慾咖~~~
你梗係想d女姣la~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-12 01:13 AM:

why not?
唔通吓吓都要"暴力性行為"先叫正常?
偏見呀你~
我係用色文作褒貶!
大國霸道,我就多寫美中俄日英
同樣道理,男人係賤格丫嘛!~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-12 01:33 AM:

咪鬧我啦~
我鬧全部男人!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-12 01:33 AM:

咪鬧我啦~
B兄,其實你知唔知你己經做左主角?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-12 01:55 AM:

吓..........................?!
超級女聲--男仔頭‧李宇春

某一日,我們正為一個娛樂節目,準備進行錄影。李宇春也一般地,拿我們來女嘉賓的笑:「看看那個,肚子大得像有BB,如廁也一定看不到自己小弟!要嫁男人,不如玩玩同性愛~」說著,她就搭著女嘉賓膊頭。李宇春不是同性戀,只是喜歡這樣表現自己,大多男仔頭都是這樣。但每兩三句,就一句「男人真沒用」,卻為她自己種下禍根了!

.............................................

她躺在地上,動彈不得。一個男人走過來,跪在她兩腿之間。這正正是被她笑「肚子大得像有BB」的那人(B君)!他話也不說,就埋首在宇春腿間,用力吸啜!「呀~」宇春啍了一聲,又再發力,可惜手腳根本動不了分毫....

............................................

183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。