<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by halu at 2005-6-24 11:33 PM:

hamsubboy & bodywan兄
唔該晒!!

再問多少少野
送花會唔會好娘?

同埋赤柱果間如果落雨要坐餐廳入面
係咪望唔到海景ga?
坐餐廳入面都睇到, 但係少少.

我本人唔習慣送花, 因為走果時起個街到, 我覺得好難頂, 如果要送, 送一支白玫瑰, 葉玉馨教既!! 如果你接受到, 你可以送一大堆花. 一支有 puppy love feel.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-25 12:24 AM:
hamsubboy爸打,你好嗎?
(兄弟你又過咗d好料比d 小朋友,包括我^o^,thankyou 聲先~)
no need to say thank you la, BOYDWAN brother!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by Master at 2005-6-25 01:38 AM:

小弟都去過一次嗰間德國餐廳呀(...
我本人係唔多食肉既, 反過來係女朋友食多d, 我叫 spaghetti or macaroni 多. 而且我一向習慣叫兩三碟唔同既野, share 一齊食, 所以對本人無問題.
所以 Master 兄, 細佬我覺得唔需要憂慮呢一點.
至於蚊方面, 我就唔知點算,........ 其實我唔多覺......... 可能我飲酒飲到無咩感覺!

呢間餐廳, 係我既哄女心水, 因為1)無酒店 PRICE, 2) 價錢唔會令人覺得 CHEAP, 3) SEA VIEW, 4) 6點有黃昏日落 FEEL 5)可以行過後面海灘行, 6) 成街鬼佬, 女朋友同我通街KISS,佢唔會怕羞. 7) Taxi $80 可以出番市區, 8) 食完行出黎d 女覺得好浪漫.
一 定 會 成 功 。
Originally posted by 清揚 at 2005-6-25 10:40 AM:

1)我-處女座,她-天蠍座
2)兩人皆19...
清揚兄, 你搭的士去火炭大排檔食咪得籮. 又有啤"隊", 隻腳跛左又唔洗行咁遠!
一 定 會 成 功 。
Originally posted by Master at 2005-6-25 11:21 PM:

hamsubboy兄,係咪飲佢地介紹個隻德國beer? 都幾好飲呀。
唉ya! 話時話, 我真係唔知佢地有d咩啤酒, 我次次都係叫 house red, 因為我女朋友唔俾我飲酒, 所以連 wine menu 都唔俾我睇. 我次次都係叫完一杯之後, 炸炸帝帝叫多杯, 一杯接一杯.......... 叫一支 wine 我女朋友又唔俾. 如果我靜靜雞同第二d 女仔去食飯, 我都係叫一杯house red............ 如果叫一支 wine, 飲唔晒又浪費, 叫啤酒又成口啤酒味, 要kiss 就唔好la!
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-26 03:20 PM:

哈~爸打,睇嚟你呢個女友都係你"正室"人選咯~~~
Yes! 但係我個心........... 唔講.
一 定 會 成 功 。
Originally posted by 清揚 at 2005-6-26 08:33 PM:

火炭大排檔去過N次,有冇其他地方好去ar,悶架嘛hamsubboy大哥
清揚兄, 講真, 我真係唔想回覆你. 一來驚你要戒口, 二來隻腳未好真係唔好四維走, 三來如果你因為我既推薦, 走去老連咁遠而再次弄傷, 我真係過意唔去. 你好番我先再介紹.............. 最重要係.......... 果個已經係你女朋友, 佢鍾意去邊到開飯, 你好清楚, 唔洗我俾意見!
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-27 12:59 AM:

爸打,就憑呢一句你巳經講咗...
係呀! 其實好可憐, 表面好似無野, 其實內心既痛苦唔係個個都試過同明白.
一 定 會 成 功 。
Originally posted by BOYDWAN at 2005-6-27 01:10 AM:

我明白。 一切在心中啦爸打!
知我者, 莫若你............. 爸打!
一 定 會 成 功 。
Originally posted by 清揚 at 2005-6-27 05:41 PM:

問下啫,都冇話而家要去,前世末比人鬧過咩,況且我話去都冇人帶我去la,無癮中..........
KAKAKAKKAKAKAKAKKA!!! 我好喜歡你呢句 "無癮中!"........ 講出黎唔過癮, 寫出黎先過癮!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。