<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by clkgtr at 2007-3-23 11:34 PM:

我岩岩返工都做足11個鐘呀
我返0900-1730,日日夠鐘即走
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-23 11:37 PM:

真係幸福...........
9點左右就訓醒? 比隔離屋"晨操"嘈醒呀?
我都想

(ps. 估計嚟緊幾日會有一晚開跑.......等)
Originally posted by ckyckk at 2007-3-23 11:41 PM:

政府公?
施淫功...司
睇緊國際台做嘅孖女選美,對對都擁有model質數
剛剛屋企樓下發生醉酒婆大戰的士佬,兩座大廈街坊一同觀戰,打到最精彩之際警察先到場...
Originally posted by 小小康 at 2007-3-25 12:51 AM:

DRAW GAME ?
一路係身型大隻嘅女方佔優
打交之前細粒又年紀大嘅的士佬俾佢連續問候咗老母幾十次
由頭到尾的士佬返而無講過粗口

[ Last edited by kinz on 2007-3-25 at 12:59 AM ]
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-25 12:59 AM:

辛苦你啦………   

咁不如打下機仔黎輕鬆o下啦~
打機仲傷神呀
Originally posted by 小小康 at 2007-3-25 01:02 AM:

女的士判官 ???
事原好似係醉酒婆整嘔污衊咗架的士
因而發生衝突
醉酒婆仲有個女友人陪同,不過係廢嘅
明知佢飲醉
鬧交又唔拉佢走
睇往佢發癲追住人打都一樣唔拉住佢

[ Last edited by kinz on 2007-3-25 at 01:17 AM ]
Originally posted by ckyckk at 2007-3-25 06:28 PM:

你d所謂問題

某程度上己涉及性騷擾

連我呢位旁觀者都好反感
做人要識分寸,性騷擾呢種行為係刑事罪,唔係講玩

[ Last edited by kinz on 2007-3-25 at 06:59 PM ]

(望落好鬼似蔡加怡)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。