<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 覺唔覺有時D人會用WINNING既能力值去評現實球員??
返回列表 回復 發帖

覺唔覺有時D人會用WINNING既能力值去評現實球員??

單選投票, 共有 0 人參與投票
70.83% (17)
29.17% (7)
您所在的用戶組沒有投票權限
如題~
我的心曾經為你打開過~只是你扮作看不見~
Originally posted by Kian76 at 2006-6-17 01:08 PM:
認同,d人會認為奧雲控波仲勁過托迪。...
哈哈!有次我同個朋友傾計~跟住我話阿祖安奴近排冇態~
跟住佢同我講~阿祖安奴d力度有99~邊度會射唔入=.=
Originally posted by 清揚 at 2006-6-17 02:22 PM:
winning有D好準架喎都,碧咸同現實一模一樣,得長傳,罰球,體力,價錢又貴一貴,其他乜都差頂班人馬一大截,好似喎真系
佢d長傳同罰球係成個we最準果個黎~體力都唔差呢~
價錢緊係唔貴啦  1千蚊好正常啦~
佢既長傳同罰球同埋湖度巳經係成個we最高果個=.=
你無啦啦又講起佢做咩??

[ Last edited by andy020290 on 2006-6-17 at 02:51 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2006-6-17 02:50 PM:

好似系迪拉彭拿先系傳球王
600蚊都唔洗就可以擁有添,而且死球都有90
碧咸死球有97=.=你成日都講佢悶唔悶d??

[ Last edited by andy020290 on 2006-6-17 at 02:53 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2006-6-17 02:53 PM:

我冇為意過此人存在,sorry
冇為意點解你又會講既??
Originally posted by 艾力克 at 2006-6-17 02:54 PM:

唔好無端端講 beckham 啦
我都唔想嫁=.=邊個講先你自己睇到啦-.-呢個post咁有意義=.=
Originally posted by 清揚 at 2006-6-17 02:55 PM:

同人對戰的感受
Originally posted by 清揚 at 2006-6-17 02:58 PM:

我真系覺得佢好似現實喎,鈍、慢、腳法差、冇頭鎚、射門命中率唔高
唉!無聊~你幾大個人呀-.-成日都為呢d咁既野嘈=.=
Originally posted by 清揚 at 2006-6-17 02:59 PM:

系low,最緊要你明白,haha~
我冇咁得閒明白你感受-.-
Originally posted by Xtravagant at 2006-6-17 03:10 PM:

KONAMI咪比左個EDIT MODE你既﹐你鐘意點調咪點調 lor 我個基維爾永遠都係保持係顛鋒時期既數值
如果你唔知道現實球員既數值可以去其他討論區到問人嫁~
例~搵番朗拿度全盛時期既數值都得~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 覺唔覺有時D人會用WINNING既能力值去評現實球員??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。