<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 01:51 PM:
嗱, 你地係自發性, 你們該怎樣做就怎樣做, 與我無關係.......!!!
唉,唯有你做初一,我做十五啦。
http://www.truth-light.org.hk/media/complain.jsp
版主教我守規矩,我咪叫人定期check check你地有無守規矩law。
我做個正直的人,大家實支持我o卦?

[ Last edited by andyho on 2006-4-4 at 01:58 PM ]
逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 02:05 PM:

我曾經講過, 你是我尊敬的人, "...
容我最後講多句。
你條友不是先撩我,我會唔會玩o甘大先?
不是如你所講,告一段落。

不過真係唔post la,不是意氣的問題,而是真係好Q忙。
想看我的親日文章你知在哪裡找到啦。
暫時要BYE啦!
逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 02:05 PM:

我曾經講過, 你是我尊敬的人, "...
狗哥,臨走都問多句,
你尊敬我D乜春呀?
唔係扮野,真係好想知。
你未見過我又知我靚仔?
逆ナンパ男
話時話,我地私片一晚就有過千次瀏覽次數,
係咪應該定期玩私片刺激瀏覽人數呢?
逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 02:14 PM:

喂, 我唔撚知喎, 咁撚多報紙雜誌, 你e-mail話我聽啦, 唔該!!! (我應承不透露你的身份仍然有效)。
好ar,我記得仲有你e-mail,我信你唔會響我朵。
逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 02:14 PM:

喂, 我唔撚知喎, 咁撚多報紙雜誌, 你e-mail話我聽啦, 唔該!!! (我應承不透露你的身份仍然有效)。
大檸樂,唔見o左你e-mail,
講多次ar,我睇完會edit走。
逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 02:18 PM:

你未出口辱人家人時, 以一敵百, 且理據亦非全無道理, 文筆辛辣, 所以我對你作家的身份堅信不移......
多謝讚賞o番,
我過我都係重申我立場,你唔主動撩我,我絕不會鬧你家人的。
不過點都好啦,真心祝你家人身體健康!
逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 02:22 PM:

[email][/email]
收到!已edit走。
逆ナンパ男
Originally posted by 機密 at 2006-4-4 02:22 PM:

唉!我都睇慣你兩條友囉!打完轉頭又講和!無眼睇!
關你Q事呀?係咪又想我問候你家人先?
逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 02:23 PM:

大佬呀, 網上討論梗係我撩下你, 你撩下我啦, 咁都睇唔開?
我份人好很認真o架,被人撩無所謂,
都憎係無中生有及誣捏,你睇我o甘憎中共就知啦。
不知算啦,既然知你係講笑。
逆ナンパ男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。