<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2006-4-4 02:42 PM:

我自小都好多架妹死在我上架!例如酒井法子!
你意思是你看著酒井法子的海報,
然後你好多子孫死在你手上嗎?
我明白的。
逆ナンパ男
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-4 06:44 PM:
andy,我一定要聲明一件事,d228216版主於[港男區]並無任何能力去delete post 或 edit post,佢並唔係坐視不理或姑息養軒,只係佢真係權力範圍有限,要怪就應該怪我check漏post遲做嘢;至於你覺得佢包庇呀九,我boydwan敢用人格担保,當牽涉EF版務或會員權利益時,無一個版主會徇私枉法,尤其係d兄,我同佢相交日子不淺,佢確係唔係咁嘅人,請你唔好多疑~
我都話版主你夠持平o架啦。
至於d版主,我信你對他的形容。

但事實d版主有真係好有版主威law,
例如昨晚過來政版鬧我無文化,我見佢o甘有文化,
咪捉佢錯字law,佢又話我唔大方,無包容,話我手段八婆,
在旁還有位小版友和應,一唱一和。
唉,到底邊個撩人先呢?

我小小會員仔,唯有藉此吐下苦水law,
佢畢竟係版主嘛,話我無文化,是他對,而我捉他錯字,卻是我錯。
總之d版主全對,我全錯,那是有白字黑字的post,不是我的主觀印象。
版主你有懷疑去政版看看,我有沒有老屈d版主及那位小會員仔。
(我講真說話,不會被ban吧?)

最後都係多謝版主你law,
狗仔話撩我只係玩下,我最初以為佢玩針對至玩大左。
亦同佢say左sorry,狗仔亦接受。
我完全接受版主你對我的warning,我心服口服,以後亦會留意。
26fun畢竟不乏公正之人。
逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 07:25 PM:

食飯未?
未o番,你呢?
逆ナンパ男
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-4 07:26 PM:

e d人好多,正謂"一樣米百樣人",就是要學會接受各種人
而且,你己走運了,我倒被他禁過言呢~
被邊位版主禁言呀?
逆ナンパ男
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-4 07:28 PM:

係唔係係度暗射緊我
我都唔記得係邊個,要知可以翻看o者,
白紙黑字,係咪?
逆ナンパ男
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-4 07:30 PM:

Dr.d....
明白。
逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 07:31 PM:

啱啱食完, 政治版有一條關於中國統一的topic, 請移步發表意見.......
都話唔鬼post政版,來來去去我同你地私片,
大家會講乜差不多估到晒,無癮頭o者,
得罪講句,d新人又唔係o甘高level,好難有火花。
逆ナンパ男
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-4 07:33 PM:

好鬼衰...我明明有名比你叫..你就叫...
知啦!你叫cwleung1988嘛,記鬼我個名咩。
你唔係討論政治題目過來找我晦氣就唔o岩啦。
逆ナンパ男
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-4 07:30 PM:

Dr.d....
聽完甘兄你講,令我確信自己無主觀亦無判斷錯。
o甘唯有收口,畢竟我係個小小會員仔。
逆ナンパ男
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-4 07:39 PM:

唔關事 反正我就係個種見到唔鍾意既事
就會唔理3721就出聲個種人...細路仔唔識世界..
伯伯你唔好嬲
係咪玩野呀?
逆ナンパ男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。