<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭及麥卡倫專用討論區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 巨根 at 2007-11-22 06:37 AM:
雖然捧左英格蘭21年
不過俾麥瓜撚條...
算啦巨根, that's result was too good 4 england
Originally posted by wcchan886 at 2007-11-22 06:28 AM:
大家估下麥卡倫既下場會點?
1.被炒
2.引疚辭職
3.雙方同意解約
4.當無事發生
佢把口就係話要留, 但當佢發現行街食飯會比好多人問侯,
個個見佢都高舉中指, 果時佢會明白...

相信佢再厚顏也好, fa都會叫佢自動請辭...

94年世杯之後13年, 英格蘭再度不入圍國際杯賽...
麥先生, 將會取代泰萊, 成為英格蘭史上最差領隊,
佢將會成為黎緊10多20年, 英軍fans茶餘飯後既笑柄
....
Originally posted by 自由神 at 2007-11-22 09:48 AM:

可能仲o係溫布萊度流緊眼淚
我估佢應該睇緊呢個post, 然後係度笑你地...
Originally posted by HansChan at 2007-11-22 10:08 AM:

英軍沉晚輸波係輸自己....老麥最...
你指出左問題, 但看不到精結所在,
球員發揮得唔好, 無士氣無戰術, 球員當然有責任,
但我睇唔到麥生做過d咩去fix個問題, 如果球隊打得唔好,
領隊唔係第一負責人既, 呢d唔係現代足球...
即係好簡單一句, 球友會生生性性自己場場贏既, 我請你番黎做咩?

你可以表達你既意見, 我也可以...

層次沒有高低之分, 但好明顯我層次同你唔同,
根本無咩好研究, 講得多都無用, 反正你都唔會明
...
Originally posted by 巨根 at 2007-11-22 10:20 AM:
英格蘭足總班無能高層聽朝會開會討論麥卡侖去留

講真炒就炒緊架喇
班上大人點都要就今次事件搵人狽鑊
其實要追究既, 不如追究當初邊幾條友in佢既,
炒果d"無智慧"既高層仲好...

只要呢班人仲係用呢種思維去搵領隊, 一個麥卡倫走了..

仲有千千萬萬個麥卡倫...
Originally posted by terencey at 2007-11-22 02:37 PM:

可能真係炒佢了 ......

BBC --...
我就係講係天意, 如果上場俄羅斯自己爭氣一腳送英格蘭出左局,
我相信麥卡倫會更加"大條道理"留係度...

但偏偏個天要比個機會英國足總, 再睇真一次佢係幾咁"無能"..
就算尋晚好彩地2比2出線, 我覺得佢仍然係要炒...

千錯萬錯, 錯亦在當日用佢太過草率...
艾拿戴斯, 奧尼爾同古比士利, 就算連皮亞斯, 除左經驗,
其他都唔會差過佢, 英國佬就係如此保守,
係一個要變革既時代, 黎一個"不變應萬變"

最後惡果自負, lorry jean...
Originally posted by terencey at 2007-11-22 05:36 PM:
炒咗了 ...... 佢係歷來任期最短既英...
Just because he's the most stupid one....
呢條友100%係度"曲線反射""講反話"...

無人話唔比你玩, 不過已經玩得太多...
而且愈玩愈出, 已經擺明你係度"玩野"

好心你班友咪同佢癲啦!!
Originally posted by lizard at 2007-11-22 08:05 PM:
自從個個變晒億萬富翁後,
只曉得召妓,私生活又吾檢點。
落到場又吾見晒以前英國那種打不死,全場緊逼既精神!
你有陪佢地叫雞咩? 咁清楚?
有醫學報告指出召妓會影響球場上既表現咩? 咁同老婆進行房會唔會有影響?

講咩都可以, 我最唔鍾意話d足球員收水打假波叫雞shopping,

活士, 費達拿打波都會失準, 你唔話佢地叫雞?
盲既都睇到英格蘭無士氣, 但原因係佢地自艾帥上場就放棄進攻,
龜縮打法令隊波好多時贏變輸, 係成個打法問題, 同球員質素無關係...

你叫卡卡, 施丹, 馬勒當拿地落場用呢d簡單消極踢法一樣會輸...

客觀d睇, 會發現英軍22個人出黎都無分別, 尋晚共有6個位置唔同,
但打出黎同作客俄軍一仗無分別, 有無朗尼奧雲泰利里奧夏格維斯也好...

根本無影響, 因為英軍根本無戰術可言....

點解成日要話英格蘭fans盲目? 話人既朋友自己好客觀?
說話無point, 亦無視人提出既論點, 郁下就話fans賴keeper, 賴領隊,
打咁多野出黎都係嘗試講出個死因o者, 咁都叫賴? 呢個世界有樣野叫"問題精結"架ma?

盲目? 同你地提出過咁多觀點, 有邊次有正面回應過?

即係係要英軍fans話英格蘭根本係垃圾, 有無好領隊好球員都一樣,
咁先安樂? 你地除左主觀仲分析過d咩, 分有時到底係你地"盲目"定係英軍迷有問題?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭及麥卡倫專用討論區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。