<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『 車天車地@史丹福橋 』 - 備戰足總杯4強
返回列表 回復 發帖
Originally posted by autod at 2007-7-17 10:31 PM:

Not yet.
問題係申唔申請到Work Permit.
英國就係咁煩, 明明買番黎會用既, 都要咩work permit, 根本係彊化....

等你上訢lor, 好似manu咁, 即係唔係唔比你, 不過要上訴, 先肯施捨比你....

認真之咁吹脤
Originally posted by autod at 2007-7-17 10:37 PM:

目的係控制非歐盟球員既數量.....
聽聞有特殊情況都可以獲得通過,如:非常有潛質既新星.
好似MU都試過咁樣上訴成功,係Anderson?
係呀, 不過唔洗驚, alex最後都係出現係車仔既....

等英國政府班契弟玩下先啦
Originally posted by cfccfcc at 2007-7-21 08:09 AM:
對賓希母無乜期望
只不過係一個可以踢0下cup仔的後備
唔係真係咁得~
反而個fd响美國睇左場波vs club america,左後衛sam hutchsion好似幾好
諗住旨意佢, 就唔洗去斟簡拿華奴同alex啦.....

不過做替補, 佢就ok既!!
哈哈, 不如叫做"曼聯下面果隊"

sorry, 我又黎踩場.....我古各位車迷唔會覺得呢個名好funny架啦, 所以都係收番!!

今年一於再鍊過, 等緊你地發威!!
Originally posted by Aristo~ at 2007-7-26 01:12 AM:

照你咁講, 車版應該叫"不敗於曼聯既球隊"
跟住阿記個名就叫" 兩挫曼聯的球隊"
下, 又係wor
Originally posted by cfccfcc at 2007-7-28 07:41 AM:
季初賽前熱身ja wor
想踢到曉飛咁咩?
算ok喇
你睇下liverpool and man utd
仲差啦踢得,只不過對手弱嗟~
唔同意, 講sorry先, 我又黎踢館踩場.....

洛杉磯銀河.....美國聯盟水準可能仲低過蘇超....只贏1比0

格拉斯哥流浪亦只值英超中下游....

好似打左3場, 仲係見唔到d應該有既攻擊力.....

期待比沙路發威, 同軍刀似番個人!!
Originally posted by Aristo~ at 2007-7-28 11:48 PM:
輸緊2:0
就完場...

=.=
雖然係季前熱身賽, 但係0比2係一個警號....

似乎車仔上年開始進攻模式太過單調, 已經有"比人睇通條路"之感

始終球隊右路唔夠銳利, 正中場攻兵過多, fw太少人手.....

係未有新收購之前, j.cole快d回勇似乎變得好關鍵!!
Originally posted by cfccfcc at 2007-7-29 12:36 AM:

中場mikel打得好好
後防打得唔錯...
哈哈, 我都話黎踩場, 我係united既....

唔洗解釋咁多, 狀態麻麻就係麻麻, 同舟車勞頓無關係....

但係番到英國當然又係另一回事啦, 慈善盾似始係55波...
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-29 11:21 AM:

我都覺得manu踢得好過車仔
雖然對手係車仔強d, 但睇得出狀態都係唔算好

但車仔做得不敗於manu o既球隊, 依場點都有野睇o既
sorry, 前年車仔試過比費查一個符碌頭鎚攪掂過....

你想點計法? 只計上年? 不如計3場之內?
Originally posted by cfccfcc at 2007-7-29 11:41 PM:

好啦,比你地講店啦,贏4-5粒,場...
面對現實啦, 車仔朋友, 唔好鑑硬黎講, 根本大家d對手都非常之咁水, 當然曼聯亞洲之旅果班仲屎, 所以佢地可以好輕鬆就場場大炒, 但車仔打幾場咁麻麻地, 好明顯唔係留力, 係未上力, 即狀態麻麻也....

根本呢d熱身賽, 就完全反映唔到個實力, 今年邊隊打得好d仲未知.....曼聯贏車仔輸唔代表d咩....

不過fans, 係盲目的動物.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『 車天車地@史丹福橋 』 - 備戰足總杯4強

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。