<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 02:16 AM:

你大約講: "識時務者為俊傑, 好惹唔惹, 惹隻漢奸, 抵你比人ban........"諸如此類!!!
你惡啦,鬧啦,版主睇你,我點敢反駁呀?
唯有走lor。

持平中立的版主又講句:無所謂啦,50-50la。
逆ナンパ男
我以後唔敢再post,只會定期來港男版看看有沒有違規內容。
有的話就主動去政府部門投訴law。
逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 02:24 AM:

唔投訴正契弟..........
無錯就梗係唔會投訴啦,有就一定要la,我係良好市民嘛。
逆ナンパ男
Originally posted by irisG at 2006-4-4 02:25 AM:

就算係版主係自己主版內8分鐘後...
版主,唔該晒。
d228216版主和亨九利是不是自己友,玩包庇,我心中有數。
不要勞煩你老人家了。
逆ナンパ男
真的要睡啦。
版主你地要搞好港男版呀,我經常會來瀏覽的。
good night!
逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 02:24 AM:

唔投訴正契弟..........
如發現有問題,而我不會投訴,我認契弟又如何呢?
你何不放長雙眼看看呢?
逆ナンパ男
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-4 09:44 AM:

andyho兄,既然閣下言詞...
多謝版主意見。

[ Last edited by andyho on 2006-4-4 at 11:52 AM ]
逆ナンパ男
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-4 09:44 AM:

andyho兄,既然閣下言詞...
版主,有少少補充。
你的解釋我是接受兼服氣的,至少你會停止一些對我攻擊的開題。
不像一些版主扮傻睇唔見,任由自己友開題(票選)攻擊我,
而輕鬆說句,50-50就算數。

對打狗棒,我誠心對他致歉。
但如果他仍對我死纏不放,繼續玩針對,
你又是否仍有人會出來主持公道,
而不是像一些自稱持平的版主因立場不同乘機過來政版同我玩單打呢?

[ Last edited by andyho on 2006-4-4 at 01:48 PM ]
逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 01:29 PM:

其實我與他只有一半意見不合(中日問...
狗哥,呢單野我同你講sorry,
但以後仲係咪要玩針對先?
不過我講過,我不會再26fun post,只是來了結這事。
逆ナンパ男
版主,有眼睇啦,o甘我無野講。
港男區有幾公正,我心中有數law。
逆ナンパ男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。