<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區
返回列表 回復 發帖
出名頑皮but有才氣; \% ]- _  s, ~
vbvb 發表於 2010-2-16 01:00 AM
$ U/ c' \( L0 I$ Z( S3 m. E
... 你咁講 , 我會怕醜
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
有人溫文有禮
8 v& U% z0 I5 D. [* q2 `2 h有人惡屎能登撩交嗌9 f& O$ r1 |2 q& Q
有人滿腦黃色
1 g# ^# ?# D1 F3 g. R有人十問九唔應' |; z* e* O: g! E# k
有人樂觀笑哈哈
1 i* p* ]; k# L* [
# ^% z3 }1 I. u: J你屬於邊類?4 G1 B6 W  ?% ^1 k+ m# R8 t9 ^
vbvb 發表於 2010-2-16 04:30 PM
8 i1 m4 I' O3 C點解我好似樣樣都有d???
你似滿腦黃色~~~~
- g( Y* s; o: ^; T8 w% cvbvb 發表於 2010-2-16 04:54 PM
9 V* G. w. N: S9 [1 s
唔係惡屎能登撩交嗌咩(仲係專單挑版主 )
D版主都怕咗你啦 唔係咩?% }9 e* y' h7 d* h0 i2 z$ [1 w+ i
vbvb 發表於 2010-2-16 05:07 PM
4 e% {, I9 J3 \: }... 怕到佢ban到我 , 我ban唔到佢羅
我絕對相信26fun所有版主有量度冇小器呀? ← 擦鞋?  b# ^& b& ^1 g3 K7 I% o2 a
vbvb 發表於 2010-2-16 05:16 PM
: [/ \) b: m, x4 \0 u2 Q# i4 X係呀 ... 因為持相反意見者 , 除我 , 都己經人間精發
mr.甘企硬( [. o9 V7 w" c
vbvb 發表於 2010-2-16 05:25 PM
3 W: \+ E$ V/ a  u3 M* f係賴死唔走
唔好走住,升上金牌會員後才考慮吧。* ?$ D: l+ ]& D7 X
vbvb 發表於 2010-2-16 05:38 PM
* z0 a) h3 [' g4 ^, c) @+ C5 h
點解???
持金牌離場威過持紅牌吧. y  `$ I+ ~+ |2 p6 @3 l
vbvb 發表於 2010-2-16 05:51 PM
6 b7 y8 f* B( D% Y8 B/ t5 a
唔係喎 ... 你話紅牌阿姑好d定金牌阿姑好d???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。