<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 擺舊廢鐵就以為會冇人醉駕 證明d智慧真係幾廢
返回列表 回復 發帖
新聞一賣話擺舊廢鐵係隧道入口就可以叫人唔好醉駕
; C6 \/ ?7 A( W9 a一睇就知又係白癡舉動拉
8 v" U- N4 T# O: }4 M- X8 s2 o唔通擺隻豬入差館d人就冇甘豬咩! t0 k6 l* n  ?* M& D6 f9 F
結果平安夜前真係又..............
1 l7 ?- k( G5 w; h應該醉駕車瓜人既等同謀殺最高終身監禁拉2 R; ?$ R4 R( w
好似岩岩個件屎pk甘
! G) o  |3 m  ~& P, {# y而加最多 ...
8 n) _  b7 H  }3 N- {+ mmnbvc 發表於 2009-12-26 04:22 PM
米就係.....幾年後仲可以再揸車添
! @5 ]* R/ X2 @/ v9 g+ @% t最衰就呢d人" ]/ V; t7 X& ?
就算羅去打靶刀唔洗恨
" d. ^# b; z; p1 g. i8 S( Z個日新聞一睇到架車d外形就估到唔係醉駕就超速6 v, j9 Y  \3 g  A5 A0 X
屋企樓下刀成日有呢d車$ X8 t) [, t( ~; |
樓下馬路刀已經唔係長
- j1 T3 t) d. h' n# D0 N6 V8 Z  G4 td仆街仲可以係到鏈車鏈到剎車聲咩甘響' `" j- L* T% Q8 J
結果要係呢條大約100米路上加成6,7個減速壆先 ...) A# t* q# ^$ s2 s3 I* s$ {
mnbvc 發表於 2009-12-26 04:37 PM
你住好低層咖,成日話有人嘈到你
( v6 j' f8 N& i5 Z9 ~8 m都話叫你搬去我屋企囉,我張係雙人床
) F( S/ @" V1 \1 I- |, ~) g你住好高層咖$ o* O2 o9 h" E6 g/ J7 A1 }2 o$ U* M
刀話成日比人嘈
. d( v% J/ _& x5 J" B6 C( d呢幾日聖誕仲嘈' ^/ m9 _# O; H
平安夜之前個日班仆街米嘈通頂羅* \! Q" C4 W1 s7 Y2 j1 N+ |0 x
正仆街黎拉8 f/ g7 F$ p& l: N0 J0 y, X/ X0 `# w7 ]! l5 f
去你屋企過夜仲有剩既
, l4 k! t( o; n咦~
4 c) E6 O+ G1 W而且呢$ u& ~$ D. b% L9 J
人地好怕有煙味
% t- t! C' O1 d; Z' x% s) j  V# Y2 n耶~ ...
  V" [3 n' y: _/ Y) y" j1 Hmnbvc 發表於 2009-12-26 04:53 PM
1聽見嘈就飛d野落街嚇嚇佢地嗎
' I: L3 L+ Y/ I3 V) l! S9 h我雖然食煙,但我全家都唔食,所以我會去wc食( }9 G) z' A# D8 V& f8 d0 R
你成日話好L怕凍,夜晚有我攪住你,你會好L溫暖的
4 l  i( h* l9 N( O0 B0 ?
& n1 b  n; g/ a' V6 L$ e. F0 D
而加比強水黨搞到所有高空擲物刀變罪大惡極
5 ^9 ]/ K3 h9 c1 g2 d( A& a! w頂多成d水嘆下+ ~7 t/ X4 [5 N: l
但整唔到班仆街' C: L# k  H- \
有石蓬同樹檔左
8 ~3 L8 u  ^1 S2 {少少刀頂唔順4 X( D9 J9 y4 B( x+ e8 t1 X7 N
仲要比你覽住
1 {; T# T) E/ @3 ?7 ~mnbvc 發表於 2009-12-26 05:07 PM
咁你D工友食煙,你米好惡頂
- J4 t2 z. L  w& E- S2 w3 a* N
全部唔食架
# \: X( J+ A! u& J: t; z4 Nmnbvc 發表於 2009-12-26 06:40 PM
如果有人食煙,你會唔會唔做啊
- b0 U% E2 A- ?" u8 F2 A. ]唔係開工食就得
6 w2 ?% M4 Y% c) d5 x" @8 V* E) S總之唔洗局住聞到就得7 ]" m) n- U2 `$ Z& I. \  ^- i
一聞到就自然有生理反應 . T: [5 ^9 ~4 A& {# J3 ?% r
少過10-15min個肚會痛* a+ t# {  x  g/ ?! Y
個口嘔唔返d氣出黎就會下面放沼
/ O$ H% O, j! P6 M, C15min-半個鐘個肚會痛到想開大或真係想嘔甘 ...# g( r' r/ y& b7 `
mnbvc 發表於 2009-12-27 04:56 AM
你咁9煩咖
8 y) A+ R6 T+ Y; P) `5 S
ao牌係米最易考個隻. h. r0 c/ O, C9 F! Y
mnbvc 發表於 2009-12-31 06:02 PM
咩野係ao牌0 m' a! W0 A2 P, {4 A
我冇電牌咖,冇電牌已經令好L後悔以前D人求我要我都唔要,宜家先發覺電牌真係超有用
; Y% v: V! u' d& ?1 b5 g- Q& Sao電牌 $ [8 w. R+ G# e4 t+ r
知洗問你仲問返轉頭
6 {$ _" r$ S4 B; jmnbvc 發表於 2009-12-31 06:21 PM
你話A牌我就知你講咩野,AO牌鬼知你講咩野喎aio我就知: r6 v  z8 F8 F" M+ }8 z
A牌好癈,有=冇
7 _( N+ U  l* J你仲要做夠5年,機電處先會級A牌俾你再過多幾年(好似3年)先可以級B牌
: W' O: W. P: ^5 e8 X$ E
唔知係米ao牌=A牌   F6 N% I" k8 k; b
佢甘寫乍
# y- [2 n. a  O/ L# ]2 L機電個註 冊 電 業 工 程 人 員 須 知係PDF 格 式 ( 64KB) ] + c+ Y" y8 p! L! U/ _
  T" b4 R; U! y. o) ^

6 N3 ?' P& x3 A7 m7 Rmnbvc 發表於 2009-12-31 07:04 PM
電牌係俾D年青人去玩,因為做到大師父點都要10年8載4 w' t: h& |) L1 k# o# w0 U
我唔知道你幾大,如果你仲細就不防去學,因為揸住個電牌就唔休冇野做我就唔玩得喇
2 u& f/ w/ Y/ C$ I* @: ]" u唔知係米ao牌=A牌 / y4 l# }4 U0 d- p2 F; \
佢甘寫乍
* S7 f/ W9 S3 Z' d* Q# I' P5 j1 E機電個註 冊 電 業 工 程 人 員 須 知係PDF 格 式 ( 64KB) ] 9 @2 w- v+ ?& r2 Z4 E$ V
& _5 P' g: c% n% W4 A4 n

/ f4 r( d0 N9 O0 Cmnbvc 發表於 2009-12-31 07:04 PM
你冇Adobe Shockwave
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 擺舊廢鐵就以為會冇人醉駕 證明d智慧真係幾廢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。