<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-19 09:39 PM:

oh~it's too bad brother.......
仲想問你今晚得唔得閒, 一齊出去 灣仔 (以為manhattan) ING 飲番杯, 今晚星期四 ladies night .
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-19 10:01 PM:

oh shit~~~~~~~好痕呀!好痕呀!還我自由呀~~~~
(*我夜d可能會同"差婆"去新冶........惨~~~  )
咩新野? 介紹下. 大佬.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-19 11:33 PM:

brother~see page 1~~~
(有好多女咖~不過今晚"旦家雞見水 "...............嗚~)
ICIC, 我無去過, 可能我一向浦港島......... 而且我真係 OUT OUT 地!!
另外, 需唔需要俾入場?
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-19 11:52 PM:

係no need 咖~~~
咁揾日我哋去i-dragon咯~~~
(要去"受靶"啦.........,bye~)
OK! 但係要搵日我唔需要陪女朋友先得. BYE!
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-20 10:55 PM:
hamsubboy兄,呢排有乜好去處介紹呀?...
講真, 新場我就真係唔知! BOYDWAN 大佬, 好去處, 你清楚過我好多!
回想當年我就頂呱呱, 依家就唔多掂!
同我浦開DISCO班FRIEND, 唔係鬼佬就係竹昇, 佢地鍾意飲酒多過溝女, 一係就溝賓妹, 一係就落CLUB..........
中國人FRIEND就鍾意劈酒, 出黎唔係同老婆就同條女, ................. 一個二個都唔敢溝女.
所以我呢兩年, 大概一個月先出去同D FRIEND 叙下, 見到女都唔主動出擊. 老喇!
一 定 會 成 功 。
Originally posted by zauri at 2005-5-21 04:12 AM:
我今年廿歲......對一般女人來說會不會太年輕呢?
年紀就當然輕.........., 但係如果講話出黎浦, 心態, 外表, 衣著, 內涵, 反而先至係重要....
我20-21歲果時跟人出黎浦, 係傻仔一名, 當開始左第一次溝到女之後就打通左壬督二脈, 不停有女.

我22-28歲果幾年溝D女, 60%都大過我........ 所以 ZAURI BROTHER你放心, 注重一下自己既心態, 外表, 衣著, 內涵, 這樣.........廿歲......對一般女人來說是不會太年輕的. 有時間睇多D書, 學好D英文, 有機會就學多幾種語言, 出到黎....... 剎晒!

另外, 我唔知男人搵幾多先叫做搵到錢, 但係出黎浦, 第一樣係錢, 幾靚仔有型都好, 去KOWLOON TONG 開房都無錢, 咩都唔洗講.

廿歲係最好既學習階段, 認識多幾個年紀大你5-10年既朋友, 聽下人吹水, 好既學, 唔好既過濾左佢, 你會悟出一條溝女既人生觀.
一 定 會 成 功 。
Originally posted by pctong at 2005-5-23 01:05 AM:

我會搭到口,但次次冇下文, 功力唔夠,係未要講多D笑???
1) 定係你外型唔夠照?
A) 成身臭汗
B) 衣衫不整
C) 高度, (如果唔夠高都唔係問題, 我有個FRIEND, 5尺3到, 但係好多時溝到D女都高過佢.)

2) 係唔係你定D目標太高, 次次都搵最正果件?
3) 你係唔係搭咀個TIMING 唔好, 人地都講完個TOPIC, 你先至出口.
4) 所謂"冇下文", 你既"下文"係咩先?
5) 所謂"次次", 你既"次次"係起咩環境咩地方?

你清楚講少少俾我知, 希望幫到你!
***(其實我覺得係你既表達有問題........ 你知唔知點解? 因為你打"我會搭到口,但次次冇下文, 功力唔夠,係未要講多D笑??? ", 可能我領悟能力差, 如果唔係 BOYDWAN兄答你, 我真係唔明你問咩.)
一 定 會 成 功 。
Originally posted by 古文 at 2005-5-22 11:19 AM:

你地實在太勁喇
估唔到入到黎呢個討論區 令我學到好多野
古文兄, 大家交流下. 可能你有D必剎技, 我地無呢...........
一 定 會 成 功 。
Originally posted by zauri at 2005-5-24 01:38 AM:
係平日呀
1) 你係咩星座? 你既對象咩星座?
2) 你同佢分別幾多歲?
3) 你既對象性格係活潑定沉靜?
4) 咩 background? 本身係唔係有錢女?
5) 佢英文好唔好? 你英文好唔好?
6) 大概會起幾點食?
7) 你兩位飲唔飲得酒?
8) 你話budget每人100-200, total即係幾多?
9) 食完呢餐之後, 幾時會再見?
10) 再見仲有無錢用?

你答晒我, 我送個令你對象暈浪既套餐俾你參考, 希望你鍾意.
一 定 會 成 功 。
ZAURI BROTHER, I need to sleep now.

Wait for you reply. Hope I can hlep you.
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。